Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω παντού όμως δεν βρήκα πουθενά τι χαρτιά χρειάζονται, οποιος το έχει κάνει πρόσφατα και γνωρίζει τι χαρτιά χρειάζονται ας με ενημέρωση.

Eυχαριστώ πολύ

να προσθεσω οτι εχω ηδη λογαριασμο στην εθνικη τραπεζα

Δημοσ.

Δουλευα στην εθνικη μεχρι απριλιο,μπορει να κανει συναλλαγες απο ατμ μονο και να μην ξερει οτι τα στοιχεια που ειναι καταχωρημενα στην τραπεζα ειναι ελλιπης ως αποτελεσμα επειδη η τραπεζα δεν ειναι καλυμενη να μην του το δωσει.

Οποτε παρε για να σαι σιγουρος οτι χαρτουρα εχεις

Ταυτοτητα

Εκκαθαριστικο 2013-2014(!)

Λογαριασμο Δεη η νερο η αεριο

Λογαριασμο τηλεφωνου

Και αν δουλευεις αποδειξη μισθοδοσιας η προσληψης

Και καλυτερα πανε σε καταστημα ηλεκτρονικο(τα καινουργια της εθνικης) γιατι δεν υπαρχουν token διαθεσιμα σε ολα τα καταστηματα.

Ελπιζω να σε καλυψα

• Like 1
Δημοσ.

Δουλευα στην εθνικη μεχρι απριλιο,μπορει να κανει συναλλαγες απο ατμ μονο και να μην ξερει οτι τα στοιχεια που ειναι καταχωρημενα στην τραπεζα ειναι ελλιπης ως αποτελεσμα επειδη η τραπεζα δεν ειναι καλυμενη να μην του το δωσει.

Οποτε παρε για να σαι σιγουρος οτι χαρτουρα εχεις

Ταυτοτητα

Εκκαθαριστικο 2013-2014(!)

Λογαριασμο Δεη η νερο η αεριο

Λογαριασμο τηλεφωνου

Και αν δουλευεις αποδειξη μισθοδοσιας η προσληψης

Και καλυτερα πανε σε καταστημα ηλεκτρονικο(τα καινουργια της εθνικης) γιατι δεν υπαρχουν token διαθεσιμα σε ολα τα καταστηματα.

Ελπιζω να σε καλυψα

Εχω την εντύπωση οτι πλέον δέχονται και λογαριασμούς κινητών οι τράπεζες , έτσι δεν είναι; στο ΙΚΑ με λογαριασμό κινητού το δεχτήκαν αντί πχ για ΔΕΗ.

ισχύει στις τράπεζες;;

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση οτι πλέον δέχονται και λογαριασμούς κινητών οι τράπεζες , έτσι δεν είναι; στο ΙΚΑ με λογαριασμό κινητού το δεχτήκαν αντί πχ για ΔΕΗ.

ισχύει στις τράπεζες;;

Δέχονται οτι αποδεικνύει την διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας σου

Δημοσ.

Μπορει καποιος να το παρει σαν 2 σε 1 αποδεικτικο αλλα ειναι αναλογα που θα πεσεις αλλα για να ειναι καλυμενος του πα να τα παρει ολα. (Και στο εκκαθαριστικο φαινεται η οδος)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας και πάλι.

Πήγα την Παρασκευή  στην εθνική να ανοίξω e-Banking  και το μονο που χρειάστηκε τελικά ήταν η ταυτότητα μου και το βιβλιάριο καταθέσεων και σε 20 λεπτά ήμουν έτοιμος σήμερα πήρα στο 181818 και μου ενεργοποίησαν και το η i-code όμως ακόμα δεν έχω κάνει εγγραφη, για τι μου είπαν ότι θέλει μια μέρα εργάσιμη για να γίνει, οποτε θα δοκιμάσω το βραδυ μετά τις 12 γιά να δω αν γίνετε.

πάντως σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις. :)

Επεξ/σία από Dimitris878
  • Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα σας και πάλι.

Πήγα την Παρασκευή  στην εθνική να ανοίξω e-Banking  και το μονο που χρειάστηκε τελικά ήταν η ταυτότητα μου και το βιβλιάριο καταθέσεων και σε 20 λεπτά ήμουν έτοιμος σήμερα πήρα στο 181818 και μου ενεργοποίησαν και το η i-code όμως ακόμα δεν έχω κάνει εγγραφη, για τι μου είπαν ότι θέλει μια μέρα εργάσιμη για να γίνει, οποτε θα δοκιμάσω το βραδυ μετά τις 12 γιά να δω αν γίνετε.

πάντως σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις. :)

ερωτηση , αν ο λογαριασμος ειναι μισθοδοσιας παλι μονο ταυτοτητα θελει ; βιβλιαριο δεν μας ειχαν δωσει .

• Sad 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/12/2016 στις 6:23 ΜΜ, normal40 είπε

ερωτηση , αν ο λογαριασμος ειναι μισθοδοσιας παλι μονο ταυτοτητα θελει ; βιβλιαριο δεν μας ειχαν δωσει .

Βιβλιάριο δεν σου έδωσαν οπως Σε όλους....αλλά οποιαδήποτε στιγμή ζητάς και στο εκδίδουν. Μόνο ταυτότητα θα χρειαστείς με την προϋπόθεση ότι κάποια στιγμή έχεις καταθέσει όλα αυτά που αναφέρουν πιο πάνω.., δηλαδή υπάρχει ενημερωμένος φάκελος..,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...