stivest2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια...χθες επαιζα ολη μερα στο λαπτοπ lineage (να επισσυμανω οτι επαιζα 1 χρονο σχεδον στο λαπτοπ) χθες σε μια αφησα αφησα ανοιχτο το λαπτοπ με το lineage μεσα...γυρισα και επαιξα λιγο με το λαπτοπ και ειδα οτι αρχιζε να κολαει...τελειωσα το εσβησα το λαπτοπ... Σημερα το πρωι πηγα να το ανοιξω και πριν φορτωσει τα windows εσβηνε η οθωνη και ακουγωταν ενας δυνατος ηχος σαν τσιριδα...μετα απο 10 λεπτα επειχηρησα να τον ξανα ανοιξω και ολα ηταν μια χαρα...αλλα φοβαβαι πως χαλασε ο σκληρος δισκος....αν μπορειτε να μου προτεινεται κατι...ευχαριστω.
David20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γραψε λιγο ποιο ειναι το μοντελο,τρεξε το HD Sentinel και θερμοκρασιες απο το HW monitor και δωσε αποτελεσματα... Ετσι οπως τα περιγραφεις για σκληρος δισκος δειχνει,αλλα αν το laptop σου δεν εχει προδιαγραφες gaming, ζορικα τα πραματα .(θελω να πω οτι το ζορισες,το ζορισες και αρχισε να "τρελαινεται").
stivest2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 αδερφε μπορω να το αναβαθμισω το λαπτοπ μου;;; ωστε να το κανω δυνατο;;;
XronisR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 αδερφε μπορω να το αναβαθμισω το λαπτοπ μου;;; ωστε να το κανω δυνατο;;; Καταρχιν κανε οτι σου λεει ο David και μετα ολα τα ολα.Πως να σε βοηθησουμε να αναβαθμισεις οταν δεν ξερουμε ποιο λαπτοπ ειναι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα