Kotsos87 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 φημες λενε οτι το νεο ιντερνετ θα ειναι δωρεαν. ισχυει?
Silverage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Κόφτε ρε τη πλάκα δεν είναι ο Δελαπόρτας...ο Δελαπατρίδης είναι!!! Αποθεώστε τον!!! Φαντάσου πόσο σοβαρή εκπομπή είναι αυτή που πήρε συνεντευξη απο το Δελαπόρτα.
militarist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Φαντάσου πόσο σοβαρή εκπομπή είναι αυτή που πήρε συνεντευξη απο το Δελαπόρτα. Το καλύτερο και αξιόπιστο καναλι του ... Νέου Ίντερνετ !!!!
hdonoblepsias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εκλιπαρώ προσωπικά τους moderator να ΜΗΝ κλειδώσουν το θέμα. Ούτε να ρίξουν κανένα ban. Μου έφτιαξε την διάθεση το ποστ. 4
BubbleTek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ο σεβασμός προς τους ανώτερους ειναι αυτό που λείπει από την σημερινή Ελλάδα . Δηλαδή κάποιοι άνθρωποι έχουν πτυχία και γνώσεις και αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται και όταν λένε ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ το εννοούν . Τι νομίζετε ότι ειναι τίποτα βλάκες που κάθε λίγο και λιγάκι πετάνε μια μπαρούφα ;;;; και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα ;
militarist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Τι να πω!! Τι δεν καταλαβαίνετε ... Η ανάπτυξη και το δωρεάν Ίντερνετ είναι. Μαζί κιόλας όχι παίζουμε. Ο Σαμαράς αυτό σκεφτόταν ..... Και εσείς κάθεστε και πειράζετε τον ανεπανάληπτο σούπερ ντουπερ χάκερ και παντοδύναμο μαμρααααααα!!.....εεε... Dellαdoor man.
leukonas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μια απορία έχω μόνο ρε Δελαπαράθυρε, στο Arlanda express έπεισες όντως τους Σουηδούς να σε αφήσουν να εγκαταστήσεις εξοπλισμό(είναι και λίγο ευκολόπιστοι) ή ήταν fake το όλο θέμα?
hdonoblepsias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Σε λιγο καιρο ολοι εσεις που κατακρινετε θα κλαιτε, γιατι θα σας αποκλεισω ολους απο το νεο ιντερνετ και θα παρακαλατε.
militarist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μια απορία έχω μόνο ρε Δελαπαράθυρε, στο Arlanda express έπεισες όντως τους Σουηδούς να σε αφήσουν να εγκαταστήσεις εξοπλισμό(είναι και λίγο ευκολόπιστοι) ή ήταν fake το όλο θέμα? Τι είναι το Atlanta express? για εξήγησε για μας τους άσχετους; Πάντως για τον ΕΣ που έλεγε ότι έκανε πράγματα το μόνο που πιστεύω ότι ίσως έκανε ήταν ότι όταν ήταν φαντάρος να έβαλε κανένα antivirus σε κανένα pc .....
revvok Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δυο πράγματα θα πω. 1. Δεν ξερω κανενα γιωργο δελαπορτα εκτος το οτι ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους χακερ του κοσμου. 2. Σε λιγο καιρο ολοι εσεις που κατακρινετε θα κλαιτε, γιατι θα σας αποκλεισω ολους απο το νεο ιντερνετ και θα παρακαλατε. Επισης να μαθετε να σεβεστε ανθρωπους σοφους και πιο ψαγμενους Δεν πειράζει δάσκαλε..άσε μας εδώ..αυτό το παλιό internet έχει πολύ γέλιο 3
leukonas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τι είναι το Atlanta express? για εξήγησε για μας τους άσχετους; Πάντως για τον ΕΣ που έλεγε ότι έκανε πράγματα το μόνο που πιστεύω ότι ίσως έκανε ήταν ότι όταν ήταν φαντάρος να έβαλε κανένα antivirus σε κανένα pc ..... *Arlanda Express ειναι τρενο που σε μεταφερει απο το αεροδρομιο στο κεντρο της Στοκχολμης
Tragic! Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 .Τι νομίζετε ότι ειναι τίποτα βλάκες που κάθε λίγο και λιγάκι πετάνε μια μπαρούφα ;;;; και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα ; Αυτό.
antbyron Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ο σεβασμός προς τους ανώτερους ειναι αυτό που λείπει από την σημερινή Ελλάδα . Δηλαδή κάποιοι άνθρωποι έχουν πτυχία και γνώσεις και αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται και όταν λένε ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ το εννοούν . Τι νομίζετε ότι ειναι τίποτα βλάκες που κάθε λίγο και λιγάκι πετάνε μια μπαρούφα ;;;; και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα ; Site: εδώ είσαι φούσκα 2
mikelamar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μου θυμίζει ρε μάγκες τον Χλαπατσα απο της Ελλαδος τα παιδιά που έλεγε: "Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι εχετε να πάθετε". Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις