Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ποντίκι  για παιχνίδια (κυρίως για κανένα λολακι...).Το πρόβλημα

είναι ότι επειδή είχα για πολλά χρονιά ένα ασύρματο ποντίκι της microsoft μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι 

μπορώ να χρησιμοποιώ μόνο ασύρματα .Συνεπώς θα προτιμούσα να αναφέρατε κυρίως ποντίκια χωρίς καλώδιο ...εκτός φυσικά και αν επιμένετε σε κάποιο ενσύρματο το οποίο κατά την γνώμη σας είναι άπιαστο...τότε θα ληφθεί και αυτό υπόψιν μου! ! !                

Όσον αφορά την τιμή θα μπορούσα να διαθέσω έως 70 ευρώ αλλά μπορώ  να είμαι λίγο ελαστικός...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Δημοσ.

καλυτερα ενσυρματο λεω και εγω... και τσεκαρε το logitech g502 Link.png Site: logitech g502

το ειχε και το πλαισιο προσφορα στα 60..δεν ξερω αμα ειναι ακομα, αλλα επειδη το πηρα και το εψαξα στο amazon.es ειναι η καλυτερη τιμη

οσο για το ποντικι απλα τα σπαει, εχει βαριδια, πολλα κουμπια, απιστευτη αποκριση και ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίες οι προτάσεις σας παιδιά ευχαριστώ πολύ,ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα για το logitech g602 απλά όταν το πρόσεξα καλύτερα παρατήρησα ότι έχει αρκετά κουμπιά κάτι το οποίο θα μου είναι λογικά λίγο άβολο επειδή έχω συνηθίσει με πολύ λιγότερα.Το ποντίκι αυτό θα προορίζεται για gaming αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό κυρίως κανένα λολ έτσι δεν νομίζω όλα αυτά τα κουμπιά να με ωφελήσουν σε κάτι.

Τεσπα ποια είναι η γνώμη σας για το razer orochi?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...