WrongStar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα σε οσους διαβασουν το παραπανω ποστ. Ειμαι Ελληνας,γεννημενος εδω,με ελληνικη ταυτοτητα,ασχετως την καταγωγη της μητερας μου.Μαθητης Ναυτικου Λυκειου Πειραια,στην τελευταια ταξη. Ειμαι γεννημενος το 95 οποτε αυτο συναπτει οτι ειμαι 19(εχω χασει 2 χρονιες στο γυμνασιο)Με δεχθηκαν σε καποια πανεπιστημια στο Ηνωμενο Βασιλειο και θα παω να σπουδασω εκει ASAP. Χαρτης και προγραμμα θετουν εξοδο μου στην Αγγλια,σεπτεμβριο του 15.Λογω της ηλικιας μου εχω περασει περιοδευων και θεση στο στρατο.Λογω της θεσης μου θα υπηρετησω Πολεμικο Ναυτικο.Το χαρτι που πηρα απο την στρατολογικη υπηρεσια εγραφε αναβολη ως το 2018.(ΓΑΜΩ ΕΤΣΙ?)ξεσκονιζοντας την ντουλαπα μου,δεν βρισκω πουθενα αυτο το χαρτι,γιατι μαζευω οτι χαρτια θα χρειαστω μην ψαχνω τελευταια στιγμη.Προβλεπω,να μεινω στην Αγγλια για το πτυχιο μου,να κανω ενα μεταπτυχιακο,και να βρω εκει εργασια και να γινω πολιτης ΗΒ.Μετα απο αυτο το μικρο στορυ οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης.Μπορω να παω να ζητησω παλι αυτο το χαρτι?Το χρειαζομαι? Διαβασα οτι δεν μπορω να το αποφυγω ευκολα,οποτε ρωταω..Τι κανω?Δεν εχω ιδεα απο αυτα!! ΒΟΗΘΕΙΑ! Σκοπευω να μεινω εκει για κανα 5-6χρονια μαζι με τα πτυχια μου.. Δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω αλλο ενα χρονο εδω κ να χασω την υποτροφια,φευγω,φευγω τελος δεν καθομαι αλλο.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Liverpool89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω στα κεπ θα γινει η δουλεια που θες. Πανε ρωτα.
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 www.stratologia.gr ειναι online οι πληροφορίες που ψάχνεις, βάλε τα στοιχεία σου στο site και θα σου τις δώσει. Με την υπάρχουσα νομοθεσία, για να μην πας φαντάρος πρέπει να εργάζεσαι αποδεδειγμένα για 7 χρόνια στο εξωτερικό, αλλιώς 10 χρόνια παραμονή στο εξωτερικό. Αν πάρεις υπηκοότητα ΗΒ, δε νομίζω πως μπορούν να σε αναγκάσουν να υπηρετήσεις.
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 σε ολους δεινουν την ανωτερη παραταση και μετα υποτιθεται θα σου ζητησουν κανα χαρτι οτι σπουδαζες ή κατι τετοιο...προς το παρον ειναι τυπικα ακομη και αυτα τα χαρτια.το αν θα ασχοληθουν σε 10 χρονια δεν το ξερω. υποτροφια ενω εχεις χασει 2 χρονιες πως σου εδωσαν?!
Peleus17 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 σε ολους δεινουν την ανωτερη παραταση και μετα υποτιθεται θα σου ζητησουν κανα χαρτι οτι σπουδαζες ή κατι τετοιο...προς το παρον ειναι τυπικα ακομη και αυτα τα χαρτια.το αν θα ασχοληθουν σε 10 χρονια δεν το ξερω. υποτροφια ενω εχεις χασει 2 χρονιες πως σου εδωσαν?! Ναι και εγω εχω αυτην την αποροια! Πως πηρες υποτροφια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα