bapel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Στις 1/10/2018 στις 9:53 ΜΜ, poulinos είπε φαγουρα δεν σε πιανει με μαλλι? κανα merino ναι αλλα αυτο με σεντονάκι απο κάτω είναι μια χαρά.πολούς βέβαια τους ενοχλεί ακόμα και έτσι
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 10 hours ago, bapel said: με σεντονάκι απο κάτω είναι μια χαρά.πολούς βέβαια τους ενοχλεί ακόμα και έτσι εξαρτατε και το πως κοιμασαι.πχ μεχρι το πρωι το σεντονι εχει εξαφανιστει απο το κρεβατι οποτε η βελεντζα η οτιδηποτε τετοιο θα ηταν πανω μου. πλεον ουτε καν μαλλινη κουβερτα.
ToniaPant Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 27/9/2018 στις 3:22 ΠΜ, poulinos είπε δεν υπαρχει καλυτερο η χειροτερο.ολα εχουν τα συν και τα πλην αναλογως την χρηση που το θες.το μαλλινο οταν λεμε για merino εχει πολλα συν αλλα πχ δεν ειναι οτι πιο ελαφρυ ιδιαιτερα αν βραχει.σε ολα υπαρχουν θετικα και αρνητικα.το down feather απο την αλλη ειναι πολυ ζεστο πολυ ελαφρυ πολυ ακριβο και δεν τα παει καλα.με την υγρασια εκτος αν ειναι hydrophobic που μετα ειναι πιο ακριβο.και σε ολα υπαρχουν ποιοτητες αλλο το μαλλινο γενικα και αλλο το merino.to merino γενικοτερα δεν τσιμπαει ακομα και σε μπλουζα.το βαμβακι ειναι το κλασσικο value for money OK Δεκτό δεν ειμαι και τόσο γνώστης... μονο ότι έχω δοκιμάσει Στις 27/9/2018 στις 12:46 ΠΜ, blazar είπε @ToniaPant εσύ προσωπικά έχεις αναλάβει την προώθηση των συγκεκριμένων; Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Μπήκα και απαντησα ελπίζoντας να βοηθήσω να ανταλλάξω απόψεις και να σκοτώσω λίγο απο τον ελευθερο χρόνο ως "αυστηρώς κλινιρης" @blazar Πάντως ευχαριστώ πολύ που ρωτάτε και μου δίνετε την ευκαιρία να απαντήσω. Παραπανω που υπάρχει και σχόλιο με άλλο brand βέβαια δεν ενοχλείστε... ίσως δεν το παρατηρήσατε βέβαια. Επίσης μονο και μονο στην περίπτωση που κάνετε λάθος εκτιμηση θα έπρεπε να είστε πιο ευγενκός. ΤέλοςΤα ελιτ στρωμ, τα πρακτικερ, τα μπεντ εντ μπαθ και ότι αλλο αναανφέρθηκε σε σχόλια είναι αρκετά γνωστα μπραντς αν ήμουν εκροσωπος τους θα διάλεγα κάπου αλλου να διαθέσω τα λεφτά της εταιρίας. Με καταλαβαίνετε φαντάζομαι.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 On 29/11/2018 at 05:36, ToniaPant said: OK Δεκτό δεν ειμαι και τόσο γνώστης... μονο ότι έχω δοκιμάσει Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Μπήκα και απαντησα ελπίζoντας να βοηθήσω να ανταλλάξω απόψεις και να σκοτώσω λίγο απο τον ελευθερο χρόνο ως "αυστηρώς κλινιρης" @blazar Πάντως ευχαριστώ πολύ που ρωτάτε και μου δίνετε την ευκαιρία να απαντήσω. Παραπανω που υπάρχει και σχόλιο με άλλο brand βέβαια δεν ενοχλείστε... ίσως δεν το παρατηρήσατε βέβαια. Επίσης μονο και μονο στην περίπτωση που κάνετε λάθος εκτιμηση θα έπρεπε να είστε πιο ευγενκός. ΤέλοςΤα ελιτ στρωμ, τα πρακτικερ, τα μπεντ εντ μπαθ και ότι αλλο αναανφέρθηκε σε σχόλια είναι αρκετά γνωστα μπραντς αν ήμουν εκροσωπος τους θα διάλεγα κάπου αλλου να διαθέσω τα λεφτά της εταιρίας. Με καταλαβαίνετε φαντάζομαι. τα ιδια ισχυουν και σε ρουχα που ειναι πιο ευκολο να κανεις δοκιμες.πχ ενα μπλουζακι βαμβακερο,ενα merino,ενα συνθετικο,ενα μαλλινο ή και σε καλτσες.ετσι βλεπεις τα πλην και τα συν,
gasgounis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 οντας και εγω σε διλλημα τελικα αγορασα ενα μαλλινο cocomat. Για καποιον που ψαχνει για ζεστο παπλωμα, καλυτερα να δει τα tog και να αποφασισει αναλογα, εκτος και αν υπαρχουν αλλεργιες η αλλα θεματα. Εγω ομολογω οτι την πατησα γιατι το παπλωμα δεν ειναιτοσο ζεστο οσο νομιζα και δεν με καλυπτει. Ηθελα να αισθανομαι το παπλωμα πανω μου και η ιδεα του πουπουλενιου σαν παναλαφρο παπλωμα δεν μου αρεσε. Παντως περα απο το θεμα της ζεστης στον υπνο, που εμενα δεν με καλυπτει, νομιζω οτι το μαλλινο ισως ειναι η καλυτερη και πιο φυσικη-οικολογικη επιλογη. Και εννοειται οτι θα πρεπει να συνδυαζεται και με παπλωματοθηκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα