Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

¨Εχω ακούσει κάποιες εικασίες για κάτι μικρά νησάκια κοντά στην Αφρική που δεν ανήκουν σε κάποιο κράτος και απλώς υπάρχουν.Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι τετοιο χαρτογραφημένο σε χάρτη???

Δημοσ.

¨Εχω ακούσει κάποιες εικασίες για κάτι μικρά νησάκια κοντά στην Αφρική που δεν ανήκουν σε κάποιο κράτος και απλώς υπάρχουν.Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι τετοιο χαρτογραφημένο σε χάρτη???

Δεν υπάρχει νησί που δεν ανήκει σε κάποιο κράτος.

Όσα υπάρχουν σε διεθνή ύδατα, ανήκουν ταυτόχρονα σε όλους και σε κανέναν.

Ο μόνος τρόπος είναι να βρεις ένα νησί που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα, καλή τύχη με τόσους δορυφόρους από πάνω μας.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει νησί που δεν ανήκει σε κάποιο κράτος.

Όσα υπάρχουν σε διεθνή ύδατα, ανήκουν ταυτόχρονα σε όλους και σε κανέναν.

Ο μόνος τρόπος είναι να βρεις ένα νησί που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα, καλή τύχη με τόσους δορυφόρους από πάνω μας.

οταν λες ολοι εννωεις ολοι η οι 4-5 μεγαλες δυναμης ?

Δημοσ.

Όλοι

δηλαδη αν σε αυτα τα νησια πχ βρεθει πετραιλαιο , χρυσο, διαμαντια κλπ κλπ θα τα μοιραστουμε ολοι ?

Όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ. B)

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο την Ανταρκτική ξέρω να ανήκει στην ανθρωπότητα και όχι σε κάποιος κράτος. Από την άλλη ακόμα και η τελευταία βραχονησίδα του ωκεανού σε κάποιος κράτος ανήκει. Άλλο βέβαια αν αρκετές ουσιαστικά είναι τελείως ανεκμετάλευτες και ακατοίκητες και είναι στην πράξη σαν να μην ανήκουν πουθενά...τέτοιες υπάρχουν ακόμα και στο αιγαίο πάρα πολλές. De facto περιπτώσεις δλδ υπάρχουν πολλές...de jure όχι.

ΥΓ Εξαίρεση είναι το νησί του Lost. 

• Like 2
Δημοσ.

Για ΟΛΟΥΣ εννοώ και εγώ αλλά ας πούμε με την περίπτωση της ανταρτικής τι παίζει και επίσης ξέρω γι αυτό αλλά κάπου ανήκει αν και το έκανε μόνος του. http://www.aftodioikisi.gr/diethni/i-mikroteri-xora-tou-kosmou-deite-to-kratos-ton-492-t-m-pou-exei-kai-to-diko-tou-nomisma-foto

Δημοσ.

Και να υπάρχει ελεύθερο νησί τι σημασία έχει? Σκέφτεσαι να μετακομίσεις εκεί και να το κάνεις δικό σου?

Μου θυμίζει την τρολοείδηση που είχε βγει πριν 1 έτος με τον πατέρα που θέλει να φτιάξει πριγκιπάτο για την κόρη του και βρήκε ένα ακυβέρνητο ερημικό έδαφος κοντά στην Αίγυπτο το οποίο το είχε παραχωρήσει η Αίγυπτος σε μια άλλη χώρα αλλά δεν το διεκδίκησε κανένας και έλεγαν οτι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο αν πήγαινε εκεί κάποιος να μείνει θα έκανε δικά του τα εδάφη αυτά.

Δημοσ.

Gay and Lesbian Kingdom of the Coral Sea Islands

Φυσικά έχουμε κάτι τραβήγματα με την κυβέρνηση της Αυστραλίας αλλά ανήκουμε σε όλους τους γκέι του κόσμου.

Eθνικός ύμνος I am what I am

Currency    Pink Dollar

• Like 2
Δημοσ.

ας λιώσουν οι πάγοι στους πόλους και ας βρεθούν πολύτιμοι λίθοι και πετρέλαιο ή ας βρεθεί τίποτα τεράστιας αξίας στην Σελήνη πχ και να είσαι σίγουρος ότι θα πάρει και η Ελλάδα μερίδιο...

Gay and Lesbian Kingdom of the Coral Sea Islands

Φυσικά έχουμε κάτι τραβήγματα με την κυβέρνηση της Αυστραλίας αλλά ανήκουμε σε όλους τους γκέι του κόσμου.

Eθνικός ύμνος I am what I am

Currency    Pink Dollar

Θέλει βίζα η πας με απλή ταυτότητα ? :P

Όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ. B)

Πληρώνουμε και ενφια η είναι αφορολόγητα ? :P

Δημοσ.

ας λιώσουν οι πάγοι στους πόλους και ας βρεθούν πολύτιμοι λίθοι και πετρέλαιο ή ας βρεθεί τίποτα τεράστιας αξίας στην Σελήνη πχ και να είσαι σίγουρος ότι θα πάρει και η Ελλάδα μερίδιο...

Ας φυτρώσει και η γιαγιά μου ρόδες να γίνει πατίνι

Δημοσ.

Ας φυτρώσει και η γιαγιά μου ρόδες να γίνει πατίνι

Σε πληροφορώ οτι ηδη οι μεγαλες δυναμεις σφαζονται για το που θα ανηκουν στο μελλον οι φυσικοι ποροι των πολων 

Δημοσ.

Το τι θα κάνω αν βρεθεί άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα όσο για το gay and lesbian kingdom .Δέχονται τραβελακια η οχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...