pavlos88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα. Θελω να αγορασω ενα backpack dikota traveler 17,3 και το βρισκω μονο στο amazon.de. Το προβλημα μου ειναι οτι πριν ενα χρονο που ενδιαφερομουν για φορητο και προσπαθησα να βαλω τα στοιχεια της καρτας στο amazon.de ,μου ειχε ερθει μηνυμα οτι για να μπει σε ισχυ θα επρεπε να προσκομησω επιπλεον στοιχεια απο την τραπεζα. Δεν θυμαμαι ακριβως τι ζητουσαν γιατι εχει περασει καιρος και εκανα απο αλλου την αγορα του φορητου. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει τι ακριβως ισχυει και τι πρεπει να κανω για να περασω τα στοιχεια; Ευχαριστω.
zio10 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έχω δηλώσει 2 κάρτες και δεν είχα κάποιο θέμα...μήπως η κάρτα σου δεν είναι κατάλληλη για εξ αποστάσεως συναλλαγές?
pavlos88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Mastercard εχω. Αλλού δεν ειχα προβλήματα. Μηπως ειχες δηλωσει την δικη σου στο Amazon πριν χρονια και εχουν αλλαξει πριν μηνες οι διαδικασιες;
zio10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Mastercard εχω. Αλλού δεν ειχα προβλήματα. Μηπως ειχες δηλωσει την δικη σου στο Amazon πριν χρονια και εχουν αλλαξει πριν μηνες οι διαδικασιες; Η αλήθεια είναι ότι πάει αρκετός καιρός που τις δήλωσα! Είναι μια visa και μια amex
kpapageo1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε μου εγώ πριν 3 βδομάδες δήλωσα την δική μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Virtual Mastercard από την Εθνική.
pavlos88 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Kpapageo1 εκανες καποια αγορα; Γιατι και εγω στο θεμα της "δηλωσης"δεν ειχα προβλημα, ουτε και οταν εκανα την αγορα μου βγηκε καποιο μηνυμα. (δηλωση και αγορα εγινε την ιδια ημερα) και ειμουν σιγουρος οτι ολα πηγαν καλα αλλα την επομενη μερα αν θυμαμαι καλα που ελεγξα τα μηνυματα ειδα ενα απο την Amazon οπου ελεγε οτι για θεματα ασφαλειας θελουν ο κατοχος της καρτας να τους προσκομησει μεσα σε ενα συγκεκριμενο διαστημα, καποιο (δεν θυμαμαι λεπτομερειες τωρα) εντυπο απο την τραπεζα εκδοσης της καρτας οτι υπαρχουν καποια ποσα στην τραπεζα και καποιο εισοδημα. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι καποιο μηνυμα (απατη) για να σου παρουν τα στοιχεια αλλα εκανα μια ερευνα και ειδα οτι και σε καποιους αλλους στο εξωτερικο το ειχαν ζητησει και το εψαχναν και αυτοι αν ειναι ασφαλες να στειλουν τετοια προσωπικα στοιχεια η οχι. Τελος παντων τα ειχα παρατησει τοτε και ειπα να ρωτησω εδω μηπψς καποιος γνωριζει κατι παραπανω.
kpapageo1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Έχω κάνει 3 αγορές μέχρι τώρα και δεν μου έχει ζητήσει τίποτα τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα