imni Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ακολούθηστε τα βήματα όπως εκανα και εγω, αλλα ενημερώνω ΔΕΝ ανιχνευεται, εξαφανίζεται απο μόνο του. 1) CCleaner με DNS cache Ποιο ειναι αυτο??
androu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εκανα clean tin dns cache restart καθάρισμα με το cc cleaner ετοιμο! τώρα κάνω scan με το ανιιικο αλλα δεν βλέπω να βρισκει τίποτα. οι dns είναι σωστοί, όπως και στον explorer δεν τον επηρέαζε.
imni Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ποιο ειναι αυτο?? Ακυρο! το ειδα Παντος εμενα με το ccleaner εφυγε η φωτο απο πισω αλλα ποροστεθηκε αλλη ποιο κατω
valekgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καντε τα βήματα ΟΛΑ ΜΑΖΙ οπως τα είπα σε προηγουμενο μήνυμα!
imni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ακολούθηστε τα βήματα όπως εκανα και εγω, αλλα ενημερώνω ΔΕΝ ανιχνευεται, εξαφανίζεται απο μόνο του. 1) CCleaner με DNS cache εκανα 2) Search me Avast full τωρα κανω 3) Εγκατάσταση Avast στον browser το εχω 4) Spybot εχω το adwcleaner 5) Reboot -//- Ενημερώστε παιδιά!
valekgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αντε να δούμε... μολυσμένο το pc ειναι ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, γιατι απο laptop δεν είχα κανενα πρόβλημα στο προφίλ μου!
androu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 μήπως φταίγαν τα google dns ; μήπως στο λαπτοπ έχεις αλλους dns ?
valekgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ειχα να ανοίξω το laptop κανα τρίμηνο, επιασε σήμα απο το wifi εδώ στο σπίτι, εκανα κατι ενημερώσεις που δεν ειχαν γίνει, άνοιξα firefox και συνδέθηκα στο facebook..! Για να δουμε τι θα γίνει και με τα υπόλοιπα παιδιά, παντως είναι κατι που εξαπλώνεται! 1
androu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ξαναεμφανιστηκε εμένα και μολις εκανα flush dns εφυγε
valekgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μη μου λες τέτοια.. Εγώ ειμαι οκ ακόμα.. 1
valekgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Πουθενά δεν αναφέρεται τίποτα, η δεν το googlάρω σωστά.. παντως απορώ πως δεν το έχουν διαβάσει καμια δεκαριά ακόμη το μήνυμα που δημοσίευσα.. ισως δεν το εχουν προσέξει! σίγουρα ΠΟΛΛΟΙ θα εχουν θέμα!
androu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ναι δεν το έχουν ολοι αυτό είναι το περίεργο !! Τι isp εχετε ; εγω 4νετ .. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα