gregdel Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Κάτι δεν μου κολλάει: - Στον 1ο λογαριασμό έχεις περίπου 1800+550 KWh (ημερήσιο + νυχτερινό) - Στον 2ο λογαριασμό έχεις περίπου 700+150 KWh Λογικό είναι να είναι πολύ μικρότερος ο 2ος.
idomeneas7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τις χρεωσεις δεν τις ειδες που ανεβαινουν? Δες το υπογραμμισμενο. Αυτη την χρεωση την γλιτωνεις αν δηλωσεις την ενδειξη. Σε απλο οικιακό είναι ελάχιστα παραπάνω αλλά σε ΚΟΤ ειναι διπλά λεφτά. ΠΑΓΙΑ ΧΡΕΩΣΗ 11,31kWh 1525Χ0,04977€/kWh= 75,90kWh 270Χ0,09460€/kWh= 25,54ΠΑΓΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΝΥΚΤΑΣ 2,03kWh 547Χ0,06610€/kWh= 36,16ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ : 150,94 Πάγια Χρέωση 6,59kWh 698X0,04867€/kWh 33,97Πάγια Χρέωση Νύχτας 1,18kWh 154X0,06610€/kWh 10,18ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ : 51,92
gregdel Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 A ok... έχετε και το ΚΟΤ εσείς... Από οτι κατάλαβα το 2ο αφορά 2μηνο και το 1ο 4μηνο; Τότε λογικά θα πρέπει να βάλεις 2 συνεχόμενα 2μηνα. Αλλά και πάλι δεν είναι συγκρίσιμα, καθώς ο 1ος λογαριασμός έχει υπερδιπλάσια κατανάλωση από τον 2ο. 2350KWh αντί 850KWh... Σχεδόν 3 φορές μεγαλύτερη...
idomeneas7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Edit: Μαλλον λεω μαλακιες τοση ωρα γιατι λιγο που το ξαναειδα τα ορια ειναι τετραμηνιας οπως και να εχει. Συγγνωμη για την παραπληροφορηση.
iordanis77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τι χρήση κάνεις ρε Ιορδάνη? Εγώ έχω ένα desktop που δεν κλείνει ποτέ, 3-4 πλυντήρια/στεγνωτήρια τη μερα, home cinema, φωτα που βαριέμαι να κλείσω, air-condition, κουζίνα που μαγειρευω 2 φορες τη μερα κλπ κλπ. Κανω κατω απο 900 kw σε ΚΟΤ (εκτος απροόπτου). Oπωσδηποτε >2000 κιλοβατωρες ανα 4μηνο. Σε αυτα που εγραψες σημειωσε οτι το desktop, τα φωτα, το home cinema δεν χαλανε πολυ ρευμα. Πόσα ατομα ειστε? Εχεις ηλιακο/φυσικο αεριο? Αν εχεις ΚΟΤ οι υπολοιπες χρεωσεις του λογ/σμου(ρυθμιζομενες, φπα, δημος) ερχονται κι αυτες μειωμενες? Edit: Μαλλον λεω μαλακιες τοση ωρα γιατι λιγο που το ξαναειδα τα ορια ειναι τετραμηνιας οπως και να εχει. Συγγνωμη για την παραπληροφορηση. Συγχωρεμενος, ετσι κι αλλιως δε σε πιστεψαμε
artinoss Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Εμενα παιδια ηρθανε προχθες και μου το κοψανε και εχω 2 μερες χωρις ρευμα χωρις να χρωσταω ουτε ενα λεπτο και οταν τους πηρα τηλ να ρωτησω γιατι το κοψανε μου λενε οτι δεν κατεθεσα ενεργειακο πιστοποιητικο που δεν ειναι καν δικη μου υποχρεωση καθως δεν ειμαι ιδιοκτητης αλλα το νοικιαζω...Να σημειωθει οτι η υπάλληλος που μιλησα ειχε απαραδεκτη σταρχιδιστικη συμπεριφορα του τυπου τι μας λες εσυ τωρα ρευμα δεν μπαινει αμα δεν κατατεθει το ενεργειακο δεν πα να μην χρωστας εσυ τιποτα και να μην φταις, καποια στιγμη μου ειπε κιολας οτι οσο και να το συζηταμε δεν πρόκειται να αλλαξει κατι.Κανενας σεβασμος και κανενα ενδιαφερον για καλοπληρωτη κιολας πελατη.Μεχρι προτινος δεν το σκεφτομουν καν να αλλαξω εταιρεία καθως θεωρουσα οτι το ρευμα ειναι αναγκαιο αγαθο και οτι πρεπει να παρέχεται απο οργανισμο δημοσιου χαρακτηρα αλλα με τετοια συμπεριφορα θα φαει μαυρο....Να πω την αλήθεια πιο πολυ με πειραξε ο τροπος που μου μιλησανε παρα το οτι κοψανε το ρευμα. 3
nvel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 μάλλον κάτι δεν κατάλαβες σωστά από το τηλέφωνο, η δεη δεν χρειάζεται ενεργειακά πιστοποιητικά 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 4 minutes ago, nvel said: μάλλον κάτι δεν κατάλαβες σωστά από το τηλέφωνο, η δεη δεν χρειάζεται ενεργειακά πιστοποιητικά Μπορεί να μιλούσε με ΔΕΔΔΗΕ και να τον λέει ΔΕΗ, ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος. 😛 2
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nvel είπε ούτε ο δεδδηε χρειάζεται ενεργειακό πιστοποιητικό Ε ποιος το χρειάζεται? Ή μάλλον ποιος το απαιτεί? Edit Τώρα είδα το "ενεργειακό" χαχα Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Joshua21
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 19 minutes ago, nvel said: ούτε ο δεδδηε χρειάζεται ενεργειακό πιστοποιητικό Ξέχασα να γράψω ότι μπορεί να εννοεί αυτό του ηλεκτρολόγου σε περίπτωση που έχουν περάσει 14 πόσα χρόνια και έγινε αλλαγή ονοματός κτλπ κτλπ. 1
user2163 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, artinoss είπε Εμενα παιδια ηρθανε προχθες και μου το κοψανε και εχω 2 μερες χωρις ρευμα χωρις να χρωσταω ουτε ενα λεπτο και οταν τους πηρα τηλ να ρωτησω γιατι το κοψανε μου λενε οτι δεν κατεθεσα ενεργειακο πιστοποιητικο που δεν ειναι καν δικη μου υποχρεωση καθως δεν ειμαι ιδιοκτητης αλλα το νοικιαζω...Να σημειωθει οτι η υπάλληλος που μιλησα ειχε απαραδεκτη σταρχιδιστικη συμπεριφορα του τυπου τι μας λες εσυ τωρα ρευμα δεν μπαινει αμα δεν κατατεθει το ενεργειακο δεν πα να μην χρωστας εσυ τιποτα και να μην φταις, καποια στιγμη μου ειπε κιολας οτι οσο και να το συζηταμε δεν πρόκειται να αλλαξει κατι.Κανενας σεβασμος και κανενα ενδιαφερον για καλοπληρωτη κιολας πελατη.Μεχρι προτινος δεν το σκεφτομουν καν να αλλαξω εταιρεία καθως θεωρουσα οτι το ρευμα ειναι αναγκαιο αγαθο και οτι πρεπει να παρέχεται απο οργανισμο δημοσιου χαρακτηρα αλλα με τετοια συμπεριφορα θα φαει μαυρο....Να πω την αλήθεια πιο πολυ με πειραξε ο τροπος που μου μιλησανε παρα το οτι κοψανε το ρευμα. Επικοινώνησες με τον ιδιοκτήτη;
artinoss Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενταξει παιδια το διευκρινιζω ΔΕΔΔΗΕ πηρα εκει θα κολλησουμε;;;Ακριβως το ενεργειακο πιστοποιητικο(πιστοποιητικό ενεργειακης αποδοσης) μου ειπε αυτη οτι δεν εχει κατατεθει γιαυτο μου το κοψανε...Επικοινωνησα φυσικα με ιδιοκτητη και δεν ηξερε και αυτος τιποτα...Πηγε σημερα και το κατεθεσε και πληρωσε και προστιμο απο οτι μου ειπε και οτι μαλλον θα ερθουν να το συνδεσουν σημερα.Το θεμα ειναι οτι την πληρωσα εγω χωρις να φταιω καπου.Ας κοβανε το ρευμα της κατοικιας του ιδιοκτητη η να το χρεωνανε σε αυτον χωρις να γινει διακοπη εγω στο κατω κατω στις υποχρεωσεις μου ημουν σωστος τι εφταιγα να τραβηξω ταλαιπωρια;;; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από artinoss 1
gregdel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, artinoss είπε Ενταξει παιδια το διευκρινιζω ΔΕΔΔΗΕ πηρα εκει θα κολλησουμε;;;Ακριβως το ενεργειακο πιστοποιητικο(πιστοποιητικό ενεργειακης αποδοσης) μου ειπε αυτη οτι δεν εχει κατατεθει γιαυτο μου το κοψανε...Επικοινωνησα φυσικα με ιδιοκτητη και δεν ηξερε και αυτος τιποτα...Πηγε σημερα και το κατεθεσε και πληρωσε και προστιμο απο οτι μου ειπε και οτι μαλλον θα ερθουν να το συνδεσουν σημερα.Το θεμα ειναι οτι την πληρωσα εγω χωρις να φταιω καπου.Ας κοβανε το ρευμα της κατοικιας του ιδιοκτητη η να το χρεωνανε σε αυτον χωρις να γινει διακοπη εγω στο κατω κατω στις υποχρεωσεις μου ημουν σωστος τι εφταιγα να τραβηξω ταλαιπωρια;;; Αποκλείεται να πρόκειται για ενεργειακό πιστοποιητικό. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι κάπως έτσι: Πρόκειται για υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ) που είναι κάπως έτσι: Αυτό συνέβη για τους εξής λόγους: 1/ Έγινε αλλαγή ονόματος ή 2/ Έγινε αλλαγή παρόχου 3/ Ή και τα δύο παραπάνω, ... και από το τελευταίο ηλεκτρολογικό σχέδιο είχαν περάσει 14 χρόνια. Στην περίπτωση αυτή έρχεται γράμμα από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι μέχρι την τάδε ημ/νια πρέπει να καταθέσεις το σχέδιο, αλλιώς θα υπάρξει διακοπή της ηλεκτροδότησης. 1 2
artinoss Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, gregdel είπε Αποκλείεται να πρόκειται για ενεργειακό πιστοποιητικό. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι κάπως έτσι: Πρόκειται για υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ) που είναι κάπως έτσι: Αυτό συνέβη για τους εξής λόγους: 1/ Έγινε αλλαγή ονόματος ή 2/ Έγινε αλλαγή παρόχου 3/ Ή και τα δύο παραπάνω, ... και από το τελευταίο ηλεκτρολογικό σχέδιο είχαν περάσει 14 χρόνια. Στην περίπτωση αυτή έρχεται γράμμα από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι μέχρι την τάδε ημ/νια πρέπει να καταθέσεις το σχέδιο, αλλιώς θα υπάρξει διακοπή της ηλεκτροδότησης. Αυτο ακριβως ζητανε και ναι μου ειπανε οτι στειλανε επιστολη πρωτοκολλημενη κιολας στην διευθυνση μου μονο που εγω δεν θυμαμαι να την παρελαβα ποτε η μπορει και να μην εδωσα βαση γιατι ο ιδιοκτητης μου ειχε πει οτι τα ειχε τακτοποιησει ολα...Το πιο πιθανο ειναι να ειναι λαθος του ιδιοκτητη και να μην φταιει ο ΔΕΔΔΗΕ αλλα η καταληξη ηταν να την πληρωσει αυτος που δεν εφταιγε καθολου.Ας τα φτιαξουν αλλιως και στην περιπτωση που υπαρχει ενοικος να μην τον βαζουν στην μεση για να λυσουν τις διαφορες τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα