Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κόφτε ρε τη πλάκα δεν είναι ο Δελαπόρτας...ο Δελαπατρίδης είναι!!!

Αποθεώστε τον!!!  

Φαντάσου πόσο σοβαρή εκπομπή είναι αυτή που πήρε συνεντευξη απο το Δελαπόρτα.

Δημοσ.

Φαντάσου πόσο σοβαρή εκπομπή είναι αυτή που πήρε συνεντευξη απο το Δελαπόρτα.

Το καλύτερο και αξιόπιστο καναλι του ... Νέου Ίντερνετ !!!!

Δημοσ.

Ο σεβασμός προς τους ανώτερους ειναι αυτό που λείπει από την σημερινή Ελλάδα . Δηλαδή κάποιοι άνθρωποι έχουν πτυχία και γνώσεις και αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται και όταν λένε ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ το εννοούν .

Τι νομίζετε ότι ειναι τίποτα βλάκες που κάθε λίγο και λιγάκι πετάνε μια μπαρούφα ;;;; και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα ;

Δημοσ.

Τι να πω!!

Τι δεν καταλαβαίνετε ...

Η ανάπτυξη και το δωρεάν Ίντερνετ είναι.

Μαζί κιόλας όχι παίζουμε.

Ο Σαμαράς αυτό σκεφτόταν .....

Και εσείς κάθεστε και πειράζετε τον ανεπανάληπτο σούπερ ντουπερ χάκερ και παντοδύναμο μαμρααααααα!!.....εεε... Dellαdoor man.

Δημοσ.

Μια απορία έχω μόνο ρε Δελαπαράθυρε, στο Arlanda express έπεισες όντως τους Σουηδούς να σε αφήσουν να εγκαταστήσεις εξοπλισμό(είναι και λίγο ευκολόπιστοι) ή ήταν fake το όλο θέμα?

Δημοσ.

Μια απορία έχω μόνο ρε Δελαπαράθυρε, στο Arlanda express έπεισες όντως τους Σουηδούς να σε αφήσουν να εγκαταστήσεις εξοπλισμό(είναι και λίγο ευκολόπιστοι) ή ήταν fake το όλο θέμα?

Τι είναι το Atlanta express? για εξήγησε για μας τους άσχετους;

Πάντως για τον ΕΣ που έλεγε ότι έκανε πράγματα το μόνο που πιστεύω ότι ίσως έκανε ήταν ότι όταν ήταν φαντάρος να έβαλε κανένα antivirus σε κανένα pc .....

Δημοσ.

Δυο πράγματα θα πω.

1. Δεν ξερω κανενα γιωργο δελαπορτα εκτος το οτι ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους χακερ του κοσμου.

2. Σε λιγο καιρο ολοι εσεις που κατακρινετε θα κλαιτε, γιατι θα σας αποκλεισω ολους απο το νεο ιντερνετ και θα παρακαλατε.

Επισης να μαθετε να σεβεστε ανθρωπους σοφους και πιο ψαγμενους

Δεν πειράζει δάσκαλε..άσε μας εδώ..αυτό το παλιό internet έχει πολύ γέλιο

• Like 3
Δημοσ.

Τι είναι το Atlanta express? για εξήγησε για μας τους άσχετους;

Πάντως για τον ΕΣ που έλεγε ότι έκανε πράγματα το μόνο που πιστεύω ότι ίσως έκανε ήταν ότι όταν ήταν φαντάρος να έβαλε κανένα antivirus σε κανένα pc .....

*Arlanda Express ειναι τρενο που σε μεταφερει απο το αεροδρομιο στο κεντρο της Στοκχολμης

Δημοσ.

.Τι νομίζετε ότι ειναι τίποτα βλάκες που κάθε λίγο και λιγάκι πετάνε μια μπαρούφα ;;;; και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα ;

Αυτό.

Δημοσ.

Ο σεβασμός προς τους ανώτερους ειναι αυτό που λείπει από την σημερινή Ελλάδα . Δηλαδή κάποιοι άνθρωποι έχουν πτυχία και γνώσεις και αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται και όταν λένε ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ το εννοούν .

Τι νομίζετε ότι ειναι τίποτα βλάκες που κάθε λίγο και λιγάκι πετάνε μια μπαρούφα ;;;; και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα ;

Link.png Site: εδώ είσαι φούσκα

• Like 2
Δημοσ.

Μου θυμίζει ρε μάγκες τον Χλαπατσα απο της Ελλαδος τα παιδιά που έλεγε: "Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι εχετε να πάθετε".

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...