valekgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καθώς σερφάρω στο facebook, χωρίς να έχω κανει ΠΟΤΕ κλικ σε υποπτο λινκ, κοιτούσα κατι παλιές μου φωτογραφίες απο αλμπουλμ που είχα ανεβάσει πριν 5 χρόνια..ξαφνικά το background μέσα στο timeline έχει γεμίσει με άκυρες φωτογραφίες.Δοκίμασα και αλλο προφιλ, άλλαξα Browser, έκανα έρευνα με malmware δεν έχει βρει τίποτα.!!Δείτε και το attach που θα ανεβάσω!Έχει κάποιος να προτείνει κάτι ;
valekgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Έτρεξα το ccleaner και δεν έκανε τιποτα..
androu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ccleaner antimalware bytes hitmanpro antivirus τίποτα και εγώ το έχω !!!!! σε chrome και firefox. αφού απενεργοποίησα τα add-ons τίποτα !! μονο με ie παιζει.
valekgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δώσε κανα link σε msg να δω τι λενε στο εξωτερικό
imni Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παντος και εγω εχω θεμα....εχει backound εκει που βλεπω τις φωτο μου η των αλλων....Τι εχει γινει??
androu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εχουν αλλάξει στον σερβερ το εικονίδιο και δείχνει οτι να ναι !! αντι για αυτό δείχνει οτι φωτογραφία του βάλουν.
valekgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ιός ο οποίος ΔΕΝ ανιχνεύεται.. μπήκα απο το λαπτοπ κανονικα στο προφίλ μου.. στο λαπτοπ παιζει σωστά, στο pc παίζει λάθος.. Σιγά σιγά θα εξαπλωθεί! Στον φακελό instagram photos που τον έχω κενό, εμφανίζονται κατι ισραηλικές προτάσεις, και μια λέξη SHUSA, με εναν κατι σαν άραβα!
infin1tyGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 AdwCleaner ≠ CCleaner. Δοκιμάστε το πρώτο, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.
imni Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 AdwCleaner ≠ CCleaner. Δοκιμάστε το πρώτο, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Εχω ξεκινησει τα παντα.... Σκαναρει.....
valekgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ακολούθηστε τα βήματα όπως εκανα και εγω, αλλα ενημερώνω ΔΕΝ ανιχνευεται, εξαφανίζεται απο μόνο του. 1) CCleaner με DNS cache 2) Search me Avast full 3) Εγκατάσταση Avast στον browser 4) Spybot 5) Reboot Ενημερώστε παιδιά!
infin1tyGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Είναι πολύ πιθανό να αλλάζει τους DNS servers και γι' αυτό να μην ανιχνεύεται από antimalware. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αλλάξετε σε Google DNS (όλα τα βήματα, και το flushdns που έχει στο τέλος) και δείτε αν διορθώνεται το πρόβλημα: https://torguard.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=86
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα