Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ κοσμο τελευταια ακουω πως λογω οικονομικων δυσκολιων παντρευεται κατευθεαιν χωρις να εχει συζησει πριν (τεσταρεις και τον αλλον να δεις τι φρουτο ειναι) ... Εσεις τι πιστευετε...πρεπει να συζει κανεις πρωτα η εφοσον εχεις βρει τον  ανθρωπο σου και νιωθεις πως ειναι το ατομο σου για μια ζωη παντρευεσαι...

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως γινεται λογω οικονομικων δυσκολιών να πας κατευθείαν σε γάμο; Ο γάμος έχει έξοδα. Η συγκατοίκηση πάλι έχει έξοδα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι μέρος του γάμου. Οπότε ο γάμος είναι απλά ενα plus που δεν θα υπηρχε στην απλη συγκατοίκηση.

Εγω νομίζω ότι θα πάω με το συγκατοίκηση κατευθείαν.

• Like 6
Δημοσ.

Πολυ κοσμο τελευταια ακουω πως λογω οικονομικων δυσκολιων παντρευεται κατευθεαιν χωρις να εχει συζησει πριν (τεσταρεις και τον αλλον να δεις τι φρουτο ειναι) ... Εσεις τι πιστευετε...πρεπει να συζει κανεις πρωτα η εφοσον εχεις βρει τον  ανθρωπο σου και νιωθεις πως ειναι το ατομο σου για μια ζωη παντρευεσαι...

Να συζείς και μόλις βαρεθεί πάμε αλλού. Άτομο για μια ζωή δεν υπάρχει, συμβιβασμοί λόγω οικονομικών λόγων είναι.

Δημοσ.

γαμος και 3 παιδια με το καλημερα ομως

Και μετα να κλαιγονται οτι δεν τα φερνουν περα, φταιει η τροικα κλπ...

• Like 3
Δημοσ.

Πιστευω οτι ακομα και να εχεις συζησει με τον αλλον και να δειχνουν ολα καλα δεν ειναι το ιδιο αν παντρευτεις γιατι με την αποκτηση παιδιων δυσκολευουν οι καταστασεις,οπως χρονος,υποχρεωσεις κλπ.Κυριως το οικονομικο κομματι που ειναι υπευθυνο για πολλους χωρισμους.

Η δημιουργια οικογενειας κυριως λογω της αποκτησης παιδιων ειναι κατι ξεχωριστο αλλα απαιτει "θυσιες".Πριν μερικα χρονια ηταν εφικτο,σημερα σχεδον αδυνατον κυριως λογω χρηματων.

Αν ειναι να παντρευτει καποιος και να ταλαιπωρειται μαζι με τα παιδια που θα εχει δημιουργησει ισως ειναι καλυτερα να ταλαιπωρειται μονος του/της.Μαλλον ειναι αρκετοι αυτοι που παντρευτηκαν για τα ματια του κοσμου και για να ικανοποιησουν το εγω τους.

Οταν στα 10 ζευγαρια παντρεμενων χωριζουν τα μισα σιγουρα τα πραγματα δεν πανε καλα.Δεν ξερω ειναι 5/10,3/10?Παντως περισσοτερα απο οτι πιο παλια.Ακομα και για το διαζυγιο χρηματα θες.

• Like 4
Δημοσ.

η συγκατοικηση ειναι μερος του γαμου οπως ειπε ο sellers και εγω πιστευω ειναι απαραιτητο πριν προχωρησεις σε γαμο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...