Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θες να ακουσεις?

Την Αλεξανδρου και την Χρυσα Χρυσάκη , τις έχω στο ΦΒ , μεγαλύτερα πουταναριά δεν υπάρχουνε , βίζιτες , που τώρα κάνανε και μαζί μια (ξενέρωτη) τσόντα. 21 χρονών κοριτσάκια , που επιβεβεωμένα κανανε βιζιτες (και κάνουνε πλέον για καλους πελάτες , καθώς ανέβηκε το κασέ λόγω τσοντών.....) , και τσόντες ξενέρωτες).

Ο Σειρινάκης , όπως λέει και το βίντεο λαμβάνει χιλιάδες αιτήσεις για να παίξουνε στις τσόντες του.

Δεν με χαλάει κάτι σε αυτό.

Κάτι που δεν είπε το βίντεο , ή μάλλον το είπε μόνο για την Jenna Jameson , είναι ότι το 60-70 % των γυναικών πορνοστάρ , έχουνε κακοποιηθεί είτε σεξουαλικά είτε με άλλο τρόπο στην παιδική-εφηβική τους ηλικία.

Το ήξερα για την Τζίνα , το ξέρω και για την Τέρα Πάτρικ και για κανα 2-3 μέγάλες.

Θέλω να της στείλω ένα μύνημα , αν έχει τα @@ , να κάνει μια εκπομπή για την παιδική πορνογραφία..εκεί θα πέσουνε κεφάλια.....και θα χυθεί αίμα , και εκει πραγματικά θα σοκάρει με τα νούμερα και τα ποσά που διακινούντε....

Δημοσ.

Παιδιά , νταξ , σε πολλά που γράφετε συμφωνώ , αλλα πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το επεισόδιο με την ευθανασία......

Πραγματικά είναι συγκλονιστικό !!!!

Δημοσ.

Είδα το thread και είπα να δω.
Δεν μάρεσε, και μάλιστα είδα το επεισόδιο με τις τσόντες. Που να έβλεπα και κανένα άλλο.
Κουραστικό και την βαρέθηκα πια αυτή την σκηνοθεσία αυτού του είδους των εκπομπών.

Δημοσ.

Εκεί που έχει πάρει το σοβαρό και σκηνοθετεί την τσόντα είναι για πολλά κατακέφαλα. Φαντάζομαι τι θα σκέφτονταν οι πορνοστάρ εκείνες τις στιγμές...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το είχα δει. Οχι περίεργο αφού δεν έχω τηλεόραση.

Αλλά πραγματικά από το λίγο που είδα πρέπει να είναι ότι πιο trash εχει βγάλει η ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Συγκρίνεται άνετα με εκπομπές Μικρούτσικου, Λιαροπούλου κλπ.

Απορώ γιατί δίνει ο κόσμος αξία σε τέτοια σκουπίδια.

Δημοσ.

Κάθε γνώμη είναι σεβαστή , πάντως η εκπομπή για την ευθανασία ήτανε πολύ καλή κατ'εμε , οι άλλες μπορείτε να πείτε ότι ήτανε

γτπ !

Η εκπομπη για την ευθανασία ήτανε πολή δυνατή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...