Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το βάζω στο Κινηματογράφος και Τηλεόραση γιατί θέλω να το συζητήσουμε εδώ σαν φαινόμενο.

Είδα 2-3 εκπομπές  στον Γιουτούμπη και πρέπει να τονίσω ρε παιδιά ότι μου αρέσανε παρα πολύ.

Δηλαδή , για τηλεόραση , είναι μια εκοπμπή που θίγει πάρα πολύ ευαίσθητα θέματα όπως τα ναρκωτικά , η πορνεία , η νύχτα , το σεξ , και πολλά άλλα.

Ξεφεύγει απο την σοβαροφάνεια της τηλεόρασης και τα χώνει καλά.

Η Μελέτη δοκιμάζει τα πάντα για να δείξει τα πάντα. Γνωρίζει τραβεστί και κάνει πιάτσα μαζί τους. Πηγαίνει Άμστερνταμ και δοκιμάζει μπάφους. Πηγαίνει σε κωλόμπαρο και μιλάει με κοπέλες και κάνει pole dancing για να δει το πως και γιατί.

Μιλάει για σεξ και πληρωμένο σεξ και μπαίνει σε ταινία του Σειρινάκη την ώρα γυρίσματος.

Πηγαίνει σε αστρολόγους και κάνει ξεφτίλα τσαρλατάνους !

Απο εμένα παίρνει παίρνει ένα 8/10 , γιατί έχω βαρεθεί τις μαλακίες της τηλεόρασης , και ήθελα , επιτέλους , εν έτη 2014 , μια εκπομπη , μή στημένη , ή τουλάχιστον, όχι ΤΟΣΟ στημένη , μια εκπομπή με @@ , που θα τολμάει να θίξει , παρόλο το κράξιμο που θα φάει απο τους σοβαροφανείς δηοσιοκάφρους , και ένα μπράβο στην Ελεονόρα που το τόλμησε.

https://www.youtube.com/watch?v=NZlD1yrKYK0

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά σοβαρό είναι αλλά η ουσία δεν είναι να θίγονται αυτά τα θέματα αλλά να αντιμετωπιστούν επιτέλους.

Νέοι άνθρωποι πεθαίνουν απ' τα ναρκωτικά σχεδόν δίπλα μας κυριολεκτικά, μην μιλήσω για αστέγους κλπ.

Πρέπει να γίνει κάτι για όλα αυτά ,προφανώς από την κυβέρνηση ,και όχι ο μόνος λόγος που ασχολούμαστε μαζί τους να είναι τα νούμερα τηλεθέασης.

Όλοι αδιαφούμε μέχρι να μπλέξει κάποιος γνωστός,κάποιος φίλος, τα παιδιά μας ,οι ίδιοι..

Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και όχι μόνο οι κυβερνήσεις δεν  αυξάνουν τις χρηματοδοτήσεις αλλά τις μειώνουν ή τις κόβουν τελείως.

Ο "κόσμος της νύχτας" θα μεγαλώνει όσο βουλιάζουμε ανθρωπιστικά μέχρι να βρεθούμε μέσα του χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι.

Για να επιστρέψω στο θέμα η Μελέτη το κάνει αυτό για τα λεφτά και για την "φάση" και καλά κάνει  αλλά δεν μας δείχνει την σκληρή πλευρά της νύχτας.

Δημοσ.

Δεν το έχω δει γιατί δεν ζω στην Ελλάδα, αλλά από τα λινκς είναι αντιγραφή από ένα εκατομύριο άλλα ελληνικά ρεπορταζ που έγιναν πολύ παλιότερα.

Κατά τ' άλλα δεν έχει κανένα σοβαρό δημοσιογραφικό προσόν, δεν έχει ψάξει κανένα πρωτότυπο θέμα, ο Βαλλιανάτος έχει κάνει κανονική πορνεία για να δει πως είναι κι έχει μιλήσει γι' αυτό την δεκαετία του '90. Το ρεπορταζ για Άμστερνταμ είναι αστείο. Ένας χοντρούλης δημοσιογράφος σε παρόμοια εκπομπή πριν λίγα χρόνια τα ίδια έκανε, είχε πάει και Ταυλάνδη για ρεπορταζ στους παιδόφιλους.

Θα προτιμούσα να δω σε αντιστοιχία

Ας πάρει καμιά ιδέα.

• Like 1
Δημοσ.

πρωταγωνίστρια σε ταινίες, τα γυρίσματα των οποίων θα παρουσιάσει αύριο, πότε θα τη δούμε ? αφου δοκιμάζει τα πάντα για να δείξει τα πάντα

• Like 1
Δημοσ.

@ LiquidTroll

Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να πάρω καλώδιο κεραίας για την τηλεόραση.(2 χρόνια την έχω και μόνο με τον υπολογιστή την έχω συνδέσει). Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα στο εξωτερικό έχουνε γίνει καλές δουλειες , αλλα στην Ελλάδα του συντηριτισμου και του ΕΣΡ , δεν έχει γίνει τίποτε , γιαυτό τις δίνω μπράβο!

Δημοσ.

Ή εν λόγω κυρία ειναι γέννημα θρέμμα των πρωινάδικων και μεσημεριανάδικων που με το κιλό βλέπουμε εδώ και 10 χρόνια. Αν και πρόκειται απ οσο Έχω ακούσει για μορφωμένο άτομο.

Κάποια στιγμή κορέστηκαν τα χαχα χουχα και αποφάσισε να το παίξει αντρακι με ,"σοβαρά" θέματα. Μόνο που όλα αυτά παρουσιάζονται μόνο για την θέαση και τίποτε άλλο. Χεστηκε η κάθε Ελεονώρα για τα προβλήματα τους. Το ψωμάκι να βγαίνει απλά.

• Like 3
Δημοσ.

Σιγουρα στο εξωτερικό έχουνε γίνει καλές δουλειες , αλλα στην Ελλάδα του συντηριτισμου και του ΕΣΡ , δεν έχει γίνει τίποτε , γιαυτό τις δίνω μπράβο!

stop-making-stupid-people-famous.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ σας τα δίνω όλα όσα λέτε οι απο πάνω.....

Πρωινατζού , για την τηλεθέαση , δεν δίνει δεκάρα κλπ.

Σε σχέση με την τηλεόραση του 2014-15. Είναι κάτι που κάνει την διαφορά?

ειναι κάτι που θα το δείς?

Δημοσ.

5/10 Νομίζω από τα βιντεάκια που είδα.
Έχοντας παρακολουθήσει αρκετά το vice αυτά εδώ είναι σαν να γυρίζεις από το Breaking Bad σε My Little Ponny.

Χωρίς να έχω καν κάτι με την Μελέτη, συμπαθητική και όμορφη και και, αλλά πιο πολύ για παρουσιάστρια μου κάνει παρά για reporter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...