Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω προβλημα κατα την εγκατασταση της καρτας μολις φτανει περιπου στο 50% η εγκατασταση ξαφνικα παγωνει το pc δεν κανει τιποτα και χρειαζετε επανεκινηση...
Εχω κανει unistall με ddu και καθαρη εγκατασταση τον τελευταιο driver αλλα παλι τιποτα. Η μητρικη που εχω ειναι. Asus z97 deluxe. (Την καρτα την χρησιμοπιουσα χωρις καποιο προβλημα σε προηγουμενο συστημα) τωρα που αλαξα μητρικη μου κανει αυτο το προβλημα και εχω κανει καθαρη εγκατασταση windows 8.1 τη μπορει να φταιει? θελει καποια ρυθμηση στην pci-e μεσω bios?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από desirermx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τροφοδοτικό τι έχεις?

Τροφοδοτικο εχω το  corsair rm 1000 gold.

Το σύστημα κολλάει κατά την εγκατάσταση της κάρτας περίπου στο 50% της εγκατάστασης και μάλιστα όταν λεει  hdmi audio driver κατω από τις πρασινες μπαρες που γεμίζουν εκει crashari ολο το pc και αναγκαστικα πρέπει να κανω restart με το κουμπι στο case μιας και κολανε  mouse keyboard όλα.... :(

Εχω κανει όπως αναφερω με  ddu unistall σε safemode κτλ και κανω καθαρη εγκατασταση.

Αλλα και παλι κατά την διαδικασία της εγκαταστασης κολαει... 

Την καρτα την εχω ένα 6μηνο δουλευε comple στο προηγουμενο σύστημα  προχθες εκανα αναβαθμηση σε i7 με asus z97 deluxe 16gb μνημη κτλ και από όταν εγινε  η αλαγη της μητρικης κτλ μου παρουσιαστικε το πρόβλημα....

Επεξ/σία από desirermx
Δημοσ.

Μετα απο firmware update στην motherboard το προβλημα λυθηκε οι drivers εγκατασταθηκαν χωρις να κολαει το pc. Παρολο που η μιτρικη ειναι αρκετα νεα καποια ασυμβατοτιτα πιθανως υπηρχε και με το update διορθωθηκε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...