Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Είμαι μεταξύ των 2 παρακάτω δίσκων:

http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=mx+100

http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+evo+840

Ενδιαφέρομαι για τα 128GB.To μοντέλο του laptop είναι το Sony Vaio FW41E

Οι δίσκοι είναι συμβατοί με το laptop?Εχετε να προτείνετε κάποιον άλλο?Δίνω μέχρι 75 ευρώ

Δημοσ.

Ισάξιοι πάνω κάτω, αλλά για τόσο παλιο VAIO, θα έδινα λιγότερα για να πάρω τον πιό φτηνό, γιατί έτσι κι αλλίως δε θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις το μέγιστό του.

Οπότε αν βρείς κάναν Kingston ή SanDisk στα 60 ας πούμε, θεωρω ότι είναι καλύτερη λύση για το 7ετίας VAIO σου.

Προς θεού ΜΑΚΡΥΑ από OCZ.

Δημοσ.

<p>Ο V300 120GB για 39€ αξίζει; Παιχνίδια θα χώσω επάνω.</p>

1. Γιατί να βάλεις παιχνίδια σε ssd;

2. Είναι ο πιο αργός σύγχρονος ssd και γνωστή απάτη της Kingston.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

1. Γιατί να βάλεις παιχνίδια σε ssd;

2. Είναι ο πιο αργός σύγχρονος ssd και γνωστή απάτη της Kingston.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

1.Γιατί δεν έχω χώρο αλλού στο htpc, και μόνο ssd μπορώ να βάλω κι αυτον με πατέντα (τίγκα στους σκληρούς).

2.θενξ, τον τσίμπησα τελικά - σε sata II θα μπει οπότε δεν τον παίρνω για την ταχύτητα. Απλά δεν θέλω κραδασμούς εκεί που θα μπει κι επειδή στο HTPC παίζουμε με τα παιδιά κανένα ραλι και κανένα πλατφορμ/lego κλπ ήθελα παραπάνω χώρο να τους πάρω κανένα έξτρα παιχνίδι για κωλοβαρέσουμε Xmas.

Πού έχει τόσο???

Eδώ είχε vente flash τώρα ξαναπήγε στα 50 (Γαλλία μένω).

Δημοσ.

και στο γερμανικό αμαζον 86.5 ευρώ μαζι με τα μεταφορικα. Το πρωι ειχε 25 κομματια που ειδα, τώρα έχει αναμονη μερικες βδομάδες για οσους δεν βιάζονται

edit: μάλλον τους ξεπατωσανε στις παραγγελιες και αυξήσανε την τιμή, για όσους δεν βιαζονται πάντως στην ευρώπη παίζει γύρω στα 80ευρώ οποτε θα ξαναρθει σε αυτην την τιμή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...