Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας, σε ένα πρόβλημα στο οποίο έχω κολλήσει τις τελευταίες ημέρες.

Είχα ένα site ανεβασμένο στο διαδίκτυο και εννοείται πως είχα πιάσει το σχετικό domain και κάποιο χώρο για hosting. Στην πορεία διαπίστωσα πως το όνομα του domain δεν ήταν πολύ βολικό και αποφάσισα να αγοράσω νέο domain, χωρίς να αλλάξω φυσικά κάτι στο περιεχόμενο της σελίδας.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να "δηλώσω" στην παλιά σελίδα το νέο domain, και να κάνω ένα redirect από το παλιό domain στο καινούργιο.

Το πρόβλημα είναι πως το hosting επιτρέπει μόνο ένα domain και πως αυτό είναι το παλιό...

Τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει αυτό το σύστημα; Πρέπει να νοικιάσω και άλλο χώρο και να μεταφέρω εκεί όλη την σελίδα; Μου φαίνεται σαν πολύ μπελάς για το τίποτα. Μήπως μου διαφέγει κάτι;

Δημοσ.

η εταιρια που εχεις αγορασει το παλιο domain σιγουρα θα υποστηριζει να κανει redirect σε καποιο domain που οριζεις εσυ.

σε ποια εταιρια ειναι το domain?

αμα δε το υποστηριζει τοτε μπορεις να το κανεις δωρεαν μεταφορα σε καποια που το υποστηριζει και να το κανεις απο κει, πχ papaki.gr

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι πως το hosting επιτρέπει μόνο ένα domain και πως αυτό είναι το παλιό...

Δηλαδή δεν υποστηρίζει ούτε parked domains ούτε αλλαγή του ενεργού domain; Για ρώτα το support τους να δεις τί θα σου πουν...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Η εταιρεία είναι η Sigmaweb, και στο πακέτο Power που βρίσκομαι επιτρέπει μόνο ένα domain.

Θα τους τηλεφωνήσω να δω αν μπορούν να μου προτείνουν κάποια λύση.

edit:

Μόλις επικοινώνησα μαζί τους και δυστυχώς οι λύσεις που μου πρότειναν είναι οι εξής:

• Redirect από το νέο domain στο παλιό (χωρίς κόστος), κάτι που δεν επιθυμώ.
  • Αγορά νέου χώρου web hosting, μεταφορά της σελίδας στον νέο χώρο και redirect από το παλιό domain στο νέο.

Η φάση είναι πως άλλες εταιρείες επιτρέπουν και μέχρι 10 domains στον ίδιο χώρο, ακόμη και στα οικονομικά τους πακέτα...

Δημοσ.

κανε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορα το παλιο domain στο papaki και απο κει εχει επιλογη να το κανει redirect στο καινουργιο.

αν και θα επρεπε να εχουν και αυτοι τετοια επιλογη κανονικα....

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δε βλέπω να μου δίνει την δυνατότητα να αλλάξω το ενεργό domain. Φαίνεται σα να έχει "κλειδώσει" το χώρο του hosting με το παλιό domain. :unsure: 

Δημοσ.

δε μπορει... δε στεκει.

μπορεις να κανεις και μια αλλη "πατέντα".

εκει που δηλωνεις τα dns του domain, να το συνδεσεις με ενα free hosting, και μεσα απο το free πακετο να βαλεις να κανει redirect

px hostinger.gr

Δημοσ.

Και γιατί να μην εγραφεί στο cloudflare (CloudFlare is a free global CDN and DNS provider) και από εκεί να κανονίσει τα domain σε ποιά IP  βλέπουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...