ntino Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 θα εχει μονο ελληνικα προιοντα.......καθε βοηθεια δεκτη......καλες γιορτες σε ολους.
ntino Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 κατι πιο συντομο να μεταφραζετε ευκολα στα αγγλικα?
Swimmer21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Το Ελληνικό Παντοπωλείο Το Παντοπωλείο της πόλης Παντοπωλείο ο Διόνυσος Το Φρέσκο Η Ελιά Για πες τοποθεσια, περιοχη και τι θα πουλας περισσοτερο 1
Swimmer21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Η Ελιά με ένα φυλλαράκι για τόνο στο "α" 1
ntino Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 τουριστικη περιοχη και θα πουλαω μονο ελληνικα προιοντα... 1
Swimmer21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ε η ελια παει πολυ πιστευω.. Μπορεις να σκεφτεις και κατι σε αρχαιο ονομα πχ Ερμής (αγγελιοφορος κλπ) Διονυσος (κρασι κλπ) Άλλα που σκεφτομαι.. Οινος Θαλασσα Ουζακι Ολυμπος Φιλοξενια Συρτακι Ακροπολη Μολων λαβε (μολων αγορασεις ) Νεκταρ (κ αυτο καλο και στα αγγλικα ειναι πιασαρικο με καμια σταγονα για logo/τόνο) Αμβροσια Μελισσα Το μελι 1
ntino Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 θα εχει αλαντικα-τυρια γιαουτια ποτα κλπ κλπ........το εργον(ergon) και το just greek ειναι τα καλυτερα ονοματα που εχω δει......καβατζωμενα ομως.
Swimmer21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δήμητρα (θεά τροφής κλπ) Μέλλην (Μελι + ελλην) Μέλι Nektar / Νέκταρ Olympus η ελιά / Olive φέτα Πιστεύω είναι τα καλύτερα.. Το έργον δεν μου άρεσε.. το Just Greek απλα καλο.. 2
ntino Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 σε ευχαριστω πολυ.......μπερδευτηκα πιο πολυ τωρα....χααχαχαχαχαχαχα......θα τα κανω κληρωση και οποιο πιασω.....
Swimmer21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 χαχα ενταξει χαλαρα.. θα σου πουν και αλλοι λογικα.. Αν το ανοιξεις το μαγαζακι πες μας που θα το ανοιξεις να περασουμε και αν θες καμια βοηθεια με κανα logo κλπ μου λες (αν σκεφτω κατι καλυτερο θα στειλω)
Swimmer21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 φτιαχνεις λογοτυπα? Ε ερασιτεχνικά αν θες καποια ιδεα, γνωμη ή καποια προταση στειλε PM.. Πρεπει να σκεφτεις το ονομα πρωτα ομως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις