Προς το περιεχόμενο

toshiba satellite c850 177

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα! θα ήθελα την βοήθεια σας! έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο λαπτοπ για φορματ! παρατήρησα ότι ήταν αργό από το boot μέχρι και το να ανοίξει το chrome η και κάποιο άλλο πρόγραμμα!

του κάνω φορματ  με win7 prem  καθαρό από σελίδα που έχουν πρωτινή εδώ στο insomnia ! του έβαλα 2 δικές μου μνήμες τον 2γ η κάθε μια (τσεκαρισμενες με memtest) + wd black 7200 (100% όλα με hdsentnanal) όλα αυτά σε μένα σε ένα hp g62 με ι3 350μ δούλευε ρολόι στο toshiba me i3 2310m σερνετε! καμία ιδέα κάποιος ?

άσχετο το site της toshiba είναι άστα να πάνε μου έκοβε τα κατεβάσματα και τα κατεβαζα κατεστραμμένα + το drive για γραφικά το κατέβασα με 10 προσπάθειες και δεν ήταν συμβατό ! τι να σχολιάσω :/ !!! από  hp acer ποτέ δεν μου έχει τύχη κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.

driver chipset φανταζομαι περασες,οσο για τα κατεστραμμενα αρχεια των οδηγων ειναι γνωστο πολλες φορες κατεβασε απο εδω οχι απο τον ελληνικο σερβερ Link.png Site: http://www.toshiba.eu/ drivers

αφου συμπληρωσεις τα εξης : Product type,Family,Product series,Model κατω πισω στον υπολογιστη διπλα απο το μοντελο γραφει και το Short Model No συμπληρωσε και αυτο και κατεβασε τον driver γραφικων,απο οτι ειδα δεν εχει ανεξαρτητη καρτα αρα θα κατεβασεις το οδηγο intel driver grahics επισης μην επιτρεπεις απο το windows update να κανει ενημερωσεις σχετικα με συσκευες συστηματος

Δημοσ.

το ίδιο πάλι! δεν το τρέχει το drive για την κάρτα γραφικών! το κατέβασα από intel τελικά ! άλλα από site κατασκευαστή δεν το έχω ξαναδεί να μην είναι συμβατό  :/

Δημοσ.

κατεβασες τον επισημο οδηγο τελικα απο την τοσιμπα και δεν σε αφησε να κανεις εγκατασταση;τι μηνυμα σου εβγαλε;δοκιμασες να κανεις αποσυμπιεση του οδηγου και εκτελεση με το setup αντι του εργαλειου της τοσιμπα;επειδη δοκιμασα σε αρκετους τσιμπα οδηγους απο την ιντελ απευθειας υπηρξαν προβληματα, μακαρι να μην εχεις θεμα 

Δημοσ.

από το πρόγραμμα της toshiba πάταγα run και δεν έκανε τίποτα !το έτρεξα και από εκει που το αποσυμπίεσε και έλεγε ότι δεν είναι συμβατό ! άπλα το σχολιάζω γιατί την είχα σε εκτίμηση την toshiba !

σχετικά το ότι σερνετε καμία ιδέα ? μάλλον για ssd το βλέπω :)

Δημοσ.

σερνεται στην εκκινηση;η ειναι γενικο το προβλημα τελικα;μπορεις να γραψεις το short model να δω τους διαθεσιμους οδηγους;αφου ανοιξει ο υπολογιστης με fast boot η οχι μη περιμενεις θαυματα απο αυτες τις προδιαγραφες που εχει το λαπτοπ

Δημοσ.

στην εκκίνηση είναι αργό μετά πατάς chrome  και κάνει 4 5 δευτερόλεπτα να ανοίξει το παράθυρο όπως είπα και πιο πάνω το δικό μου με 4γ  ραμ και με αυτόν τον σκληρό και ι3 350μ μέρα με την νύχτα και ο toshiba έχει πιο ισχυρό i3 2310μ .

το μοντέλο είναι toshiba satellite c850 pskc8e win 7 64bit

τους κατέβασα τους drive μόνο της κάρτας γραφικών δεν μπορούσα και την κατέβασα από intel.

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και κάποια άλλη έκδοση των windows 7 να δούμε , οχι φυσικά την ultimate αλλα κάποια χαμηλότερη απο την premium επίσης ενεργοποίησε το ahci σε bios και windows

Δημοσ.

αν βάλω άλλη εκδώσει θα δουλέψει το κλειδί που έχει ???  

το ahci στην bios είναι ενεργοποιημένο!  το έκανα και από το regedit βρήκα το msahci στο start έβαλα 0 επανεκκίνηση αλλά δεν φόρτωσε τίποτα μάλλον ήταν ενεργοποιημένο ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον driver intel rapid τον εγκατεστησες;Link.png Site: intel rapid

ναι το έβαλα !έχω βάλει  bluetooth,  cardreader , intel management engine interface ,   irst,   lan  ,sound,  touchpad,  webcam, wlesslan,  display, intel chipset , για usb 3.

θα πω να πάρουν και έναν ssd !

ευχαριστώ για τον χρόνο σας !

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Eχω ακριβώς το ιδιο λαπτοπ και έχω ακριβώς τα ιδια προβλήματα...του έχω πάνω win7 ultimate και ubuntu 14.4 και στα 2 

κολλάει..ειδικά στα win γίνεται πάρτι!!

Βρήκες κάποια λύση με τον ssd?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα! θα ήθελα την βοήθεια σας! έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο λαπτοπ για φορματ! παρατήρησα ότι ήταν αργό από το boot μέχρι και το να ανοίξει το chrome η και κάποιο άλλο πρόγραμμα!

του κάνω φορματ  με win7 prem  καθαρό από σελίδα που έχουν πρωτινή εδώ στο insomnia ! του έβαλα 2 δικές μου μνήμες τον 2γ η κάθε μια (τσεκαρισμενες με memtest) + wd black 7200 (100% όλα με hdsentnanal) όλα αυτά σε μένα σε ένα hp g62 με ι3 350μ δούλευε ρολόι στο toshiba me i3 2310m σερνετε! καμία ιδέα κάποιος ?

άσχετο το site της toshiba είναι άστα να πάνε μου έκοβε τα κατεβάσματα και τα κατεβαζα κατεστραμμένα + το drive για γραφικά το κατέβασα με 10 προσπάθειες και δεν ήταν συμβατό ! τι να σχολιάσω :/ !!! από  hp acer ποτέ δεν μου έχει τύχη κάτι τέτοιο. 

Φιλαρακι οταν βαζεις ενα θεμα σεε  forum τουλαχιστον θα επρεπε να το κλεισεις κιολας οχι εκανες την δουλεια σου και μετα στα @@ σου.. :)  Γιατι καποιος μπορει να βοηθιθει απο το συγκεκριμενο θεμα...

Δημοσ.

δεν είναι στα @@!! απλά ο ιδιοκτήτης το άφησε με της αλλαγές που του έκανα ram kai hdd 7200 είναι πολύ καλύτερα από πριν ! και θα δει στο μέλλον για ssd ( λόγο χρημάτων ) άρα δεν χρειάστηκε να πω κάτι παραπάνω για το θέμα ssd ! η λύση για μένα είναι να βάλει ssd άσχετα που δεν το έκανε τώρα  ! αν είδες στο τελευταίο μήνυμα το λέω ότι θα το πρωτινό σαν καλή λύση! και μετά ευχαριστώ!όσους ανταποκρίθηκαν στο πρόβλημα μου δηλαδή τέλος του θέματος !! η βοήθεια σε άλλους είναι ο ssd για μένα ( αν θέλει την ακούσει κάλως ) ,εκτός αν έχει άλλος άλλη λύση είναι εδώ το θέμα ανοικτό για το συγκεκριμένο laptop 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...