Pireotis88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ κοσμο τελευταια ακουω πως λογω οικονομικων δυσκολιων παντρευεται κατευθεαιν χωρις να εχει συζησει πριν (τεσταρεις και τον αλλον να δεις τι φρουτο ειναι) ... Εσεις τι πιστευετε...πρεπει να συζει κανεις πρωτα η εφοσον εχεις βρει τον ανθρωπο σου και νιωθεις πως ειναι το ατομο σου για μια ζωη παντρευεσαι...
dimitrisOP Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 γαμος και 3 παιδια με το καλημερα ομως 10
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Θα μπορουσε να γινει merge με αυτο το τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/551468-ραντεβού-με-γκόμενα/ Για να ξερει κι ο αλλος το επομενο βημα μετα το πρωτο ραντεβου 4
Pireotis88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 γαμος και 3 παιδια με το καλημερα ομως καλα εσυ το πηγες σε αλλο επιπεδο!!
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Πως γινεται λογω οικονομικων δυσκολιών να πας κατευθείαν σε γάμο; Ο γάμος έχει έξοδα. Η συγκατοίκηση πάλι έχει έξοδα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι μέρος του γάμου. Οπότε ο γάμος είναι απλά ενα plus που δεν θα υπηρχε στην απλη συγκατοίκηση. Εγω νομίζω ότι θα πάω με το συγκατοίκηση κατευθείαν. 6
dimitrisOP Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 καλα εσυ το πηγες σε αλλο επιπεδο!! ειμαι της οικογενειας γι αυτο
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ κοσμο τελευταια ακουω πως λογω οικονομικων δυσκολιων παντρευεται 3
bluesattack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για τι ηλικιες μιλαμε ? Αν ειναι 50 καλυτερα να προσπερασουν την συγκατοικηση γιατι ο χρονος πιεζει 7
GreyHorse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ κοσμο τελευταια ακουω πως λογω οικονομικων δυσκολιων παντρευεται κατευθεαιν χωρις να εχει συζησει πριν (τεσταρεις και τον αλλον να δεις τι φρουτο ειναι) ... Εσεις τι πιστευετε...πρεπει να συζει κανεις πρωτα η εφοσον εχεις βρει τον ανθρωπο σου και νιωθεις πως ειναι το ατομο σου για μια ζωη παντρευεσαι... Να συζείς και μόλις βαρεθεί πάμε αλλού. Άτομο για μια ζωή δεν υπάρχει, συμβιβασμοί λόγω οικονομικών λόγων είναι.
BritGreek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για μενα, η συγκατοικηση ειναι απαραιτητο σταδιο για να δει ενα ζευγαρι αν ταιριαζουν τα χνωτα του. 4
tritonas00 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 γαμος και 3 παιδια με το καλημερα ομως Και μετα να κλαιγονται οτι δεν τα φερνουν περα, φταιει η τροικα κλπ... 3
AntiCambeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Πιστευω οτι ακομα και να εχεις συζησει με τον αλλον και να δειχνουν ολα καλα δεν ειναι το ιδιο αν παντρευτεις γιατι με την αποκτηση παιδιων δυσκολευουν οι καταστασεις,οπως χρονος,υποχρεωσεις κλπ.Κυριως το οικονομικο κομματι που ειναι υπευθυνο για πολλους χωρισμους. Η δημιουργια οικογενειας κυριως λογω της αποκτησης παιδιων ειναι κατι ξεχωριστο αλλα απαιτει "θυσιες".Πριν μερικα χρονια ηταν εφικτο,σημερα σχεδον αδυνατον κυριως λογω χρηματων. Αν ειναι να παντρευτει καποιος και να ταλαιπωρειται μαζι με τα παιδια που θα εχει δημιουργησει ισως ειναι καλυτερα να ταλαιπωρειται μονος του/της.Μαλλον ειναι αρκετοι αυτοι που παντρευτηκαν για τα ματια του κοσμου και για να ικανοποιησουν το εγω τους. Οταν στα 10 ζευγαρια παντρεμενων χωριζουν τα μισα σιγουρα τα πραγματα δεν πανε καλα.Δεν ξερω ειναι 5/10,3/10?Παντως περισσοτερα απο οτι πιο παλια.Ακομα και για το διαζυγιο χρηματα θες. 4
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 η συγκατοικηση ειναι μερος του γαμου οπως ειπε ο sellers και εγω πιστευω ειναι απαραιτητο πριν προχωρησεις σε γαμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα