Stavmitsos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα το απόγευμα με πήραν από την φορθνετ να μου προτείνουν ένα υπερουαου πακέτο με 39€ το μήνα. (απεριοριστα σταθερα-ιντερνετ 24αρι-τηλεοραση) Αυτοί ισχυρίζονται ότι σπάνε τη δεσμευση του ΟΤΕ όμως ο οτε απ την πλευρα του μου λεει οτι θα πρεπει να πληρωσω ενα 100αρικο για να σπασω τη δεσμευση. Η πλακα ειναι οτι η συνδεση ειναι ολοκαινουργια (λιγοτερο απο διμηνο) και πρεπει να πληρωσω τελη ενεργοποιησης, προκαταβολη +χρηση με αποτελεσμα να βγαινει ενας πρωτος λογαριασμος 135€. Εχει κανει κανεις αλλος τη μεταφορα για να μου πει τι γινεται;
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αν σε ενδιαφέρει και η τηλεόραση (αθλητικά) κάτσε να δεις τι θα γίνει γιατί η nova τα χάνει όλα σιγά σιγά και προσπαθεί να πάρει τώρα όσους περισσότερους πελάτες μπορεί....Να μην πληρώσεις καμιά ποινή στον ΟΤΕ μου φαίνεται δύσκολο πάντως! Κατά τα άλλα εγώ έχω 1,5 χρόνο περίπου Forthnet και δεν έχω κάποιο παράπονο 1
Gtr34 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει περιπτωση να μην πληρωσεις στον οτε.
Stavmitsos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα επεσε ακυρο. Η προταση τους ηταν να μην πληρωσω το "προστιμο" στον οτε. Κοψτε μου λεω την ποινη απο τους λογαριασμους σας και ερχομαι Το οτι εχω τρομερα προβληματα με την γραμμη του οτε μπορει να βοηθησει στην ολη κατασταση;
vasioula1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 αν έχεις προβλήματα με τη γραμμή του οτε μάλλον θα έχεις και με της φόρθνετ γιατί την ίδια θα χρησιμοποιήσουν μάλλον γιατί δεν το δηλώνεις βλάβη αφού έχεις προβλήματα; και αν το δήλωσες δεν το επιδιόρθωσαν;
Stavmitsos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τα δηλωνω και τα φτιαχνουν. Απλα με εκνευριζει που ειμαστε στο ηλεφωνο με τον Οτε συνεχεια. Η φορθνετ εχει ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη
vasioula1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 εννοείς πως έχουν χαλκό που φτάνει μέχρι το σπίτι σου;
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Mπορεί να φταίει η καλωδίοση του σπιτιού σου, ειδικά αν είναι αρκετά παλιό.
Dare-Devil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει τρόπος να καταγγείλεις την σύμβαση σου με τον ΟΤΕ και να σηκωθείς να φύγεις δίχως να πληρώσεις τίποτα εφόσον η σύμβαση έγινε τηλεφωνικά και δεν σε έχουν ενημερώσει για όλα τα νόμια δικαιώματα σου (που στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει τηλεφωνικά αυτό) αλλά θα σου συνιστούσα να μην μπεις στην διαδικασία γιατί θα τρέξεις με καταγγελίες και με πολλά τηλεφωνήματα για να βρεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα