Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξε λοιπόν η ετε νεο  i-bank και σε αυτό δεν εχει συμπεριλάβει ειδοποιήσεις με emails για τις κινήσεις των λογαριασμών

Δηλαδή τι να πει κανείς !!!

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι πολύ πίσω ακόμα....πριν κάποιο καιρό που είχα πάει να βγάλω και εγώ έφαγα τρελή ήττα...άσε που δεν μπορούσα να βρω τον αρμόδιο υπάλληλο που χρεώνει τα μηχανάκια κωδικών...είναι ένας και μοναδικός,άλλος υπάλληλος εν μπορούσε να με εξυπηρετήσει.... και απότι φαίνεται η εθελούσια τους τσάκισε...κρίμα αλλά οι εποχές αλλάζουν...

Δημοσ.

Μα ζούμε στο 2014, ακομα και η εφορεία, ο πλέον δυσκίνητος δημόσιος οργανισμός σε ειδοποιεί με emails. Μάλλον αυτοί εκει στην ετε το κανουν επίτηδες, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς ή εκτος αν νομίζουν οτι εχουν δέσει τους πελάτες

Δημοσ.

Συγνώμη έχουν οι άλλες τράπεζες τέτοιου είδους ειδοποίηση ; εννοώ ως βασική υπηρεσία δωρεάν.

Εγώ πχ που έχω Πειραιώς προσπάθησα να κάνω τα alerts και το σύστημα δεν σ επιτρέπει να βάλεις alert εκτός από το Χρηματιστήριο.

Δημοσ.

Εφτιαξε λοιπόν η ετε νεο  i-bank και σε αυτό δεν εχει συμπεριλάβει ειδοποιήσεις με emails για τις κινήσεις των λογαριασμών

Δηλαδή τι να πει κανείς !!!

Εντάξει ρε φίλε σου στέλνει sms! Το θέμα είναι να κάνεις τη δουλειά σου! Μη σου πω ότι εμένα με βολεύει πιο πολύ το sms, γιατί το e-mail δεν το ελέγχω συνέχεια…

Δημοσ.

Συγνώμη έχουν οι άλλες τράπεζες τέτοιου είδους ειδοποίηση ; εννοώ ως βασική υπηρεσία δωρεάν.

Εγώ πχ που έχω Πειραιώς προσπάθησα να κάνω τα alerts και το σύστημα δεν σ επιτρέπει να βάλεις alert εκτός από το Χρηματιστήριο.

Ναι έχουν! Η πειραιως και η eurobank έχουν στα σίγουρα! Όσο για την Πειραιώς πρέπει να πας στο υποκατάστημα να στο κάνουν αυτοί και θα είσαι οκ

Δημοσ.

Εντάξει ρε φίλε σου στέλνει sms! Το θέμα είναι να κάνεις τη δουλειά σου! Μη σου πω ότι εμένα με βολεύει πιο πολύ το sms, γιατί το e-mail δεν το ελέγχω συνέχεια…

Η ετε εχει μεν sms αλλα μονο για κάρτες και επι πληρωμή

H πειραιως βεβαιως και εχει για ολες τις συναλλαγές και κάρτες

Δημοσ.

Ναι έχουν! Η πειραιως και η eurobank έχουν στα σίγουρα! Όσο για την Πειραιώς πρέπει να πας στο υποκατάστημα να στο κάνουν αυτοί και θα είσαι οκ

Να σου πω την αλήθεια μπαίνω manually και τα κοιτάω όλα οπότε δεν καταλαβαίνω  γιατί σας απασχολεί τόσο το θέμα με τα alerts.

Και εδώ λέτε ουσιαστικά ότι λείπει απο την ΕΤΕ μια υπηρεσία που ουσιαστικά και στις αλλες τράπεζες πρέπει να πας στο κατάστημα για να την ενεργοποιήσεις;; ε τότε τι να το κανω..

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια μπαίνω manually και τα κοιτάω όλα οπότε δεν καταλαβαίνω  γιατί σας απασχολεί τόσο το θέμα με τα alerts.

Και εδώ λέτε ουσιαστικά ότι λείπει απο την ΕΤΕ μια υπηρεσία που ουσιαστικά και στις αλλες τράπεζες πρέπει να πας στο κατάστημα για να την ενεργοποιήσεις;; ε τότε τι να το κανω..

Tι λες τωρα φιλε μου ποια τράπεζα να πας, εχω να μπω σε φυσικό κατάστημα τράπεζας πανω απο ενα χρόνο, ολα γίνονται απο το ίντερνετ

Δημοσ.

Tι λες τωρα φιλε μου ποια τράπεζα να πας, εχω να μπω σε φυσικό κατάστημα τράπεζας πανω απο ενα χρόνο, ολα γίνονται απο το ίντερνετ

Αυτό δεν είπα και εγώ;; οτι δεν πρόκείται να τρέχω στην τράπεζα για κανένα λόγο... Ο φίλος απο πάνω λέει οτι για να ενεργοποιήσεις τα alerts θέλει να πας στην τράπεζα.. ε αν ειναι ετσι ποιο το νόημα και γιατί κάνουμε ολη την φασαρία; ουσιαστικά καμία τράπεζα δεν φαίνεται να έχει τα alerts ως standard υπηρεσία έτσι όπως λέτε...

Δημοσ.

ε αν ειναι ετσι

Μα αυτό προσπαθει να σου πει ο Νίκος. Οτι ΔΕΝ είναι έτσι, έκανε λαθος/μπερδεύτηκε αυτός που το έγραψε. Οπως επίσης κι εσύ κάπου κάνεις λάθος όταν γράφεις οτι εχεις winbank και δεν βρισκεις να ενεργοποιησεις τις ειδοποιήσεις,ειτε τις δωρεάν με email ειτε τις SMS με επιβάρυνση.

Και τέλος ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως συγκρινεις τις ειδοποιήσεις με το να τσεκαρεις manually.Εκτός αν τσεκαρεις κάθε 5 λεπτά ξερωγω.Ισως βέβαια να αδυνατεις να καταλάβεις ποιός ο σκοπός των ειδοποίησεων.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού αυτό εννοούσε γιατί δεν το έγραφε;

Δεν ξέρω ρε φίλε ... Μπαίνω κανονικά και βλέπω από που μπορώ να τα ενεργοποιήσω αλλά δεν μου δίνει δυνατότητα να επιλέξω ποιες ειδοποιήσεις θέλω, εκτός από την δυνατότητα για alerting χρηματιστηρίου! Λες να σου κάνω πλάκα;

Μπαίνω όποτε θέλω να το τσεκάρω. Η δυνατότητα να έχω alerting κάθε τρεις και λίγο δεν μου προσφέρει κάτι διαφορετικό νομίζω στην καθημερινότητα μου... Εσύ δηλαδή αν παίρνεις mail κάθε 5 λεπτά αισθάνεσαι καλύτερα; Δεν έχω και τα εκατομμύρια του Ωνάση να φοβάμαι μην μου χακάρουν το λογαριασμό κάθε δευτερόλεπτο.

Δημοσ.

Πάντως εγώ που εχω εθνική και i-bank δεν έχει τύχει ποτέ να χρειαστώ email alerting έως τώρα. Το συγκεκριμένο thread άνοιξε μόνο και μόνο για θίξει μια έλλειψη που δεν την είχαμε σκεφτεί καν ; Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται οτι είστε λίγο υπερβολικοι....

Δημοσ.

Πάντως εγώ που εχω εθνική και i-bank δεν έχει τύχει ποτέ να χρειαστώ email alerting έως τώρα. Το συγκεκριμένο thread άνοιξε μόνο και μόνο για θίξει μια έλλειψη που δεν την είχαμε σκεφτεί καν ; Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται οτι είστε λίγο υπερβολικοι....

Υπερβολικη η ειδοποίηση, τι να πεις, εγω παράτησα την ετε και πηγα στην πειραιως και ενας απο του κυριότερους λογους ηταν και αυτος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...