Serbinhio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα παιδια, εκανα μια αγορα με τα γερμανικα ταχυδρομεια (deutsche post-dhl) και στις 3/12 εφηγε απο τον πωλητη. Η τελευταια ανανεωση ηταν στις 6/12 που μου ελεγε οτι το δεμα μου παραδωθηκε στο frankfurt logistics center και δεν θα υπαρχει αλλη ανανςωση απο αυτους. Περιμενω λοιπον να δω κατι απο ελτα track, elta courier ,αλλα ακομα τιποτα...ειναι φυσιολογικος τοσος χρονος για αποστολες εντος ευρωπης η κατι λετε να εγινε;; γιατι στα ελτα μ λεει οτι δςν βρησκει τον κωδικο που βαζω.. Ευχαριστω, Θωμας
revolver1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πολλές φορές τα ελτά αδιαφορούν.Δεν έχω εμπειρία από deutsche post αλλά τουλάχιστον στο uk τις μισές φορές δεν υπήρχε σωστό tracking.....είχε φτάσει το δέμα και το tracking έδειχνε ακόμα London.Δώστου μερικές μέρες( 2-3)...επίσης, μπαίνουμε σε περίοδο γιορτών οπότε καταλαβαίνεις.
Serbinhio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το θεμα ειναι ομως οτι δεν αμαγνωριζει καν τον tracking number και αυτο με προβληματιζει...οσο για τις γιορτες εχεις ενα δικιο :/
Barnabas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παραγγέλνω γενικά πράγματα από Γερμανία και μου τα στέλνουν με την DHL. 'Όλα τους μου έρχονται σε 5 άντε το πολύ 7 εργάσιμες μέρες. Να συμβουλεύεσαι μόνο από το site της DHL για το tracking number. Λογικά την επόμενη βδομάδα θα έρθει Ελλάδα. Μόλις σου το δείξει στο site ότι το πακέτο σου είναι εδώ, τότε την ίδια ή την επόμενη μέρα θα το έχεις στο σπίτι σου με κούριερ της εταιρίας. Από ΕΛΤΑ μην περιμένεις να δεις κάτι(τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση).
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αλλο η dhl η κουριερ κ αλλο τα γερμανικα ταχυδρομεια που λεγονται κι αυτα dhl. Με γερμανικο ταχυδρομειο δεν υπαρχει tracking number. Εχω προσφατη εμπειρια που μπερδευτηκα κι εψαχνα το δεμα στην κουριερ την dhl . Κανα 10-15ρι μερες υπολογισε
Barnabas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αλλο η dhl η κουριερ κ αλλο τα γερμανικα ταχυδρομεια που λεγονται κι αυτα dhl. Με γερμανικο ταχυδρομειο δεν υπαρχει tracking number. Εχω προσφατη εμπειρια που μπερδευτηκα κι εψαχνα το δεμα στην κουριερ την dhl . Κανα 10-15ρι μερες υπολογισε Α οκ τότε. Αν είναι έτσι, τότε ισχύει το 10ήμερο, γιατί τον ένα απλό γράμμα που μου ήρθε από Γερμανία, έκανε 8 με 10 μέρες.
Serbinhio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.Αρχικά να σας πώ οτι η margaritagr έχει δίκιο. H deutsche post εξαγόρασε την DHL αλλα σαν deutsche post στελνει σαν απλο ταχυδρομίο (το μουφα DHL δλδ) και σαν DHL express είναι οι υπηρεσίες κούριερ. Εμένα ερχόταν με deutsche post και πρίν λίγο στο tracking του ΕΛΤΑ μου το εμφάνησε στην Αθήνα, έφτασε εκεί σήμερα το πρωί, οπότε εδώ στα βόρεια(θεσσαλονίκη) αν όχι αυριο, μεθαυριο πιστεύω οτι θα το έχω(βάζω μια μέρα plus λόγο εωρτών). Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ Υ.Γ. Και κάτι ακόμα για την margaritagr, το απλό ταχυδρομίο DHL έχει tracking number απλα δεν εχει καμία σχέση με την DHL γι αυτό είχες προβλημα. το tracking της deutsche post βρίσκεται εδώ : https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQuery.html?locale=en_GB 1
LongTom Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Διεθνής μεταφορές από DHL,DP μόνο Γερμανία. Απλά επειδή αμφότερα(ιδίως DHL) είναι ψιλο-σοβιετία και στα @@ τους, να προσέχεις τις στραβές(μου έτυχε δύο φορές όταν ήμουν Γερμανία).
Aggeluska Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εγω που μενω Γερμανια και στελνω και μου στελνουν δεματα απο και προς Ελλαδα θα σου πω πως τους περνει απο 6 μεχρι 20 μερες να φτασου απο Γερμανια ελλαδα και το αντιστροφο. Εχει τυχει να μου στειλουν δεμα και να ερθει σε 6 μερες και εχει τυχει να μου στειλουν κ να ερθει σε 15 μερες . αυτη την στιγμη μου στειλανε ενα δεμα στις 18 Νοεμβριου και ακομα δν εχει ερθει . Παρτο αυγο και κουρευτο . το δεμα μπορεις να το κανεις tracking μεχρι να φυγει απο τη νχωρα . δηλαδη αμα στο στειλουν απο Γερμανια θα μπορεις να το κανεις tracking μεχρι να φυγει απο Γερμανια , οταν φυγει και ειναι Ελλαδα , δεν θα μπορεις πλεον να το κανεις tracking . Αυτο υσχιει και αν το στειλεις απο ελλαδα . Το πακετο εντομεταξυ ητανε στο ΕΛ ΒΕΛ ηδη απο τις 18 Νοεμβριου , τωρα που στο διαλο ειναι απο τοτε εως σημερα , μονο ο Θεος το ξερει .
Serbinhio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε ευχαριστω πολυ για τις πληροφιριες...αποτι μου ειπαν απο τα ελτα φταιει που ειναι περιοδος χριστουγεννων..εμενα εφασε ελβενιζελος 11 δεκεμβριου, ετοιμαστηκε να φυγει στις 13(2 μερες κολλημενο εκει,για ονομα) και ακομα περιμενω, χωρις να εχει γινει αλλη ανανεωση...ελπιζω να το εχω δευτερα η τριτη...ασε που φοβαμε μη γινει και καμια στραβη γιατι πολλα ακουω με χαμενα, κλεμενα απο υπαληλους των ΕΛΤΑ :/
Aggeluska Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Υσχιει οτι λογω εορτων εχει μεγαλες καθυστερισεις . Αμα στειλεις το δεμα συστημενο δεν μπορουν να στο κλεψουν και ακομα και αν στο κλεψουν το Ταχυδρομειο πρεπει να σε αποζημιωσει , για αυτο παντα οταν στελνεις κατι να το στελνεις συστημενο . 2-3 ευρω παραπανω κανει ουτως ή αλλως . Εγω ειδα μολις τωρα οτι το δεμα που μου ειχα στειλει επεστρεψε πισω ελλαδα .... Καμια μ@@κια θα εγινε παλι ...
Serbinhio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Συστημενο ειναι...λες να μην εχω προβλημα δηλαδη;; παρε ενα τηλεφωνακι αυριο να δεις τι θα σου πουν, μπορει να υπολειτουργουν τα ελτα αλλα απο εξυπηρετηση δεν εεχω παραπονο, οτι μπορουσαν να μου πουν μου το ειπαν, και χωρις ν με παιδεψουν
Barnabas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ξέρετε τι παίζει με την Deutshe Post? Στις 6/1 μου στείλανε από ένα κατάστημα στη Γερμανία κάποια εισιτήρια με την Deutshe Post και στις 9/1 μου λέει μεσώ των ΕΛΤΑ ότι έχουν φτάσει Πολωνία. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 09-01-2015 21:29 ΠΟΛΩΝΙΑ Τι δουλειά έχουν εκεί πέρα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Σήμερα στέλνω email στο κατάστημα και μου λένε ότι μάλλον το ταχυδρομείο έχει γράψει λάθος τη χωρά. Στο DHL το κούριερ γράφει ότι το αντικείμενο έχει φτάσει στη χώρα προορισμού. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την Deutsche Post, αλλά αυτό είναι πολύ περίεργο. Τι μπορώ να κάνω? 1
Garnele Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ωχ... Το έπαθε ένας φίλος πριν τα Χριστούγεννα αυτό, παρέδωσαν το δέμα του σε εναν τύπο στο Ανόβερο (αντί για Κολωνία.. για κάποιον απροσδιοριστο λόγο.. Ούτε κάποια συνάφεια στα ονόματα ούτε τίποτα) Τέλος πάντων, αυτό που έκανε ο φίλος είναι να στείλει απλά ένα μέηλ στην DHL και να τους γνωστοποιήσει το λάθος. Εν τέλει το ζήτημα διευθετήθηκε μέσω μέηλ, το δέμα του βέβαια άργησε να το παραλάβει. Όσο για την Deutsche Post με έχει πικράνει κι εμένα αρκετές φορές, έχω χάσει και πακέτα, μεταξύ άλλων και με τρόφιμα (ελπίζω να μη βρεθεί πλέον δηλαδή).Συνοψίζοντας, δοκίμασε πρώτα ένα μέηλ, αν δεν απαντήσουν μέσα σε 3-4 εργάσιμες χτύπα και ένα τηλέφωνο στο hotline που θα βρεις στην ιστοσελίδα... Και καλό κουράγιο!
Barnabas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ωχ... Το έπαθε ένας φίλος πριν τα Χριστούγεννα αυτό, παρέδωσαν το δέμα του σε εναν τύπο στο Ανόβερο (αντί για Κολωνία.. για κάποιον απροσδιοριστο λόγο.. Ούτε κάποια συνάφεια στα ονόματα ούτε τίποτα) Τέλος πάντων, αυτό που έκανε ο φίλος είναι να στείλει απλά ένα μέηλ στην DHL και να τους γνωστοποιήσει το λάθος. Εν τέλει το ζήτημα διευθετήθηκε μέσω μέηλ, το δέμα του βέβαια άργησε να το παραλάβει. Όσο για την Deutsche Post με έχει πικράνει κι εμένα αρκετές φορές, έχω χάσει και πακέτα, μεταξύ άλλων και με τρόφιμα (ελπίζω να μη βρεθεί πλέον δηλαδή). Συνοψίζοντας, δοκίμασε πρώτα ένα μέηλ, αν δεν απαντήσουν μέσα σε 3-4 εργάσιμες χτύπα και ένα τηλέφωνο στο hotline που θα βρεις στην ιστοσελίδα... Και καλό κουράγιο! Έστειλα 1 αίτημα για διεθνή αναζήτηση στην Deutsce Post. Αν είναι να στείλω και mail στην DHL? Θα τους τα ζαλίσω μέχρι να τα φέρουν Ελλάδα και να είναι σόα και αβλαβή. Ως συστημένο γράμμα τα περιμένω. Έχε πλάκα να τα ανοίξουν και να τα πάρουν εκεί στην Πολωνία. Θα τους φάω τα αυτιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα