Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καρκίνο του πνεύμονα παθαίνουν και άτομα που δεν έχουν βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα τους, δεν προκαλεί το τσιγάρο καρκίνο του πνεύμονα,αλλά αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης (αν έχεις ήδη τέτοιες) και τον προκαλεί πιο νωρίς χρονικά σε σχέση με το να μην κάπνιζες... Αλλά πέρα από το παράδειγμα που οκ τυχαίο είναι, θεωρώ πως το σωστό και δίκαιο θα ήταν πριν κάνεις ένα συμβόλαιο η ασφαλιστική να σε περνάει από ένα φουλ τσεκ απ και ανάλογα να επιλέγει αν θα σε ασφαλίσει ή όχι και έναντι ποιου τιμήματος και από εκεί και πέρα όμως να πρέπει υποχρεωτικά να τηρήσει την υποχρέωσή της χωρίς υπεκφυγές και παρεκκλίσεις...Αλλά αυτό το πράγμα που γίνεται στην Αμερική κυρίως που οι ασφαλιστικές όσο τους πληρώνεις είναι όλα μέλι γάλα και μόλις χρειαστείς κάλυψη ψάχνουν να βρουν μήπως είχες κάνει κάποτε κάποιο σφράγισμα που δεν τους το είχες αναφέρει και λόγω αυτού να σου αρνηθούν κάλυψη γιατί το σφράγισμα μπορεί να προκάλεσε την όποια αρρώστια έχεις τώρα είναι απλά γελοίο και απαράδεκτο και θα έπρεπε να είναι παράνομο...

Το Sicko του Michael Moore δείχνει απίστευτες καταστάσεις στην Αμερική και την ασφάλιση υγείας...

Δεν ξέρω για πριν, ας μιλήσει γιατρός γι'αυτό, αλλά για μετά με αυτοψία φαίνεται ολοκάθαρα αν κάποιος ήταν παθητικός ή ενεργητικός καπνιστής. Και ναι τυχαίο το παράδειγμα που έφερα.

Για Αμερική και τι παίζει με τις ασφάλειες προσωπική πείρα δεν έχω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος 5 χρόνια με γραφείο δικό. Επειδή έχω επενδύσει πολλές ώρες σε σεμινάρια για ασφαλίσεις των υπόλοιπων κλάδων (όχο οχημάτων) ένα θα σας πω. Η ασφαλιστικές εταιρίες είναι ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Όπως αγαπάνε εμάς τους ασφαλιστές αν κάνουμε παραγωγή έτσι αγαπάνε και τους πελάτες αν δεν ζημιώνουν. Η κάθε εταιρία έχει διάφορα προγράμματα υγείας με διάφορα ονόματα. 

Το κάθε πρόγραμμα υγείας έχει και τους δικούς του όρους συμβολαίου.

Επείδη μπορώ να το αναλύσω επί μακρόν καλύτερα να το αφήσω για τώρα. Αλλά θα σας δώσω μία συμβουλή.

Το πρόγραμμα υγείας είναι στην ουσία ένας κουμπαράς που βάζεις 200-300€ για να έχεις 300.000-500.000€.

Για να κάνετε ένα πρόγραμμα πάρτε γνώμες από σοβαρούς επαγγελματίες (όχι τραπεζικούς) και ζητήστε ανάλυση όρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...