auron10000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Είχα κάνει φορμάτ στο λαπτοπ μου και μου 'εβγαλαν τα windows μήνυμα για επιλογή antivirus όπου κλασσικά με κατεύθυνε στην σελίδα της microsoft με τα και καλά προτεινόμενα antivirus. Έτσι λοιπόν που κοίταγα είδα σαν πρόταση to Charity antivirus. Τι στο καλό είναι αυτό? Το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς? ορίστε και το link του. http://www.charityantivirus.com/
harislinuxos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Εγκατέστησε το AVG Free ή το Avast Free αν θες δωρεάν. Είναι πολύ δοκιμασμένα και καλά για δωρεάν.
auron10000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Το ξέρω απλά ρώτησα για αυτό γιατί μου έκανε εντύπωση μιας και δεν το έχω ξανακούσει και δεν βρήκα και πολλές πληροφορίεςγια να δώ αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει γενικά
arc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά πατά πάνω στο bitdefender. H free έκδοση του charity εχει σαν μηχανη τη free εκδοση του bitdefender.
auron10000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Το γεγονός όμως ότι δεν είναι τόσο διαδεδομένο και δεν βρίσκεται σε τεστ γνωστών site άραγε να σημαίνει ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστο ή ότι δεν τα χρηματοδοτεί για να το συμπεριλάβουν?
arc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Βάλε κάποιο γνωστό και ασε τα charity για αλλους. Η αποτελεσματικοτητα του ειναι ιδια με του bitdefender (που υπάρχει στα tests)
auron10000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι παρόμοιο με την μηχανή της free έκδοσης του bit defender τότε και εγώ νομίζω δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσει κάποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα