Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα pc με αυτά τα χαρακτηριστικά :

Windows : 8.1 Pro 64 Bit 

Επεξεργαστής : Intel Core2 Quad CPU Q6600  2.40GHz 

Μητρική : DFI Lanparty DK P45-T3RSB

RAM : 4 GB

Τροφοδοτικό : Chieftec CFT-850-14C

Κάρτα γραφικών : ATI Radeon Sapphire vapor-x 5770 (memory size 1GB GDDR5 , Core Clock in MHz 860 MHz , Memory Clock in MHz 1200 MHz)

Η ερώτησή μου είναι η εξής : Κάποια καινούρια παιχνίδια όπως call of duty Advanced Warfare , assassins creed unity (τα πιο καινούρια δηλαδή) δεν μπορώ να τα τρέξω

κανονικά (κολλάνε,πάνε αργά,πολύ lag).Χρειάζομαι γενικά αναβάθμιση στο pc μου ή μπορώ να λύσω το πρόβλημα π.χ μόνο με αλλαγή κάρτας γραφικών?

Δημοσ.

η 5770 δεν κανει για τα παιχνιδια που ανεφερες . ο επεξεργαστης σου ειναι καλος και θα ηταν ακομα καλυτερα αν τον ανεβαζες με λιγο OC . ομως ουτε η μητρικη βοηθαει ουτε και το τροφοδοτικο . γνωμη μου? πουλησε το συστημα και αναβαθμισε σε κατι πιο συγχρονο . αν μπορεις χρηματικως φυσικα .

Δημοσ.

η 5770 δεν κανει για τα παιχνιδια που ανεφερες . ο επεξεργαστης σου ειναι καλος και θα ηταν ακομα καλυτερα αν τον ανεβαζες με λιγο OC . ομως ουτε η μητρικη βοηθαει ουτε και το τροφοδοτικο . γνωμη μου? πουλησε το συστημα και αναβαθμισε σε κατι πιο συγχρονο . αν μπορεις χρηματικως φυσικα .

Με μια άλλη κάρτα γραφικών π.χ πιστεύεις οτι θα μπορούσα να λύσω το πρόβλημα προς το παρόν?Έστω για λίγο καιρό?Χρηματικά για να κάνω αναβάθμιση σε κάτι πιο καινούριο όχι δεν μπορώ τώρα.Γιαυτό ψάχνω μια οικονομική λύση αν φυσικά θα μπορεί να έχει αποτέλεσμα

Δημοσ.

με προβληματιζει το τροφοδοτικο σου λιγο(καλυτερα ας πει καποιος αλλος γιατι δεν εχω γνωμη για αυτη τη μαρκα)  . μια καλη λυση ειναι αυτη εδω http://www.skroutz.gr/s/4138742/Asus-Radeon-R9-270-2GB-DirectCU-II-OC.html

Μια χαρα μετρια ειναι αυτη η μαρκα,. Απλα δεν ξερω εαν ειναι ζορισμενο και λογω παλαιοτητας, αλλα νομιζω δεν θα εχει προβλημα

Οσο για τον φιλο, θα του ελεγα να κοιταξει σε καμια r7 265 - r9 270 - r9 270x, αναλογα με το ποσο που διαθετει, και οταν με το καλο αλλαξει και υπολογιστη θα του εχει μεινει η καρτα γραφικων.

Φυσικα ο παλιος του επεξεργαστης δεν ειναι και εντελως μαπα, μια χαρα ειναι για λιγο gaming, αν μπορουσε να τον ανεβασει και λιγο θα ηταν ακομα καλυτερος..

Δημοσ.

Μια χαρα μετρια ειναι αυτη η μαρκα,. Απλα δεν ξερω εαν ειναι ζορισμενο και λογω παλαιοτητας, αλλα νομιζω δεν θα εχει προβλημα

Οσο για τον φιλο, θα του ελεγα να κοιταξει σε καμια r7 265 - r9 270 - r9 270x, αναλογα με το ποσο που διαθετει, και οταν με το καλο αλλαξει και υπολογιστη θα του εχει μεινει η καρτα γραφικων.

Φυσικα ο παλιος του επεξεργαστης δεν ειναι και εντελως μαπα, μια χαρα ειναι για λιγο gaming, αν μπορουσε να τον ανεβασει και λιγο θα ηταν ακομα καλυτερος..

Δηλαδή πιστεύεις οτι με μια καλή κάρτα γραφικών προς το παρόν είμαι καλά?

Δηλαδή πιστεύεις οτι με μια καλή κάρτα γραφικών προς το παρόν είμαι καλά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...