Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν για παράδειγμα πούμε πως τα βρίσκω με κάποιον που έχει μια υπέροχη υπόγα.. και του πληρώνω ΦΧΨ€ για να την νοικιάσω για το τάδε βράδυ..

..μπορώ να βάλω τιμή εισόδου στο κόσμο; Αν ναι, που και πως το δηλώνω; Τι ταμείο χρειάζεται να έχω; Χρειάζεται να ξέρω γενικά κάτι για αυτή τη διαδικασία πέρα απ' το ότι θα χρειαστώ μαύρους για ασφάλεια;

Δημοσ.

Αν για παράδειγμα πούμε πως τα βρίσκω με κάποιον που έχει μια υπέροχη υπόγα.. και του πληρώνω ΦΧΨ€ για να την νοικιάσω για το τάδε βράδυ..

..μπορώ να βάλω τιμή εισόδου στο κόσμο; Αν ναι, που και πως το δηλώνω; Τι ταμείο χρειάζεται να έχω; Χρειάζεται να ξέρω γενικά κάτι για αυτή τη διαδικασία πέρα απ' το ότι θα χρειαστώ μαύρους για ασφάλεια;

Κατ'αρχάς ετοιμάζεις πάρτυ και δε μας είπες τίποτα; :-D

Κατα δεύτερον είπαμε είναι παρασκευή ,αλλά τέτοια θέματα ανοίγουν το βράδυ..περίμενε μερικές ώρες.. :D

απο κει και πέρα για τι τιμή εισόδου μιλάς;θα ανοίξεις club για μία μέρα; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα..

ούτε άδεια έχεις,ούτε υγειονομικό,ούτε πυρασφάλεια ούτε τίποτα..(όχι οτι οι άλλοι έχουν,αλλά αυτοί έχουν πλάτες :fear: )

Εκτός και αν ο κόσμος έρθει για να παίξετε επιτραπέζια οπότε δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

πέρα απ' το ότι θα χρειαστώ μαύρους για ασφάλεια;

μαύρους

μαύρους

μαύρους

οντόπικ: πακιστανούς ή αφρικανούς? Γιατί οι δεύτεροι θα σου κοστίσουν κατι παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

XAXXAXA

Ξεκολλάτε ρε. Είναι τόσο σοβαρό, που θα μπορούσε να δώσει άπλετο νόημα στη ζωή μου εάν μας αφήσει η π___να η βαρεμένη χώρα.

Όντως για Club κατά παραγγελιά θέλω.

Μόνο με προσκλήσεις να σκάει ο κόσμος, σε ένα μέρος που θα έχω νοικιάσει για το βράδυ και θα κάνω πρόγραμμα μουσικές του σατανά (DNB / Complextro / sum EDM / Filthstep / TRAP κτλπ).
Έτσι ίσως ξεκινήσω και τα βίντεα του YouTube, και γίνει Cross-marketed σιγά σιγά. Αλλά δε με νοιάζει το να έρχεται λαοθάλασσα και να βγάλω λεφτά, με καίει το να μπορώ να εισπράξω από τα άτομα που θα έχουν κάτι στο χέρι τους.

Όντως θα χρειαστώ ΕΓΩ υγειονομικό που σκάω ένα βράδυ σε έναν ενοικιαζόμενο; είναι δυνατόν; Κάτι στην είσπραξη θα μου πείτε που θα με ξενερώσει, αλλά με κάτι τέτοιο δε νομίζω να έχει να κάνει.

Δημοσ.

Ξεκιναμε :

• Εναρξη Επαγγελματος
  • ΤΕΒΕ
  • ΙΚΑ σε οποιονδηποτε εργαστει
  • Υγειονομικο
  • Πυρασφαλεια

ΔΕΝ θα βγαζεις τα εξοδα σου , θα θελεις και λογιστη φυσικα για ολα αυτα. Πλέον τα κλαμπάκια δουλέυουνε Παρασκευή -Σάββατο , και μπαίνουνε μέσα! !!

Επίσης βάλε ότι πρέπει να πάρεις και κάβα έτσι? Ποτα.

Τον χώρο δεν θα τον διαμορφωσεις? Μπάρα , φώτα , ηχεία κλπ?

Με τις υγείες σου!

• Like 1
Δημοσ.

Πυροσβεστική σίγουρα. Υγειονομικό χλωμότατο. Κοίτα, πως θα βγάζει λεφτά το κράτος από εσένα είναι το θέμα, αν το βρεις αυτό θα βρεις και πως να το κάνεις.

Εντιτ τώρα το θυμήθηκα:

Ψάξου για να κάνεις έναν σύλλογο/σωματείο κλπ. Έχεις δικαίωμα να χρεώνεις για την εγγραφή και μπορείς να δηλώσεις και χώρο. είχα έναν δάσκαλο κρουστών που είχε κάνει μια τέτοια πατέντα κι έδινε μαθήματα. Έχει όμως κάποιες υποχρεώσεις σε αριθμό εγγεγραμένων και τέτοια δεν τα ξέρω καλά, αλλά ψάξου

Δημοσ.

Τα ποτά δεν είναι θέμα. Σας ξαναλέω πως αυτό το μέρος λειτουργεί, και έχει καθαρίστριες, εξοπλισμούς και πυρασφάλειες.

Παιδιά μου το κάνω με Paypal/κωδικό όσο καιρό θέλω, και δε με πιάνει κανείς. Να δώσω θέλω στο κράτος γιατί το πονάω αλλά δε με βοηθάει.

Κάτι σαν αυτό με τον σύλλογο του frenzy ψάχνω, να έχει μια μεθοδικότητα. Και είναι και πολύ in σαν ιδέα.

Πάμε τώρα στα πιο τεχνικά αφού ο Liquid τα ξέρει όλα.
ΤΕΒΕ ήδη έχω, και μαζί με τον ΟΑΕΕ μου έχω ένα ακόμα επάγγελμα ΙΚΑ (+ ένα μαύρο - γι' αυτό κρατιέμαι όμορφα).

Εάν λοιπόν πάρω εξαίρεση από τον ΟΑΕΕ με το δεύτερο επάγγελμά μου (ή και όχι, μην σας μπερδεύω), θα χρειαστεί να πληρώσω ΟΑΕΕ και για το κλαμπ;

Αν ναι, πως θα γίνει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

20ef308de575d45189cc38844ad2b4afabc738a8

• Like 3
Δημοσ.

θα χρειαστεί να πληρώσω ΟΑΕΕ και για το κλαμπ;

Aν πληρώνεις ήδη ΟΑΕΕ ρε όργιο, βάλε το δευτερεύουσα δραστηριότητα, οαεε πληρώνεις μια φορά για όλες τις δραστηριότητές σου. Ρώτα το λογιστή τι δραστηριότητα σου ταιριάζει όμως ακριβώς σε αυτό που θα κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Το ξέρω πως παίζει να χρειάζομαι τη λογίστρια.. αλλά με τη ζωή που κάνουν παίζει το σημαντικότερο να το μάθω ξέμπαρκα από Forum.

Εκεί είναι και οι ελπίδες μου τοποθετημένες, πως ήδη το πληρώνω το μπ__λο.

Σαν διοργανώτρια εκδήλωσης να περνούσε αυτό.

Δημοσ.

Ναι, η λογίστρια θα βρει τον κωδικό της δραστηριότητας από τον κατάλογο. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, μίλα μαζί της πρώτα για να ξέρεις αν σε καλύπτει ο χώρος και η συμφωνία που θα κάνεις με τον ιδιοκτήτη από τις άλλες υποχρεώσεις σου (πυροσβεστική κλπ).

Δημοσ.

Τα ποτά δεν είναι θέμα. Σας ξαναλέω πως αυτό το μέρος λειτουργεί, και έχει καθαρίστριες, εξοπλισμούς και πυρασφάλειες.

Παιδιά μου το κάνω με Paypal/κωδικό όσο καιρό θέλω, και δε με πιάνει κανείς. Να δώσω θέλω στο κράτος γιατί το πονάω αλλά δε με βοηθάει.

Κάτι σαν αυτό με τον σύλλογο του frenzy ψάχνω, να έχει μια μεθοδικότητα. Και είναι και πολύ in σαν ιδέα.Πάμε τώρα στα πιο τεχνικά αφού ο Liquid τα ξέρει όλα.

ΤΕΒΕ ήδη έχω, και μαζί με τον ΟΑΕΕ μου έχω ένα ακόμα επάγγελμα ΙΚΑ (+ ένα μαύρο - γι' αυτό κρατιέμαι όμορφα).

Εάν λοιπόν πάρω εξαίρεση από τον ΟΑΕΕ με το δεύτερο επάγγελμά μου (ή και όχι, μην σας μπερδεύω), θα χρειαστεί να πληρώσω ΟΑΕΕ και για το κλαμπ;

Εδώ είσαι

https://epoptes.wordpress.com/%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD/%CE%B11%CE%B285771983-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-37/

Καλό διάβασμα.

Αν έχεις χώρο πάνω από 200 καθίσματα πας στο άρθρο 41

Μην ξεχνάς πληρωμή ατόμου για θέση αγορανομικού υπευθύνου, αλλοδαπός οπωσδήποτε

Συν όλα τα προηγούμενα που σου είπαν

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωτικά αυτά γιατί δεν θα ανοίξει μπαρ. Από την στιγμή που ο χώρος καλύπτει τα υπόλοιπα (πχ ξενοδοχείο) μπορεί να προσφέρει ποτά (πχ διοργάνωση εκθέσεων) κι η τιμή να είναι στην είσοδο/εγγραφή/κάρτα μέλους πες το όπως θες. Δεν αρχίζει από το μηδεν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...