aggelos_24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Γεια! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, είχα βρει πριν μερικά χρόνια 4 βίντεο στο αρχείο της ΕΡΤ τα οποία ήτανε αφιερώματα κτλ απο το νησί μου(κάποιο στις κυκλάδες αρκετά μικρό ) τα κατέβασα τότε οταν τα πρωτοείδα για να τα έχω για προσωπικό σκοπό. Όταν έκλεισε η ΕΡΤ και το αρχείο ήτανε εκτός κατεβασμένο τα ανέβασα στο προσωπικό μου site το οποίο φυσικά δεν έχει διαφημίσεις κτλ απλά ενα απλό μπλοκ και το βίντεο παίζει μονο στο site οχι π.χ μέσω youtube. Το ερώτημα μου είναι, ξέρω οτι το αρχείο της Νερίτ απαγορεύει όχι μόνο την αναδημοσίευση αλλά και το κατέβασμα, υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν κάτι; Εκατοντάδες βίντεο αρκετοί τα έχουν ανεβάσει στο κανάλι τους στο youtube, εγώ το κάνω για την αγάπη μου στον τόπο που κατάγομαι, ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτα, ούτε youtube απλή αναπαραγωγή. Αν είναι να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα θα με ενημερώσουν τουλάχιστον πρώτα ή κατευθείαν θα φάω πρόστιμο; για να τα κατεβάσω;
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρεις κανείς πότε η ψηφιοποίηση των κεντρικών δελτίων της ΝΕΤ πριν το 2008 θα ολοκληρωθεί?Εναλλακτικά πως θα βρω 2 δελτία ειδήσεων πριν το 2008? Να τους παίρνω τηλ,πρωτοκολλα κ ιστορίες για αγρίους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα