kate23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Guys, χρειάζομαι βοήθεια. Ο πατέρας του φίλου μου μας πήρε δύο κινητά από Γερμανία (που είναι πιο φθηνά) και μας τα έστειλε στην Αθήνα. Όταν πήγαμε να τα παραλάβουμε από τα ΕΛΤΑ, ανοίξαμε εκεί πέρα τη συσκευασία και το πακέτο μέσα ήταν άδειο. Η σακούλα δεν ήταν σκισμένη αλλά το κουτί μέσα ήταν ανοιχτό. Μετά από δυο μέρες και από δική μας "παρέμβαση" μάθαμε ότι πρέπει να επιστρέψουμε το κουτί πίσω στα ΕΛΤΑ και να συμπληρώσουμε μια φόρμα για να σταλεί πίσω στη Γερμανία. Επίσης, από Γερμανία στάλθηκε με την DHL και ήταν και ασφαλισμένο για 200 ευρώ και ο πατέρας του φίλου μου έκανε εκεί πέρα μια αίτηση ότι χάθηκε. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο και αν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε? Θα έπρεπε να ανοιχθεί το κουτί ενώ είναι από χώρα της ΕΕ? Επίσης, υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε? edit: Επειδή μάλλον δεν το εξήγησα καλά: Το πακέτο το έστειλε εδώ ο πατέρας του φίλου μου και όχι το μαγαζί, άρα μέσα υπήρχαν τα κινητά στα κουτιά τους. Κάποιος άνοιξε το μεγάλο κουτί και πήρε το περιεχόμενο (τα δύο μικρά κουτιά). Ορίστε και το tracking: ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-11-2014 07:40 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-11-2014 09:27 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-11-2014 03:13 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 28-11-2014 03:55 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 17 28-11-2014 07:34 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 17 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 28-11-2014 07:46 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 17 - ERROR SCAN - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΚΟ 28-11-2014 08:53 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 17 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 28-11-2014 08:53 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 17 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 17 28-11-2014 08:54 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 17 ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑΣ 172 (Ν.ΚΟΣΜΟΣ) - ΕΛΤΑ 28-11-2014 10:25 ΑΘΗΝΑΣ 172 (Ν.ΚΟΣΜΟΣ) - ΕΛΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 01-12-2014 12:13 ΑΘΗΝΑΣ 172 (Ν.ΚΟΣΜΟΣ) - ΕΛΤΑ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2014 από kate23
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγω γιατί δεν βλέπω τπτ παράξενο, απλά σου έστειλαν άδεια κουτιά.
kate23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγω γιατί δεν βλέπω τπτ παράξενο, απλά σου έστειλαν άδεια κουτιά. Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Δεν στάλθηκαν από το Γερμανικό μαγαζί απευθείας στην Αθήνα. Πήγε ο πατέρας του φίλου μου στο μαγαζί, τα αγόρασε και μετά τα έστειλε εκείνος μέσω DHL στην Αθήνα. Τα έβαλε μέσα σε ένα πιο μεγάλο κουτί για να τα χωράει και τα δύο μικρά κουτιά των κινητών και όταν ανοίξαμε το μεγάλο κουτί μέσα ήταν άδειο. Μάλλον δεν το εξήγησα καλά πιο πάνω.
forgotten Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 μου ετυχε κατι τετοιο απο κινα μερια και εφαγα κανα μηνα στο paypal να παρω τα λεφτα μου πισω
Daemonos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Δεν στάλθηκαν από το Γερμανικό μαγαζί απευθείας στην Αθήνα. Πήγε ο πατέρας του φίλου μου στο μαγαζί, τα αγόρασε και μετά τα έστειλε εκείνος μέσω DHL στην Αθήνα. Τα έβαλε μέσα σε ένα πιο μεγάλο κουτί για να τα χωράει και τα δύο μικρά κουτιά των κινητών και όταν ανοίξαμε το μεγάλο κουτί μέσα ήταν άδειο. Μάλλον δεν το εξήγησα καλά πιο πάνω. Ή ο Πατέρας του φίλου σου καβάτζωσε τα κινητά, ή τα καβάτζωσε κάνα γατόνι στα DHL, ή κάνα γατόνι στα ΕΛΤΑ...
mylo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 η συσκευασία φαινόταν αθικτη πριν το ανοιξεις?
kate23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 η συσκευασία φαινόταν αθικτη πριν το ανοιξεις? Η σακούλα ασφαλείας που του βάζουν και πρέπει να την σκίσεις για να το ανοίξεις ήταν άθικτη. Το κουτί μέσα ήταν σκισμένο και είχε μόνο τις προστατευτικές φυσαλίδες, τίποτα άλλο.
Daemonos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Η σακούλα ασφαλείας που του βάζουν και πρέπει να την σκίσεις για να το ανοίξεις ήταν άθικτη. Το κουτί μέσα ήταν σκισμένο και είχε μόνο τις προστατευτικές φυσαλίδες, τίποτα άλλο. Τη συσκευασία την σκίζεις και βάζεις άλλη, τα ελτα έχουν δική τους, τα DHL έχουν δική τους. είναι το μόνο εύκολο να γίνει
Afroditi29 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Σκούρα τα βλέπω τα πράγματα... Το πολύ να πάρεις το ποσό της ασφάλειας!! Καλή τύχη πάντως! 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγω γιατί δεν βλέπω τπτ παράξενο, απλά σου έστειλαν άδεια κουτιά. το παραξενο για σενα δηλαδη θα ηταν να ηταν γεματα τα κουτια ε ? οτι να'ναι ... μου ετυχε κατι τετοιο απο κινα μερια και εφαγα κανα μηνα στο paypal να παρω τα λεφτα μου πισω ακυρο , δεν εχει καμμια σχεσει το paypal εδω Ή ο Πατέρας του φίλου σου καβάτζωσε τα κινητά μαλιστα ... 2
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Δεν στάλθηκαν από το Γερμανικό μαγαζί απευθείας στην Αθήνα. Πήγε ο πατέρας του φίλου μου στο μαγαζί, τα αγόρασε και μετά τα έστειλε εκείνος μέσω DHL στην Αθήνα. Τα έβαλε μέσα σε ένα πιο μεγάλο κουτί για να τα χωράει και τα δύο μικρά κουτιά των κινητών και όταν ανοίξαμε το μεγάλο κουτί μέσα ήταν άδειο. Μάλλον δεν το εξήγησα καλά πιο πάνω. από πότε παραδίδουν δέματα τα ελτα από dhl ; μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω ; 3
The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εφόσον παρέλαβες το δέμα δεν μπορεί να κάνει ο φίλος του πατέρα σου αίτηση απώλειας δέματος! Το DHL με το ΕΛΤΑ πως εμπλέκονται; Εστάλη με κούριερ ή ως απλό ταχυδρομείο το δέμα;
cosmos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δειτε στο χαρτί ποσο ζυγιζε το δέμα όταν στάλθηκε .Έτσι μπορείτε να αποδειξετε οτι είναι εκ των εσω η δουλειά.
Barnabas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Έχω παραγγείλει αντικείμενα αξίας 3 φορές από Γερμανία από ένα συγκεκριμένο κατάστημα και μου ήρθαν με την DHL με κούριερ. Ποτέ δεν μου χάσανε το δέμα ή δεν μου το είχαν ανοίξει. Αλλά όταν είχα στείλει ένα γράμμα στη Γερμανία με απλό ταχυδρομείο και περίμενα απάντηση, το γράμμα που μου είχε έρθει ήταν σκισμένο από πάνω και το είχαν κολλήσει με ταινία (τουλάχιστον πήρα την απάντηση και τις φωτογραφίες που περίμενα). Πόσο με νευρίασε που το είχαν ανοίξει. Λογικά στο άνοιξε κάποιος εξυπνάκιας από τα ΕΛΤΑ, όπως και το δικό μου. Εδώ, με τα ΕΛΤΑ δε βγάζεις άκρη. Το πολύ πολύ να πάρεις την αποζημίωση από την ασφάλεια να το κυνηγήσεις πολύ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα