arianos16 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή έχω ένα κακό συνήθειο να πειράζω τα νύχια μου μαζι με τα πετσάκια τριγύρω, έχουν φτάσει να είναι σε μια όχι και τόσο όμορφη κατάσταση. Το λοιπόν επειδή είχα μια συνωμιλία με δερματολόγο με είπε ότι δεν είναι και τόσο αρμόδοιοι αυτοί για τέτοια θέματα όπως επίσης ο καλύτερος τρόπος για να στρώσει είναι απλά να μην τα πειράζω και με τον καιρό θα επανέλθουν. Για όλο αυτό το μεσοδιάστημα υπάρχει καμία αλοιφή-τζελ που μπορείτε να μου προτίνετε να παρω ?
mary Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Για να μη τρως τα πετσακια ξερω πως υπαρχει ενα -οχι μανό ακριβως- αλλά κατι τετοιο διάφανο που το απλωνεις επανω και εχι πικρη γευση.
arianos16 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Για να μη τρως τα πετσακια ξερω πως υπαρχει ενα -οχι μανό ακριβως- αλλά κατι τετοιο διάφανο που το απλωνεις επανω και εχι πικρη γευση. βασικά δεν τα τρώω απλά τα πειράζω με τα νύχια
GreyHorse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 βασικά δεν τα τρώω απλά τα πειράζω με τα νύχια Να πας να κάνεις μανικιούρ nail art να λυπάσαι να το χαλάσεις πειράζοντάς ταΑν είσαι άνδρας, δεν ξέρω
GreyHorse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ^arianos16 για τί σου κάνει? Άσε τι μου κάνει, τι είναι να ρωτάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα