Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Μένω προς το παρόν στο Manchester για μεταπτυχιακό και έχω την ευκαιρία να μείνω να δουλέψω εδώ. Στην Ελλάδα δεν έχω βρει κάποια δουλειά ακόμα σχετική με finance-management αλλά νομίζω ότι δεν θα ήθελα να ζήσω πολλά χρόνια ακόμα εδώ. Τι θα με συμβουλεύατε; Να γυρίσω στην Ελλάδα, και να ψάξω στα τυφλά για δουλειά ή να μείνω εδώ που είμαι προς το παρόν εξασφαλισμένη; 

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Μένω προς το παρόν στο Manchester για μεταπτυχιακό και έχω την ευκαιρία να μείνω να δουλέψω εδώ. Στην Ελλάδα δεν έχω βρει κάποια δουλειά ακόμα σχετική με finance-management αλλά νομίζω ότι δεν θα ήθελα να ζήσω πολλά χρόνια ακόμα εδώ. Τι θα με συμβουλεύατε; Να γυρίσω στην Ελλάδα, και να ψάξω στα τυφλά για δουλειά ή να μείνω εδώ που είμαι προς το παρόν εξασφαλισμένη; 

Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα συζητησεις. Γιατι να το κανεις αυτο στον ευατο σου και να γυρισεις πισω, εφοσον φανταζομαι καθησες και πληρωσες για να κανεις μεταπτυχιακο εκει? Αμα θελεις δε και καλα να γυρισεις δουλεψε εκει 1,2 χρονια βγαλε λιγα λεφτα και πολυ εμπειρια και μετα επεστρεψε.

Προφανος και σκεφτεσαι να γυρισεις, αλλωστε η μια εναλλακτικη ειναι να τεμπελιαζεις 4 μηνες μεχρι να βρεις μια δουλεια που θα σου δινει τα βασικα, και η δευτερη θα σε αναγκασει να δουλεψεις. 

Δεν λεω προφανος οτι κανεις σαυτον τον τοπο δεν δουλευει, λεω οτι οταν εχεις δυο επιλογες, η πρωτη ειναι δουλεια σε αυτο που σπουδασες και η αλλη δεν εχω ιδεα τι μου γινεται, η επιλογη ειναι τοσο ευκολη.

• Like 1
Δημοσ.

Να γυρισεις να κανεις τι? Εδω και εμεις λεμε πως θα γινει να μπορουσαμε να φευγαμε εξωτερικο,γιατι εδω η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο...

• Like 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που εκεί μπορείς να βρεις δουλειά κάτσε εκεί και προσπάθησε να προσαρμοστείς. Μπορείς να έρχεσαι Ελλάδα για διακοπές. Αν έρθεις εδώ κατά 99% οι κόποι των σπουδών σου θα πάνε χαμένοι. Ναι μεν θα είσαι με τους δικούς σου, ναι μεν θα είσαι σε πιο ευνοικό κλίμα αλλά θα είσαι μέσα στη μιζέρια.

Μπορείς να κάτσεις εκεί κάποια χρόνια να μαζέψεις λεφτά και προυπηρεσία και μετά να αρχίσεις να ψάχνεσαι εδώ, χωρίς βέβαια να παραιτηθείς εφόσον δεν έχεις βρει εδώ κάτι σίγουρο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μην είστε τόσο απόλυτοι..Δεν είναι μόνο τα λεφτά στη ζωή.

Εκει πέρα θα βλέπει τον ήλιο 10 φορές το χρόνο,θα ξεχάσει τις φραπεδιές καλοβάρεμα,τα σουβλάκια,την ανεμελιά-μ@@@@α των Ελλήνων,δε θα ακούει την ωραία ελληνική γλώσσα..

Βέβαια δουλειά,δεν πρόκειται να βρεις εδώ με τίποτα..Η αλήθεια να λέγεται.

Διαλέγεις και παίρνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Μην γυρνάς ούτε με παναγίες. Μονάχα για διακοπές.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μην είστε τόσο απόλυτοι..Δεν είναι μόνο τα λεφτά στη ζωή.

Εκει πέρα θα βλέπει τον ήλιο 10 φορές το χρόνο,θα ξεχάσει τις φραπεδιές καλοβάρεμα,τα σουβλάκια,την ανεμελιά-μ@@@@α των Ελλήνων,δε θα ακούει την ωραία ελληνική γλώσσα..

Βέβαια δουλειά,δεν πρόκειται να βρεις εδώ με τίποτα..Η αλήθεια να λέγεται.

Διαλέγεις και παίρνεις.

και ποιος χεστηκε για ολα αυτα;;;;;; κανεις δεν ζει απο τον ηλιο περα απο τα φυτα.

δεν τιθεται θεμα συζητησης. μενεις εκει που εισαι και βγαζεις λεφτα και κανεις μια νορμαλ ζωη.

• Like 10
Δημοσ.

και ποιος χεστηκε για ολα αυτα;;;;;; κανεις δεν ζει απο τον ηλιο περα απο τα φυτα.

δεν τιθεται θεμα συζητησης. μενεις εκει που εισαι και βγαζεις λεφτα και κανεις μια νορμαλ ζωη.

Για να τα γράφω προφανώς ενδιαφέρουν εμένα , και καλά είναι να εκφράζεσαι κοσμιότερα και να σέβεσαι μία αντίθετη άποψη..Αν νομίζεις οτι αλλάζοντας χώρα θα γιατρέψεις τη δυστυχία σου τότε είσαι γελασμένη..Αλλιώς όλοι οι άγγλοι θα ήταν ευτυχισμένοι.

τα χρήματα ειναι μόνο το 10-20% της ευτυχίας.άμα είναι να αλλάξεις χώρα μόνο για τα χρήματα δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.

Πρέπει να έχει και άλλα στοιχεία το μέρος που να σε τραβάνε..

Αν την ικανοιποιεί το μάντσεστερ τότε τέλεια.

Αλλιώς είναι σα να παντρέυεσαι κάποιον μόνο για τα λεφτά του.

• Like 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...