Tragic! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για κινέζο android 422 tab dual core 1ghz me 512 ram να το βαψεις μπλέ και να το πεταξεις στο πιο βαθύ λιμάνι. ο προηγούμενος κλασσικός chrome πιο αργός κι απτό θάνατο. Ή δε φλεγομενη αλεπού παρέδωσε πνεύμα. τρέχω opera και ή γραμματοσειρά είναι για τον ... καβάλα. 1
Ledis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Από ότι φαίνεται, η λύση είναι να αλλάξεις τον Κινέζο, και όχι τον "Μπραουζερ" http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=tablet
Tragic! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Από ότι φαίνεται, η λύση είναι να αλλάξεις τον Κινέζο, και όχι τον "Μπραουζερ" http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=tablet Από skroutz;;;;; Σοβαρομιλας;
Tragic! Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις κατι καλύτερο να προτείνεις? China, αλλά μέχρι τοτε θέλω internet για να επιβιωσω
Ledis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Να φανταστώ είσαι δημοσιος υπάλληλος η φοιτητής.
newtech Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Για κινέζο android 422 tab dual core 1ghz me 512 ram να το βαψεις μπλέ και να το πεταξεις στο πιο βαθύ λιμάνι. ο προηγούμενος κλασσικός chrome πιο αργός κι απτό θάνατο. Ή δε φλεγομενη αλεπού παρέδωσε πνεύμα. τρέχω opera και ή γραμματοσειρά είναι για τον ... καβάλα. Για δες CM BROWSER
Tragic! Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Να φανταστώ είσαι δημοσιος υπάλληλος η φοιτητής. Ούτε το 'να ούτε τ'άλλο Γιατί το λες αυτό αδερφέ ; Για δες CM BROWSER Να σαι καλά το τσεκαρω Να φανταστώ είσαι δημοσιος υπάλληλος η φοιτητής. Ούτε το 'να ούτε τ'άλλο Γιατί το λες αυτό αδερφέ ; Για δες CM BROWSER Να σαι καλά το τσεκαρω
newtech Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Να φανταστώ είσαι δημοσιος υπάλληλος η φοιτητής. Ουτε εγω τον καταλαβα τον συσχετισμό αγοράς απο ΑΣΙΑ και ΦΟΙΤΗΤΗ / Δ.Υ
Tragic! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ουτε εγω τον καταλαβα τον συσχετισμό αγοράς απο ΑΣΙΑ και ΦΟΙΤΗΤΗ / Δ.ΥΌντως αυτό ήταν περίεργο.Πάντως φιλαρακι ο CM φυσάει δεν του το χα. Μακράν ο καλύτερος Μπραουζερ (ναι ρε Λέδη, μπραουζερ) που εχω δουλεψει ποτε. Ναι σαι καλά σε ευχαριστώ παρα πολύ φιλε μου
newtech Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όντως αυτό ήταν περίεργο. Πάντως φιλαρακι ο CM φυσάει δεν του το χα. Μακράν ο καλύτερος Μπραουζερ (ναι ρε Λέδη, μπραουζερ) που εχω δουλεψει ποτε. Ναι σαι καλά σε ευχαριστώ παρα πολύ φιλε μου Ελα μου ντε.. :\ Το σκεφτομαι τωρα ξανα κ ξανα και δεν καταλαβαινω πραγματικα τι σχεση εχει η ασια με το skroutz με τον Δ.Υ και τον φοιτητη. Σαν ανεκδοτο του σταθη παναγιοτοπουλου ενα πραγμα Ontopic Δεν κανει τιποτα φιλε μου. Χαίρομαι που σου εκανε δουλεια. 1
Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Να φανταστώ είσαι δημοσιος υπάλληλος η φοιτητής. ? 2
Tragic! Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ανεκδοτο του σταθη παναγιοτοπουλου-Τι τρέχει στα λιβάδια και γυαλιζει;;;-Ο.. Κοτέντος..; -Ένα κοπάδι τζάμια. ? Ελα ντε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα