Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού στις 28/11 λέει στο tracking ότι τα αντικείμενα βρίσκονται στη συσκευασία μάλλον από εκεί και μετά κάποιος τα τσέπωσε. Λογικά θα υπάρχει απόδειξη του βάρους του πακέτου όταν έφυγε από Γερμανία και έτσι θα φανεί ότι ήταν πχ 2 κιλά και εγώ το πήρα 100 γραμμάρια. Αφού το άνοιξα εκεί και το είδε η υπάλληλος, σημειώθηκε ότι το κουτί μέσα ήταν σκισμένο και άδειο. Ελπίζουμε να πάρουμε τουλάχιστον την αποζημίωση γιατί μάλλον τα κινητά θα έχουν κάνει φτερά.

Δημοσ.

Αφού στις 28/11 λέει στο tracking ότι τα αντικείμενα βρίσκονται στη συσκευασία μάλλον από εκεί και μετά κάποιος τα τσέπωσε. Λογικά θα υπάρχει απόδειξη του βάρους του πακέτου όταν έφυγε από Γερμανία και έτσι θα φανεί ότι ήταν πχ 2 κιλά και εγώ το πήρα 100 γραμμάρια. Αφού το άνοιξα εκεί και το είδε η υπάλληλος, σημειώθηκε ότι το κουτί μέσα ήταν σκισμένο και άδειο. Ελπίζουμε να πάρουμε τουλάχιστον την αποζημίωση γιατί μάλλον τα κινητά θα έχουν κάνει φτερά.

Τί λογικά θα υπήρχε απόδειξη?Δεν την εχεις στα χέρια σου?Και ο πατέρας λογικά. Αφού στα κουριερ με το βαρος πληρωνεις!Εκτός αν το έστειλε απλό απο ταχυδρομείο....εκεί δεν βρίσκεις δίκιο.

Δημοσ.

τα αντιστοιχα κρατικα ελτα ανηκουν στην dhl...

το απ εξω που λες αθικτο ειναι των ελτα ή των dhl?

αν παρεις τα 200 η χασουρα ποση θα ναι?

αυτο με το αντικειμενα στην συσκευασια σου παν οτι σημαινει οτι το ανοιξαν το πακετο και μετα το εκλεισαν στο αεροδρομιο-τελωνειο?

το ERROR SCAN - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΚΟ που λεει 1η φορα το βλεπω.ρωτα και γι αυτο τα ελτα τι σημαινει

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

τα αντιστοιχα κρατικα ελτα ανηκουν στην dhl...

το απ εξω που λες αθικτο ειναι των ελτα ή των dhl?

αν παρεις τα 200 η χασουρα ποση θα ναι?

αυτο με το αντικειμενα στην συσκευασια σου παν οτι σημαινει οτι το ανοιξαν το πακετο και μετα το εκλεισαν στο αεροδρομιο-τελωνειο?

το ERROR SCAN - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΚΟ που λεει 1η φορα το βλεπω.ρωτα και γι αυτο τα ελτα τι σημαινει

Αυτό το κόκκινο μου βγήκε μόλις στο tracking ενός δέματος που περιμένω από Κίνα. Έψαξα στο google έβγαλε ελάχιστα ανάμεσα στα οποία και αυτό το topic.

Τελικά γνωρίζει κανείς το σημαίνει αυτό? Συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας?

Δημοσ.

Ναι, ήθελα να το γράψω αλλά ξεχάστηκα. Μας έδωσε η DHL την ασφάλεια πριν καμιά εβδομάδα οπότε "όλα καλά".

Δημοσ.

κοψιμο τα χερια θελουν αυτοι στα ελτα. 

όταν παιρνουν υπαλλήλους με 6-7-8-9μηνα και πολλοί απο αυτούς ειναι δυστυχώς κατακαθια που εχουν 50 χρονια ανεργία, 15 παιδιά και χήροι (αρα μαζεουν ολα τα μόρια) τι ψάχνεις; 

Πριν κανενα χρόνο εκανα αναφορά στο τοπικο ελτα για κλοπη απλων (δυστυχώς) δεμάτων στο τοπικο καταστημα (μου ειχαν αφήσει ειδοποιητήριο για 2 δεματα πηγα να τα παρω και ειχαν εξαφανιστει)... Δυστυχώς δεν εβγαλα τίποτα και δεματα μου εξακολουθούν να "χανονται"... Ελπίζω να τελειώνει η συμβαση του αλαφροχέρη να ηρεμήσουμε...

(για να μη πω για τον ταχυδρόμο στην γειτονιά μου που δύο απο τις τρεις φορες που τον πετυχα βρωμαγε αλκοολ και τσιγαρο 10-11 το πρωι)

• Like 1
Δημοσ.

Να σε ενημερώσω ότι τα ΕΛΤΑ πλέον δεν έχουν καμία σχέση με δημόσιο!!!!!!!

Επίσης όσο πάει ο καιρός όλο και χειροτερεύουν.

π.χ. όλο το 2014 είχα κάνει 4 αγορές από εξωτερικό μη συστημένες (2 Κίνα,1 Αγγλία, 1 Ιταλία) και δεν παρέλαβα τίποτα

μόλις τον Γενάρη του  2015 παρέλαβα ένα μη συστημένο δέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...