Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.
Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στην Ελλάδα, υπάρχουν τρόποι για απόκτηση gift cards που λειτουργεί σαν Visa; Που απλά πας σε ένα περίπτερο ή κατάστημα τράπεζας και σου εκδίδουν, χωρίς να ζητάνε κανένα προσωπικό στοιχείο (κάτι σαν paysafe μόνο που λειτουργεί ως Visa).
Θέλω να αγοράσω μια συνδρομή σε VPN και ψάχνω τον καλύτερο τρόπο πληρωμής.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στην Ελλάδα, υπάρχουν τρόποι για απόκτηση gift cards που λειτουργεί σαν Visa; Που απλά πας σε ένα περίπτερο ή κατάστημα τράπεζας και σου εκδίδουν, χωρίς να ζητάνε κανένα προσωπικό στοιχείο (κάτι σαν paysafe μόνο που λειτουργεί ως Visa).

Θέλω να αγοράσω μια συνδρομή σε VPN και ψάχνω τον καλύτερο τρόπο πληρωμής.

Ευχαριστώ!!

Πολύ μπερδεμένη κατάσταση…Ρωτάς αν υπάρχουν τελικά κάρτες ή αν μπορείς να τις αποκτήσεις; Το γεγονός να πας σε τράπεζα και χωρίς να ταυτοποιήσεις στοιχεία έκδοσης κάρτας το βλέπω λίγο "χλωμό", άρα παίρνεις απο περίπτερο paysafe αν και εφόσον υποστηρίζει η εταιρεία που θα αγοράσεις την υπηρεσία αυτή στον τροπο πληρωμής.

Δημοσ.

Κοίτα, από Τράπεζα (αθάνατη Κύπρου νυν Πειραιώς), είχα (και έχω) την pre-paid, αλλά για να τη βγάλω πριν χρόνια, είχα δώσει τα στοιχεία μου. Okay μέχρι εδώ.
Εγώ αυτό που ρωτάω είναι: Αν υπάρχει κάτι (οτιδήποτε) που να λειτουργεί ως Visa αλλά να είναι ανώνυμο.
Έχω διαβάσει (αλλά δεν θυμάμαι που) ότι στις ΗΠΑ έχει κάτι τέτοιο. Ας πούμε πας σε ένα περίπτερο/βενζινάδικο και λοιπά, και ζητάς. Είναι σαν paysafe (ανώνυμη), απλά λειτουργεί ως Visa (στα site περνάει κανονικά σαν να έχεις Visa πιστωτική/χρεωστική/pre-paid).

Υ.Γ: Στη Πειραιώς μπορώ να αποκτήσω gift card. Δηλαδή π.χ πας και λες θέλω gift card να τη δωρίσω κάπου. Θέλω 200€ π.χ. Αυτή η κάρτα δεν ξανά φορτίζεται και μόλις τελειώσει το υπόλοιπό της, απλά τη πετάς. Το θέμα είναι ότι όμως και πάλι, θέλει την ταυτότητα μου για να την εκδώσουν.

Δημοσ.

Κοίτα, από Τράπεζα (αθάνατη Κύπρου νυν Πειραιώς), είχα (και έχω) την pre-paid, αλλά για να τη βγάλω πριν χρόνια, είχα δώσει τα στοιχεία μου. Okay μέχρι εδώ.

Εγώ αυτό που ρωτάω είναι: Αν υπάρχει κάτι (οτιδήποτε) που να λειτουργεί ως Visa αλλά να είναι ανώνυμο.

Έχω διαβάσει (αλλά δεν θυμάμαι που) ότι στις ΗΠΑ έχει κάτι τέτοιο. Ας πούμε πας σε ένα περίπτερο/βενζινάδικο και λοιπά, και ζητάς. Είναι σαν paysafe (ανώνυμη), απλά λειτουργεί ως Visa (στα site περνάει κανονικά σαν να έχεις Visa πιστωτική/χρεωστική/pre-paid).

Υ.Γ: Στη Πειραιώς μπορώ να αποκτήσω gift card. Δηλαδή π.χ πας και λες θέλω gift card να τη δωρίσω κάπου. Θέλω 200€ π.χ. Αυτή η κάρτα δεν ξανά φορτίζεται και μόλις τελειώσει το υπόλοιπό της, απλά τη πετάς. Το θέμα είναι ότι όμως και πάλι, θέλει την ταυτότητα μου για να την εκδώσουν.

Δηλαδή πιστεύεις πως αν κάποιος θέλει δεν μπορεί να βρεί τα στοιχεία σου; Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί τέτοια αναστάτωση… Το ποιό απλό μόνο και απο την ip σου έχει βρεί ήδη τα στοιχεία σου…, πέραν του γεγονότος ότι υπάρχουν υπηρεσίες που μπορείς και αποκρύπτεις τα στοιχεία σου με ανάλογο κόστος...

Δημοσ.

Ας μην το γυρίσουμε στην ανωνυμία. Εγώ μια ερώτηση απλά έκανα. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.
Η κουβέντα περί ανωνυμίας είναι απύθμενη και συνήθως δεν βγάζει πουθενά. Απλά καταλήγουμε σε αντιπαράθεση κάθε φορά (όχι εμείς, γενικά οι συζητήσεις :Ρ).

Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα και σχεδόν σε όλες τις ευρωπαικές χώρες δεν μπορείς να βγάλεις κάρτα χωρίς να δώσεις στοιχεία. Τέλος με αυτό. 

Πιθανές λύσεις για το θέμα σου:

• Ψάχνεις να βρεις ποια εταιρεία (που σε ενδιαφέρει βέβαια) δέχεται για πληρωμή paysafecard ή bitcoins. Μετα κάνεις τις αναλογες προμήθειες και προχωρας. Στην πρώτη πας στο περιπτερο, στη δευτερη ψωνίζεις μεσω net και μετά το transaction με την εταιρεία vpn γίνεται ανώνυμα. 
  • Αν η εταιρεία vpn δέχεται mastercard, φτιάχνεις λογαριασμό neteller, στέλνεις χρήματα στο λογαριασμό σου(δέχεται και paysafecard), παίρνεις neteller Virtual Mastercard και κάνεις την αγορά σου

https://help.neteller.com/app/answers/detail/a_id/3884/kw/Net%2B%20Prepaid%20MasterCard

Στα υποψη οτι και οι δυο τρόποι εχουν υψηλό κόστος χρήσης(προμήθειες, μετατροπες συναλλάγματος, κλπ) αλλά είναι οτι πιο κοντινο σε αυτό που ψάχνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Το κόστος το θυσιάζω. Άλλωστε κάθε μέρα δεν θα το κάνω αυτό.
Η 2η επιλογή σου μου άρεσε!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Θα το τσεκάρω εξονυχιστικά!

• Like 1
Δημοσ.

Τα bitcoins καλά είναι, αλλά το άλλο κάνει και για άλλα site που έχεις δυνατότητα MasterCard αλλά όχι bit.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...