Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά είναι δυνατόν να έχουμε σαν κριτήριο επιλογής τράπεζας το e-mail alerting?? Προσωπικά κοιτάω τι προϊόντα προσφέρει η τράπεζα, τόκους κι επιτόκια και ένα καλό e-banking. Δεν νομίζω να μου άρεσε να λαμβάνω e-mail κάθε φορά που κάνω μια συναλλαγή. Βέβαια, αυτά επιλογές είναι, αλλά δεν θα άφηνα την τράπεζά μου γι' αυτό το λόγο...

Δημοσ.

Guys, για όποιον ενδιαφέρει. Μετά απο επικοινωνία με Πειραιώς (δεν χωράει αμφιβολία) το email alerting γίνεται ΜΟΝΟ στο υποκατάστημα γιατί απο εκει στο ενεργοποιούν. Οκ; Και το θεμα νομίζω δεν θα έπρεπε να λέγεται πλέον Εθνική i-bank αλλά Πειραιώς email alerting καθώς έχει βγει κατα πολύ off-topic. Γνώμη μου. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη έχουν οι άλλες τράπεζες τέτοιου είδους ειδοποίηση ; εννοώ ως βασική υπηρεσία δωρεάν.

ΝΑΙ έχουνε,σχεδόν όλες έχω την εντύπωση

ουσιαστικά καμία τράπεζα δεν φαίνεται να έχει τα alerts ως standard υπηρεσία έτσι όπως λέτε...

Πού το στήριξες αυτό το συμπέρασμα από αυτά που γράφτηκαν δεν μπορώ να καταλάβω,ειλικρινά,μάλλον από υπερβάλλοντα ζήλο βγήκε

Πάντως εγώ που εχω εθνική και i-bank δεν έχει τύχει ποτέ να χρειαστώ email alerting έως τώρα. Το συγκεκριμένο thread άνοιξε μόνο και μόνο για θίξει μια έλλειψη που δεν την είχαμε σκεφτεί καν ; Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται οτι είστε λίγο υπερβολικοι....

Ρε Καρολίνα,πού να το χρειαστείς εσύ;Κατά δικιά σου δήλωση σε άλλο θέμα

Οκ then.. δεν γνωρίζω και πολλά  , έγώ μόνο την prepaid έχω καθώς κανω λίγες αγορές και δεν ηθελα να μπλεξω με πιστωτικές... Τώρα αν δεν γίνεται δε χάνει κάτι να δοκιμάσει για αίτηση , όντως...

Πώς μπορείς και κρίνεις τί χρειάζεται ο άλλος δηλαδή;Ελεος!

Άσε που κι εδώ

Δεν γνωρίζω μιας και δεν έχω κάνει μεγάλου ύψους αγορές.. γ αυτό σου είπα οτι για τηλεφωνική επιβεβαίωση στις αγορές π εχω κάνει δεν υπήρχε..και μια φορά άργησε και το mail και μ έφυγε η ψυχή...

Μάλλον θα σε βοηθούσε το email ε;

Και το θεμα νομίζω δεν θα έπρεπε να λέγεται πλέον Εθνική i-bank αλλά Πειραιώς email alerting καθώς έχει βγει κατα πολύ off-topic. Γνώμη μου. :-)

Αν θυμάσαι,την Πειραιώς εσύ την έβαλες στην κουβέντα και το οδήγησες offtopic προσπαθώντας να δικαιολογήσεις (αλήθεια γιατί?) μια έλλειψη της Εθνικής.Απο εκεί και πέρα αφού γράφονται ανακρίβειες κάποιος πρέπει να τις διορθώσει.

Ο ts εξέφρασε ένα παράπονό του και καλώς έκανε,όλοι έτσι πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε κάτι αντίστοιχο όποια τράπεζα κι αν αφορούν,δεν καταλαβαίνω γιατί τους υπερασπίζεστε.Όσο για το αν το χρειάζεται κάποιος το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό,νομίζω είναι ευνόητο ότι άλλες συναλλαγές έχει ο καθένας με την τράπεζά του,είτε σε όγκο είτε σε είδος.Και στην τελική για κάτι που δεν σας αφορά και δεν το βρίσκετε σημαντικό όπως γράφετε,πολύ πρεμούρα βλέπω να υπερασπιστείτε την Εθνική κάποιοι/ες,τί έγινε έχουμε και fanboys τραπεζών τώρα;Ακόμα και να χρειαζόταν να πας ΜΙΑ φορά στο κατάστημα,πάλι είναι κάτι που στην Εθνική απότι λέει ο ts(δεν γνωρίζω προσωπικά για να επιβεβαιώσω) δεν έχεις καν την δυνατότητα να το κάνεις.

Και για να τελειώνουμε με τις ανακρίβειες που συνεχίζεις να υποστηρίζεις,τα alerts ενεργοποιούνται με πολλούς τρόπους,ένας από αυτούς είναι μέσω winbank,δηλαδή ebanking,δηλαδή από το σπίτι σου.Παραθέτω το link που το επιβεβαιώνει και αν επιμένεις θα κάτσω να βάλω και screenshots μπας και το πάρεις χαμπάρι.

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/dimofileis-ilektronikes-trapezikes-synallages/alerts/alerts-genikes-plirofories

Δημοσ.

Και για να τελειώνουμε με τις ανακρίβειες που συνεχίζεις να υποστηρίζεις,τα alerts ενεργοποιούνται με πολλούς τρόπους,ένας από αυτούς είναι μέσω winbank,δηλαδή ebanking,δηλαδή από το σπίτι σου.Παραθέτω το link που το επιβεβαιώνει και αν επιμένεις θα κάτσω να βάλω και screenshots μπας και το πάρεις χαμπάρι.

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/dimofileis-ilektronikes-trapezikes-synallages/alerts/alerts-genikes-plirofories

Σε ευχαριστώ πολύ για το λινκ φίλε το έχω ήδη δει και θα σε παρακαλούσα να μην προσβάλεις την νοημοσύνη κανενός.. Δεν είναι ωραίο. Καμία ανακρίβεια δεν έχω γράψει . Όπως έχω γράψει και παραπάνω ΔΕΝ μπόρεσα να το κάνω από το winbank και εφόσον  ΠΗΓΑ στην τράπεζα μου ΕΙΠΑΝ ότι δεν γίνεται αν δεν πας στο κατάστημα!

Τι δεν καταλαβαίνεις;;

Προσπάθησε πρώτα να το ενεργοποιήσεις μέσω winbank και αν το καταφέρεις please πες το μου και μένα και θα σε παραδεχτώ.

Προφανώς και δεν υποστηρίζω καμία τράπεζα απλά θεώρησα λογικό να αναφερθώ σε κάτι που γνωρίζω. Τι θεωρεί ο καθένας σημαντικό και με ποιον λόγο-τρόπο διαλέγει τράπεζα είναι δικαίωμα του. Ειλικρινά ο τόνος σου δεν δικαιολογείται....

Δημοσ.

Αν το είχες διαβάσει το link θα έβλεπες οτι γίνεται ακόμα και τηλεφωνικά,γιατί δεν το έκανες έτσι αν έχεις πρόβλημα; Και μπηκες στον κόπο να πας σε κατάστημα (τελικά πήγες ή επικοινώνησες;με μπέρδεψες,εκτός αν χρησιμοποιείς την έκφραση και για τις 2 περιπτώσεις). Λες να γίνεται τηλεφωνικά και να μη γίνεται μέσω ebanking;κοινή λογική χρειάζεται.

Αλήθεια όταν στο winbank πας αριστερά στο μενού και επιλέξεις alerts,δεν σου δίνει επιλογή για εισαγωγή νέου,προβολή ολων κτλ;Κενή οθόνη βγάζει; Δεν ειμαι και σπίτι τώρα να βάλω και screenshots,αλλά και μόνο που στο λέμε 2 άτομα θα έπρεπε να σε προβληματίσει,εδώ ένας ανέφερε το αντίθετο και το έκανες σημαία.

Εν τέλει για την εθνική που όπως φαίνεται δεν έχει καν τη δυνατότητα αυτή έχεις να πεις κάτι; Σε κάποιους είναι τελικά χρήσιμη όπως βλέπεις.

Δημοσ.

Αν το είχες διαβάσει το link θα έβλεπες οτι γίνεται ακόμα και τηλεφωνικά,γιατί δεν το έκανες έτσι αν έχεις πρόβλημα; Και μπηκες στον κόπο να πας σε κατάστημα (τελικά πήγες ή επικοινώνησες;με μπέρδεψες,εκτός αν χρησιμοποιείς την έκφραση και για τις 2 περιπτώσεις). Λες να γίνεται τηλεφωνικά και να μη γίνεται μέσω ebanking;κοινή λογική χρειάζεται.

Αλήθεια όταν στο winbank πας αριστερά στο μενού και επιλέξεις alerts,δεν σου δίνει επιλογή για εισαγωγή νέου,προβολή ολων κτλ;Κενή οθόνη βγάζει; Δεν ειμαι και σπίτι τώρα να βάλω και screenshots,αλλά και μόνο που στο λέμε 2 άτομα θα έπρεπε να σε προβληματίσει,εδώ ένας ανέφερε το αντίθετο και το έκανες σημαία.

Εν τέλει για την εθνική που όπως φαίνεται δεν έχει καν τη δυνατότητα αυτή έχεις να πεις κάτι; Σε κάποιους είναι τελικά χρήσιμη όπως βλέπεις.

Πραγματικά νομίζω ότι το κάνεις επίτηδες. Επαναλαμβάνω ότι το είδα το link και σε παρακαλώ μην συνεχίζεις γιατί κουράστηκα να το λέω.. Μπαίνω στα alerts και δεν με αφήνει να επιλέξω το email alerting για κινήσεις λογαριασμών. Μπορώ να στείλω και pm με screenshots αν σε νοιάζει τόσο να το δεις. 

Πήγα τελικά στην τράπεζα για μια δουλειά και το ρώτησα...Το αν πήγα/επικοινώνησα δεν νομίζω να έχει τοσο σημασία. Η πληροφορία που δίνω έχει σημασία και ότι μίλησα με υπάλληλο. Εσύ εδώ και 5 post παραθέτεις ένα link και μιλάς για κοινή λογική και μετά εγώ είμαι λάθος;; Συγκεκριμένα μου έδωσε ένα χαρτί συμπλήρωσα το mail και το ενεργοποίησε επιτόπου. Οκ τώρα; 

Στην εθνική έχω ένα λογαριασμό και δεν είχα σκεφτεί το email alerting γιατί δεν κάνω πολλές κινήσεις εκεί. Βεβαίως και είναι χρήσιμη υπηρεσία και μακάρι να την βάλουν στο μέλλον. Ειδικά αφού έκαναν και νέο i-bank φαντάζομαι αν το ζητήσει ο κόσμος θα μπει. 

Δεν ξερω εσυ, εγω παντως τα εχω ενεργοποιήσει ολα μεσω ebanking

Για πειραιως μιλαω

Θες να μ πεις ότι έχεις ανοίξει όλο αυτό το θέμα και δεν έχεις καν i-bank;;; χαχα

Δημοσ.

Αφού αυτό ρωτάς να μην σου απαντήσω? , γιατι δεν ανοίγεις ενα άλλο θεμα να σου πούμε πως ενεργοποιείται, γιατι έκανες το θεμα κουλουβαχατα με τις ερωτήσεις σου, τις ειρωνείες σου και τα δήθεν γελακια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά νομίζω ότι το κάνεις επίτηδες. Επαναλαμβάνω ότι το είδα το link και σε παρακαλώ μην συνεχίζεις γιατί κουράστηκα να το λέω.. Μπαίνω στα alerts και δεν με αφήνει να επιλέξω το email alerting για κινήσεις λογαριασμών. Μπορώ να στείλω και pm με screenshots αν σε νοιάζει τόσο να το δεις. 

Πήγα τελικά στην τράπεζα για μια δουλειά και το ρώτησα...Το αν πήγα/επικοινώνησα δεν νομίζω να έχει τοσο σημασία. Η πληροφορία που δίνω έχει σημασία και ότι μίλησα με υπάλληλο. Εσύ εδώ και 5 post παραθέτεις ένα link και μιλάς για κοινή λογική και μετά εγώ είμαι λάθος;; Συγκεκριμένα μου έδωσε ένα χαρτί συμπλήρωσα το mail και το ενεργοποίησε επιτόπου. Οκ τώρα; 

Στην εθνική έχω ένα λογαριασμό και δεν είχα σκεφτεί το email alerting γιατί δεν κάνω πολλές κινήσεις εκεί. Βεβαίως και είναι χρήσιμη υπηρεσία και μακάρι να την βάλουν στο μέλλον. Ειδικά αφού έκαναν και νέο i-bank φαντάζομαι αν το ζητήσει ο κόσμος θα μπει. 

Θες να μ πεις ότι έχεις ανοίξει όλο αυτό το θέμα και δεν έχεις καν i-bank;;; χαχα

Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ. Η Πειραιώς για να σου ενεργοποιήσει το alert πρέπει να πας από εκεί και να στο ενεργοποιήσουν από εκεί. Αφού το έκανα και εγώ αυτό και δεν με άφηνε. Μόλις πήγα στην τράπεζα το έκαναν και τώρα είμαι οκ.

Δημοσ.

Eddie,ας μην μπούμε σε αυτή την κουβέντα πάλι, δεν είναι σωστό αυτό που γράφεις. Αν είχες πρόβλημα είναι επειδή κάποιο άλλο θέμα εχεις εσύ σαν πελάτης και όχι η πολιτική της τράπεζας. Παράδειγμα τα μη επικαιροποιημενα ή ελλειπή στοιχεία/δικαιολογητικά σου,μου έχει τύχει και δεν με άφηνε να ανοιξω online νέο λογαριασμό. Μόλις το δευθέτησα και έδωσα φρέσκα στοιχεία (σε κατάστημα) μπορούσα πλέον να κάνω τα πάντα online.Αλλιώς παίρνεις εξυπηρέτηση πελατών και ζητάς το λόγο,τόσο απλό.

Δημοσ.

Eddie,ας μην μπούμε σε αυτή την κουβέντα πάλι, δεν είναι σωστό αυτό που γράφεις. Αν είχες πρόβλημα είναι επειδή κάποιο άλλο θέμα εχεις εσύ σαν πελάτης και όχι η πολιτική της τράπεζας. Παράδειγμα τα μη επικαιροποιημενα ή ελλειπή στοιχεία/δικαιολογητικά σου,μου έχει τύχει και δεν με άφηνε να ανοιξω online νέο λογαριασμό. Μόλις το δευθέτησα και έδωσα φρέσκα στοιχεία (σε κατάστημα) μπορούσα πλέον να κάνω τα πάντα online.Αλλιώς παίρνεις εξυπηρέτηση πελατών και ζητάς το λόγο,τόσο απλό.

Εντάξει σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω και εγώ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία είναι όλα αυτά για τις ειδοποιήσεις αλλά η Πειραιώς ακόμα να φτιάξει ATM με καταμετρητή για άμεση καταχώρηση ποσού στον λογαριασμό σου. Έχω βγάλει μια χρεωστική για να κάνω ηλεκτρονικές αγορές και θέλω να τη γεμίζω μόνο όταν πρόκειται να αγοράσω κάτι αλλά δεν γίνεται αυτό γιατί λειτουργεί ακόμα με το φακελάκι και πρέπει να περιμένω την επόμενη μέρα ή ακόμα αν είναι σ/κ πρέπει να περιμένω τη Δευτέρα. Γι ' αυτό όμως δεν ενημερώθηκα όταν πήγα να βγάλω τη κάρτα το κατάλαβα μόνος μου τη πρώτη φορά που πήγα να γεμίσω τη κάρτα μου...Καλές λοιπόν και οι ειδοποιήσεις και οι πρωτοτυπίες των τραπεζών αλλά όλες έχουν τα συν και τα πλην τους. Τώρα πλέον έβγαλε και η Εθνική χρεωστική κάρτα για ηλεκτρονικές αγορές και θα την ελέγξω με τη πρώτη ευκαιρία να δω αν με βολεύει η οποία έχει το μεγαλύτερο δίκτυο ATM και είναι με αυτόματο καταμετρητή.

Επεξ/σία από kraken92
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πλέον από ότι φαίνεται η εθνική πρόσθεσε το ibank alert με ενημέρωση μέσω SMS και email το έχει ενεργοποιήσει κανείς;έχει κάποια χρέωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...