Tragic! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 που ΑΚΟΜΑ δεν το έχετε δειΌντως.Δεν το δείχνεις κι εσύ όμως. 1
BubbleTek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ απλά κατάλαβα από το γραφικό χαρακτήρα του πρώτου ποστ ότι θα ειναι μια υψηλής τεχνητής νοημοσύνης πρότζεκτ που θα αλλάξει για πάντα το διαδικτυακό τοπίο και θα αλλάξει την ζωή όλων μας προς το καλύτερο 1
infin1tyGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μη μου πεις ότι θα λέγεται και Bubble TEK το νέο project. Όπως π.χ. Pandoo TEK, ξέρω 'γω. Από το γραφικό χαρακτήρα του πρώτου post καταλαβαίνω ότι κάπως έτσι θα λέγεται. 1
panos- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 είσθε ανεπίτρεπτοι . Ειρωνεύεσθαι ένα project που ΑΚΟΜΑ δεν το έχετε δει. Για την ιστορία όλες οι μεγάλες ιδέες έχουν χλευάσει . Έν παση περιπτώσει ας περιμένουμε λίγο να δούμε2012:Δελαπόρτας:PandooTEK (Σλόγκαν: Δείτε το διαδίκτυο αλλιώς.)2014:Άγνωστος:Άγνωστη ονομασία(Σλόγκαν: Δείτε το ίντερνετ αλλιώς) Κάτι μου θυμίζουν αυτά τα δυο...
panos- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αυτός που έκανε την πρώτη απόπειρα να αλλάξει το web
krom271 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ποιος ειναι ο Δελαπόρτας ρε παιδιά ; Θα πας στο μπανιο, θα ανοιξεις το φως, θα κατσεις μπροστα στον καθρεφτη και τσουπ θα εμφανιστει ο Δελαπορτας... 3
panos- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εσύ εχεις κάποια σχέση με τον topic starter; (αν επιτρέπεται)
BubbleTek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Όχι βέβαια ! απλά όταν βλέπω ταλέντα και πρωτοπόρους τους στηρίζω . ειμαι συγκινημένος που διάβασα μια τόσο μεστη ανακοίνωση και πιστεύω ότι θα ταράξει τα νερά
panos- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Και με το pandoo έτσι έκαναν όλοι και όταν βγηκε.. Ξύπνησαν
guardianx71 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Οκ, θεωρώ ότι ο bubbleTek trollαρει/ σαρκάζει το θέμα. 1
antbyron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ποιος ειναι ο Δελαπόρτας ρε παιδιά ; Μεγάλη και πολυσχιδής προσωπικότητα. Hacher, entrepreneur, communicator(hec) & tech myth buster και πολλά άλλα! Ο άνθρωπος ήρθε για να αλλάξει τον κόσμο! Καλό είναι να μιλάς με σεβασμό για αυτόν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις