Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η Microsoft δέχεται πλέον και Bitcoin για τις αγορές των προιοντων της. Συγκεκριμένα πλέον οι πελάτες της θα μπορούν να φορτώσουν με Bitcoin τoν λογαριασμό τους στην microsoft για αγορές xbox games, mobile εφαρμογών, προγραμμάτων κτλ

microsoft-bitcoin-01.jpg

"You can only use bitcoin to add money to your Microsoft account and then purchase digital goods at select Microsoft online stores. You can’t use bitcoin to purchase Microsoft products and services directly at this time."

Η πληρωμές θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εταιρεία ψηφιακών πληρωμών Bitpay

Screen-Shot-2014-12-10-at-11.41.19-PM.pn

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω. Επειδη δεν εχω ψιλοκατλαβει και δεν εχω χρονο/βαριεμαι να διαβαζ. Πιο πολυ ετσι για την ιστορια αν μπορειτε να μου πειτε με 2 λογια μονο σχετικα με το ποιο ειναι το κινητρο να εχει καποιος bitcoin?

Δηλαδη αν εχω 1000€ σε μια χρεωστικη για τις αγορες μου και παω και με αυτα τα λεφτα αγορασω bitcoin. Θα εχω καποιο (εστω και μικρο) πλεονεκτημα/κερδος?

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω. Επειδη δεν εχω ψιλοκατλαβει και δεν εχω χρονο/βαριεμαι να διαβαζ. Πιο πολυ ετσι για την ιστορια αν μπορειτε να μου πειτε με 2 λογια μονο σχετικα με το ποιο ειναι το κινητρο να εχει καποιος bitcoin?

Δηλαδη αν εχω 1000€ σε μια χρεωστικη για τις αγορες μου και παω και με αυτα τα λεφτα αγορασω bitcoin. Θα εχω καποιο (εστω και μικρο) πλεονεκτημα/κερδος?

και πιθανόν "ρισκάρεις" κάπως με την ανταλλακτική αξία που θα έχουν στο μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...