killmelater Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια,, εχω ενα s4 σουιδικο, μου το πουλησε ενας φιλος μου κ που το εστειλε απο σουηδια,, μολις το παρελαβα εβαλα την σιμ μου κ μου λεει δε βρεθηκε καρτα σιμ. το ερωτημα ειναι εχει καποιο προβλημ το κινητο? ή ειναι κλειδωμενο? απο αυτον που το πηρα, ειχε ερθει στην ελλαδα κ το δουλευε κανονικα, τι μπορει να φταιει?
spirospatra1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε να ξαναβάλεις την κάρτα και δοκίμασε και με άλλη sim!
killmelater Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμασα με 3σ διαφορετικες εκανα και hard reset? τι αλλο μπορει να ειναι?
spirospatra1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/276524-galaxy-s4-major-problem-sim-card-not-detected-2.html Μάλλον δεν γλυτώνεις το service....
killmelater Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να ναι κλειδωμενο?
spirospatra1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω πως δουλεύει όταν είναι κλειδωμένο σε δίκτυο...Δεν θα έπρεπε να βγάζει μήνυμα?
killmelater Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Λογικα ναι αλλα δε ξερω.. μαλλον θα παω για service δυστυχως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα