torq Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 έχω ένα toshiba c660 με 4GB RAM. Λέω να προσθέσω άλλα 4 να το γεμίσω. Ποιά μνημη μου προτείνετε ώστε να εκμεταλευτώ το dual chan; απ ότι ξερω πρέπει να είναι ίδιου τύπου. θεωρητικά με αυτή είμαι οκ; υποθέτω δεν έχει νόημα να πάρω στα 1600mhz. αν όμως πάρω στα 1600 θα δουλέψει σε dual; προτείνετε από eshop.gr μόνο. έχω πιστωτικό
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Με αυτην θα είσαι μια χαρά ναι και όχι δεν υπάρχει λόγος να πάς σε 1600 δεν θα δείς διαφορά
torq Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ok τότε. ευχαριστώ. αν και δε ξέρω κατα πόσο θα δω διαφορά με 8GB RAM αντι 4 που έχω τώρα μιας και το laptop δε χρησιμοποιείται για βαριές δουλειές
SPANK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αν ειναι για απλή χρήση και ουτε καν παίζεις παιχνίδια δεν χρειάζεται να μπείς σε έξοδα και με τα 4gb και παιχνίδια ειναι μια χαρά , απο την αλλη ειμαι της άποψης οσο περισσότερη ram τοσο το καλύτερο δεν ξέρει που θα σου χρειαστεί απο εκει και πέρα ειναι στην δική σου κρίση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα