marksk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Sorry για το λίγο ξεκάρφωτο αλλά hardware είναι και αυτό.. ξέρει κανείς από παλάγκο ; μου έσπασε μπροστά και μάλλον είναι η ασφάλεια για όταν φτάνει μέχρι πάνω, έτσι νομίζω. καμιά ιδέα ;; να το χρησιμοποιήσω ή θα γίνει χαμός ; insomnia αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι..
Roger Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ενα πλαστικο καπακι φαινεται οτι σου εχει σπασει που μαλλον προστατευει τα γραναζια,ποιο ειναι το προβλημα του? Τα καλωδια προσεχε που φαινονται απο κατω.
mikelamar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πέθανα μόλις το είδα...έχεις δίκιο φίλε hardware ειναι κι αυτό. Η πας να στο κολλήσουν ή στον αντιπρόσωπο. Sent from my iPhone using Insomnia
magic4spell Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 εμενα γιατι μου φαίνεται ζορισμένη και λυγισμενη η μεταλλικη πλάκα που συγκρατεί τα γρανάζια? Σου έπεσε και εσπασε η ξαγνικα τίναξε το πλαστικο?
marksk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 magic έπεσε και έγινε αυτό. να το αναλύσω λίγο. έπεσε και έσπασε ένα γρανάζι, το μοτέρ του είναι από την άλλη μεριά. δουλεύει "κανονικότατα". τα γρανάζια από αυτήν την πλευρά είναι πλαστικά, κάτι άλλο θα παίζει δεν γίνεται να κάνει τη δουλειά του με πλαστικά γρανάζια. το ρεύμα που φαίνεται, πάει σε κάτι που φαντάζομαι σκουντούσε το γρανάζι που έσπασε και έβαζε το φρένο όταν έφτανε τέρμα πάνω. βέβαια έτσι το καταλαβαίνω εγώ, μπορεί να κάνω πολύ λάθος, οπότε δεν προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω. πάντως το δοκίμασα και δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα