Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι δώρο που έχει σχέση με κουζίνα (εχω βεβαια μια ενσταση)

Όχι δώρο που δεν θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά η ίδια.

Όχι ζώο γιατί δεν μπορεις να αναγκάσεις τον άλλον να φροντίσει κατοικίδιο αν δεν το επιθυμεί. Μπορεις να την ρωτησεις πρωτα αν θα ηθελε να αναλαβει τετοια ευθύνη.

Βρες κάτι σε σαητ προσφορων. Πήγαινε την για κανα μασαζ.

Δημοσ.

Η δικές μου οι "κολλητές" πάντως το χειμώνα τρελαίνονται πολύ για πιτσαμάκια και γενικά χνουδωτά φούτερ για μέσα στο σπίτι... Εγώ κάτι τέτοιο θα έπαιρνα...

Και φυσικά  spa και νύχια είναι πάντα top για τις κοπέλες..

• Like 2
Δημοσ.

Η δικές μου οι "κολλητές" πάντως το χειμώνα τρελαίνονται πολύ για πιτσαμάκια και γενικά χνουδωτά φούτερ για μέσα στο σπίτι... Εγώ κάτι τέτοιο θα έπαιρνα...

Και φυσικά spa και νύχια είναι πάντα top για τις κοπέλες..

Νταξ έγραψες! Θυμήθηκα ότι ήθελε να πάρει κάτι πυτζάμες και μου το έλεγε να τις της παραγγείλω αλλά το είχα ξεχάσει. Ωραίος!
  • Like 1
Δημοσ.

Σε αυτες τις περιπτωσεις το ιδανικοτερο δωρο ειναι το σετακι, παντοφλες και δονητης...

παντοφλες και δονητη

Γιατί αν δεν της αρέσουν οι παντόφλες, να πάει να γ@μηθεί! B)

Μάγκες, πήρε το 2001 τηλέφωνο. Θέλει πίσω το ανέκδοτο του

• Like 1
Δημοσ.

Με το δευτερο πραγμα που "φτιαχνονται" οι γυναικες μετα το σεξ ειναι τα παπουτσια.

Οποτε βρες πανω κατω το γουστο της και εφυγες στα μαγαζια.

Δημοσ.

Με το δευτερο πραγμα που "φτιαχνονται" οι γυναικες μετα το σεξ ειναι τα παπουτσια.

Οποτε βρες πανω κατω το γουστο της και εφυγες στα μαγαζια.

Σεξ παππουτσια τσαντες.

Δημοσ.

25 ευρώ για ρούχα για ένα fashion victim? Γενικά, ρούχα/παπούτσια/τσάντες δεν αγοράζουμε σε γυναίκες, δίνουμε απλώς τα χρήματα :P Εκτός βέβαια αν σου ζητήσει κάτι συγκεκριμένο.

Δημοσ.

25 ευρώ για ρούχα για ένα fashion victim? Γενικά, ρούχα/παπούτσια/τσάντες δεν αγοράζουμε σε γυναίκες, δίνουμε απλώς τα χρήματα :P Εκτός βέβαια αν σου ζητήσει κάτι συγκεκριμένο.

Επειδή συνήθως τα γούστα διαφέρουν... Σκέφτηκα να κάνω ένα άλμπουμ με όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε, κάτι που θα μείνει και θα έχει και αξία ψυχική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...