UpToDate_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εκανα μολις το τσεκ ιν εμενα και της κοπελιας μου...Εκανε μονο του αυτοματη μεταφραση τα ονοματα στα αγγλικα και εκεινης το εβγαλε λαθος.. στοιχεια ταυτοτητας κλπ ειναι σωστα. Απλα το συστημα τα μετεφρασε λαθος. Δεν μου ελεγε πουθενα να βαλω τ ονοματα στα αγγλικα... που μπορω να επικοινωνησω τωρα? λετε να παιχτει θεμα?
GreyHorse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/413223-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-ryanair/page-51
Geremia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Σε περίπτωση που δεν έχεις όρεξη να διαβάσεις όλο το αλλο thread... δεν θα έχεις προβλημα.. Πιθανότατα ούτε ταυτότητα δεν θα δείξεις αν πετάς εντός Ελλάδος..... Να θυμάσαι τα ονόματα τα γράφεις πάντα λατινικά εξαρχης εσυ.... Μην τα γράφεις ελληνικα
celarg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ τα είχα γράψει λατινικά και μετέφρασε λάθος το όνομα της μάνας μου! Κανένα πρόβλημα δεν είχε! Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα φίλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα