militarist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Κάτσε κάτσε... Αυτός δεν είναι εκείνος ο τύπος που είχε μπει στο FBI κ τους πήρε ότι είχαν κ δεν είχαν? Νομίζω είναι κ από Κέρκυρα έτσι? Αν είναι αυτός, τότε έχω να πώ, ένα: Είναι άπαιχτος φίλε... Είναι ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές εκεί έξω... Keep up the good job!!! Χαχαχαχα !!!! Μιλάμε αν δείτε τα αλλά θέματα με Δελαπόρτα λέει ακριβώς το ίδιο αλλά με άλλο όνομα....... Να καλά ρε 'συ copy paste κανείς;;; Δεν μου λες τι τους πήρες ;;;; Χαχαχαχαχχαχχα μιλάμε έχω σκάσει από τα γέλια πρώι πρωί 1
newtech Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 don't feed the troll... Πλεων troll φιλε μου. Αν διαβασεις απο την αρχη θα δεις δεν αρχισε σαν troll. Απλα ειδαν οτι τον πήραν γραμμη και το αλλαξε! 1
Skierpetros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μην δείτε έλληνα να διαπρέπει .... διέπρεψε ανοίγοντας αυτό το θέμα? Χαχαχα δελαπορτας βρωμαει από χιλιομετρα μακρυα
poihths Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Κόφτε ρε τη πλάκα δεν είναι ο Δελαπόρτας...ο Δελαπατρίδης είναι!!! Αποθεώστε τον!!! έχω κλάσει στα γέλια ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1
Skierpetros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 έχω κλάσει στα γέλια ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δες και αυτό http://www.startup.gr/growing-interviews?gid=46 η σελίδα της εταριας του τρομερού και φοβερού Γιώργου Δελαπορτα δεν έκανε ανανέωση το domain και έληξε αχαχαχαχαχαχαχα 1
Kotsos87 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 τι ωρα ερχεται το νεο ιντερνετ?? γιατι παιζει να λειπω..... 3
militarist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μην δείτε έλληνα να διαπρέπει διέπρεψε ανοίγοντας αυτό το θέμα? Χαχαχαχα !!!! Μιλάμε αν δείτε τα αλλά θέματα με Δελαπόρτα λέει ακριβώς το ίδιο αλλά με άλλο όνομα....... Να καλά ρε 'συ copy paste κανείς;;; Δεν μου λες τι τους πήρες ;;;; Χαχαχαχαχχαχχα μιλάμε έχω σκάσει από τα γέλια πρώι πρωί Λοιπόν το βρήκα για δες εδώ Bubble Tek. post 11 http://www.insomnia.gr/topic/141414-%CE%B5%CF%85%CF%86%CF%85%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF/ ακριβως το ίδιο κείμενο!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μα πόσο πόσο .... :-( 2
krom271 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ειδες δεν ειναι μονο ο Bubble που υποκλινεται στο μεγαλειο του Δελαπορτα. Ειναι πολλοι! ΥΓ. Το κορυφαιο οταν απαντα στον εαυτο του και στα διθυραμβικα σχολια και προσπαθει να ειναι ολιγον μετριοφρων...
Kotsos87 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 μαγκες για να μην ανοιγω και γω αλλο θεμα. εχω να κανω μια τεραστια ανακοινωση που θα ταραξει την τεχνολογια. μονο αυτο σας λεω....δεν μπορω δυστυχως να πω κατι περισσοτερο, ελπιζω να το κατανοητε!μεινετε συντονισμενοι!!!!!!!!!!!
seogd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δυο πράγματα θα πω. 1. Δεν ξερω κανενα γιωργο δελαπορτα εκτος το οτι ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους χακερ του κοσμου. 2. Σε λιγο καιρο ολοι εσεις που κατακρινετε θα κλαιτε, γιατι θα σας αποκλεισω ολους απο το νεο ιντερνετ και θα παρακαλατε. Επισης να μαθετε να σεβεστε ανθρωπους σοφους και πιο ψαγμενους 1
krom271 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μετανοειστε γιατι παπαλα το νεο internet! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις