Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

Εκανα πριν λιγο μια αγορα μεσω ebay.com ακουστικα της LG . Βρηκα το πιο φθηνο απο Αμερικη και απο Top Rated Seller με ολα τα εξοδα στα 110€ ενω στην Ευρωπη στο Amazon.co.uk κανει 170€ .

Παρατηρησα στη χρεωση πως υπαρχει ενα "Import charges" περιπου στα $25 που το πληρωσα εξαρχης και μετα απο μια γρηγορα ερευνα στο ιντερνετ παρατηρησα πως οσοι πληρωνουν αυτο μετα δεν εχουν προβλημα με το τελωνειο ειδικα οταν το πακετο ερχεται με USPS απο Αμερικη οπως το δικο μου . Αυτο ισχυει ?

Η χρεωση ειναι $94.43 (το προιον) + $21.04 (τα μεταφορικα με International Priority Shipping ) + $24.48 (Import Charges) . Οριστε και το link : http://www.ebay.com/itm/201210313801

Δημοσ.

Ισχύει ναι ουσιαστικά πλήρωσες εξ αρχής τα έξοδα του τελωνείου οποτε δεν θα έχεις αλλες χρεώσεις

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει ναι ουσιαστικά πλήρωσες εξ αρχής τα έξοδα του τελωνείου οποτε δεν θα έχεις αλλες χρεώσεις

Τελεια !!! Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα . 

Οσο αναφορα τα μεταφορικα θα εχω tracking number ? Αν ναι , θα ειναι μεχρι και την Ελλαδα ή σταματαει απο την Αμερικη ? 

Δημοσ.

Λογικά θα έχεις tracking number αν δεν σου έχει στείλει ο πωλητής ρώτα τον

Μολις απαντησε ειπε θα εχω tracking number ! Αλλα το tracking συνεχιζει να δειχνει και μετα την Αμερικη ? 

Δημοσ.

To tracking number δείχνει μέχρι και την αποστολή στην ελλάδα απλα μπορεί να πάρει λίγο χρόνο ορισμένες φορές να ανανεωθεί που βρίσκεται , μην αγχώνεσαι όμως θα έρθει λογικά

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...