Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, δεν πειράζει. 400-700 ευρώ δεν δίνω για κινητό, πόσο μάλλον για iphone, αν εννοείς αυτό. Για υπολογιστή, που τον κρατάς και κάποια χρόνια, πολύ ευχαρίστως. Αλλά για κινητό, που μπορεί μόλις το πάρω να μου πέσει και να σπάσει, όχι. Μέχρι 200 ευρώ δίνω πάντα. Ας είμαι λιγότερο trendy.   :)

Δεν χρειαζεται να δωσεις 400-700e για κινητο για να εχεις απο 4,1 και πανω.Και με 150e βρισκεις κινητο android με την Kit Kat.

Tα 400 για το οποιοδηποτε κινητο ειναι πολλα.Τα 700 ειναι παρα πολλα.Οταν ομως βλεπουμε κοσμο με βασικο μισθο να δινει αυτα τα ποσα ακομα και σημερα σημαινει οτι αυτο που θελει θα το παρει με οποιονδηποτε τροπο,δηλαδη θα μαζεψει για μηνες τα χρηματα,κλπ κλπ.Θα βρει τον τροπο.Ασχετα αν δεν θα αξιοποιησει τις δυνατοτητες της συσκευης.

Δημοσ.

Εκανα αναζητηση απο το ταμπλετ και δεν εμφανιζει την εφαρμογη.Απο το PC την βρηκε αλλα γραφει οτι δεν ειναι συμβατη με την συσκευη,ενω εχω την 4.2.2

Απ'οτι φαινεται μαλλον δεν ειναι συμβατη με ολες τις εκδοσεις.

Δημοσ.

Κυκλοφορεί αυτοκίνητο αλλά street view που γράφει here maps. Το πέτυχα σήμερα κέντρο Θεσσαλονίκη με κάμερες στην οροφή και τα σχετικά. Ήθελα να τον αιφνιδιάσω και να τον βγάλω εγώ φωτογραφία αλλά τελικά δεν πρόλαβα χαχαχαχ

Δημοσ.

Πολύ καλοί με πάρα πολλές πληροφορίες περισσότερες από google maps, εγώ τουλάχιστον μπορώ να δω όλα τα φαρμακεία στη γειτονιά μου, και με ενσωμάτωση ΜΜΜ όπως στο google maps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...