Προς το περιεχόμενο

EliteBook Folio 1020. Η απάντηση της HP στον MacBook Air


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι σωστά. Γι αυτό τα mac laptop ΟΛΩΝ των φίλων μου έχουν χαλάσει. Ενος μάλιστα έχει ήδη αλλάξει board δυο φορές και πάει για τρίτη. Μιλάμε για τρελή ποιότητα. 1800 λίρες το πλήρωσε και χαλάει κάθε 6 μήνες.

 

Επειδη σε ενα τετοιο παραδοξο γεγονος , το κοινο στοιχειο των περιπτωσεων εισαι εσυ, μηπως τους χαλας εσυ τα mac απο την ζηλεια σου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εξαρτάται τη χρήση, πλέον τα vmware δίνουν και παίρνουν, οπότε θέλεις καλή cpu, ram, disk. Εγώ δεν έχω desktop τα τελευταία 6 χρόνια.

 

VMWare δίνουν και παίρνουν γιατί? Για τον νορμάλ χρήστη? Σε πληροφορώ το 99,9% των αγοραστών δεν ξέρει ΚΑΝ τί είναι το VMWare, όχι να το χρειαστεί κιολας. 

 

Αλλά ακόμα και έτσι, είπα εκτός gaming με ένα δίσκο SSD και μία σοβαρή μνήμη είσαι κύριος. Και εγώ τρέχω VMWare στο macbook pro του 2009 που έχω, αλλά το τρέχω μόνο και μόνο όταν ΒΑΡΙΕΜΑΙ να κάνω ένα reboot για να μπω σε bootcamp Windows 7. Ακόμα και έτσι ο μοναδικός λόγος που "χρειάζομαι" το vmware είναι για να κάνω encode μία ταινία με hardcoded υπότιτλους επειδή η TV μου δεν υποστηρίζει subs... Ναι, το encoding είναι ένα τσικ πιο αργό σε σχέση με το bootcamp win7, αλλά δεν θα τελειώσει σε 20 λεπτά, θα τελειώσει σε 25.. δηλαδή οκ... :)

 

Και εν πάσει περιπτώσει δεν λέω ότι εσύ δεν χρειάζεσαι το VMWare, αλλά πλέον πρέπει κάποια στιγμη ο απλός κόσμος, δηλαδή η μάνα μου, ο πατέρας μου και η ξαδέρφη μου να εκπαιδευτούν και να ξέρουν τί θέλουν να κάνουν με τον υπολογιστή τους. Η μάνα μου ήθελε ένα laptop να κάνει skype με την θεία μου, και να στέλνει κανένα email μέσω gmail. Ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ laptop ακόμα και 7ετίας το κάνει αυτό χωρίς κανένα θέμα. Με 300 ευρώ λοιπόν έκανε τη δουλειά, της, και ο πωλητής (οκ δουλειά του είναι, τον καταλαβαινω) πήγαινε να την σπρώξει σε κάτι μηχανήματα των 600 ευρώ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...