Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω φαει το φορουμ αλλα αλλα δεν βρηκα που να ανοιξω το θεμα και το εβαλα εδω.

Εχω cosmote watch up καρτοκινητο και ζητημα να βαζω 15 ευρω σε καρτες το μηνα. Δεν το χρησιμοποιω πολυ το κινητο με ιντερνετ , ομιλια, κτλ.

Τωρα επειδη εχω βρει μια εξωτερικη εργασια και θα χρειαζεται να μιλαω πολυ σε σταθερο τηλεφωνο καθε μερα, απο το κινητο, θελω να ρωτησω αν ξερετε τι προσφορες κυκλοφορουν στην αγορα, καθως δεν εχω ιδεα απο αυτα, δεν ασχοληθηκα ποτε με τα δικτυα κινητης.

Δεν ξερω αν θα πρεπει να το γυρισω σε συνδεση, η αν θα πρεπει να κουβαλαω δευτερο κινητο με αλλη εταιρια δικτυου, η αν εδω που βρισκομαι υπαρχει κατι καλο. Να μιλαω πολυ σε σταθερα τηλεφωνα κυριως. Δεν ξερω βεβαια αν οι κλησεις προς σταθερα πιανονται στην σημασια της φρασης "προς ολους".

Θελω να χαλαω το πολυ πολυ 20 ευρω το μηνα. Ιντερνετ δεν θελω καθολου να εχω. Ομιλια και μυνηματα μονο. Αν ξερετε η εσεις εχετε κατι καλο σε καρτοκινητο απαντηστε παρακαλω.

Δημοσ.

Βάλε wind φοιτητικό,όπου θα χεις 1500' προς σταθερά και κινητα με χρέωση ανα δευτερόλεπτο+100sms προς όλους.Αυτά με 5Ε.

Δημοσ.

To F2G δίνει 200 λεπτά προς όλους με 5€, χρέωση ανα 3 λεπτά όμως, δηλαδή είτε μιλήσεις ένα λεπτό είτε τρία, τρία θα σου χρεώσει. Με 10€ δηλαδή έχεις 400λεπτά το μήνα προς όλους, όπου εκεί εντάσσονται και τα σταθερά. Τώρα αν μπορείς να καβατζώσεις κανά φοιτητικό εννοείται οτί πας με χίλια σ αυτό.

Δημοσ.

Oταν λενε καποιοι "...προς ολους..." που βλεπουμε στις διαφημισεις, εννοουνε και τα σταθερα?

Δεν γλιτωνω δηλαδη απο τη δευτερη συσκευη μου λετε..

Δημοσ.

Βαλε q, χαλια σημα αλλά εχεις 100 λεπτα προς ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο και κοστος 3 ευρω.

Δημοσ.

Βάλε wind φοιτητικό,όπου θα χεις 1500' προς σταθερά και κινητα με χρέωση ανα δευτερόλεπτο+100sms προς όλους.Αυτά με 5Ε.

απο ποτε δινει 1500?1000 λεπτα και 1 γιγα  δεν δινει?για δωσε ινφο....

Δημοσ.

απο ποτε δινει 1500?1000 λεπτα και 1 γιγα  δεν δινει?για δωσε ινφο....

Είναι για το φοιτιτικό πακέτο αυτό. Γενικά, το F2G σε συμφέρει περισσότερο αν μιλάς πολύ σε κάθε κλήση, αλλιώς θα έπρεπε να κοιτάξεις και προς Q μεριά μιας και η χρέωση της είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. 

Δημοσ.

Η q ειναι της wind? Θα παω σημερα να αγορασω καρτα+ χρονο ομιλιας της καρτας, οποτε θελω να ξερω που, θα παω να παρω.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια καρτοκινητή που να μη σου τα πρήζει με μηνύματα και τηλέφωνα; Εχει τωρα 10 μέρες και με παιρνει μια κοτα από το 2130393120, κάθε μέρα γύρω στις 2500 φορές. 

Δημοσ.

εμενα απο το 2142147200 απο vodafone καμια 15 αρια φορες την μερα..λες δεν θελω και ξαναπαιρνουν...ετσι οπως πανε οχι νεους πελατες δεν βρισκουν αλλα θα χασουν και τους παλιους..

Δημοσ.

Πού να δεις η wind, που ενώ έχω free2go με το παλιό πρόγραμμα (300' με κάθε ανανέωση 10 ευρώ, χωρίς να αφαιρείται ποσό από την κάρτα + 2200mb εντελώς δωρεάν, δηλαδή 1GB με την ανανέωση και 300mb κάθε εβδομάδα μέσω του app), μου προτείνουν λίγο περισσότερα λεπτά και λιγότερα MB, σε καρτοπρόγραμμα, με 17 ευρώ το μήνα. Δηλαδή μου προτείνουν κάτι ακριβότερο. Εδώ έφτασε εξωτερικός πωλητής να μου πει ότι το πακέτο που έχω θα καταργηθεί. Ευτυχώς δεν τσίμπησα και πήρα τη WIND η οποία το διέψευσε. 

Η Wind ειλικρινά με έχει πρήξει στα τηλέφωνα. Κάθε μέρα, διαφορετικά call centres, τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα. Δεν μασάνε οι άνθρωποι. Και τι να κάνεις; Να βρίσεις τον υπάλληλο που δεν φταίει σε τίποτα και προσπαθεί να κρατηθεί στη δουλειά του; Ακόμα και αυτό με το άρθρο που μπορούμε να λέμε, το ακυρώνουν, επειδή -λενε- καλούν τυχαία νούμερα, αν και με ζητούν με το ονοματεπώνυμό μου......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...