defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα σπίτια έξω απ'ο,τι καταλαβαίνω πάντως ε? Ανάλογα τη χώρα κλπ, σε κάποιες (αρκετές!) περιπτώσεις είναι τόσο ακριβά που αν δεν το έχεις ζήσει απλά δε μπορείς ούτε να φανταστείς. Κλασικό απλό συνηθισμένο παράδειγμα Αγγλία όπου σε οποιαδήποτε περιοχή που δεν είναι χωριό απλά δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις λεφτά να μείνεις σε σπίτι μόνος σου όταν είσαι ακόμα νέος. Όλος ο κόσμος στη φάση του νεαρού επαγγελματία απλά συγκατοικεί με άλλους 2 ή 3 για να βγαίνει το νοίκι. Κατά τα άλλα αυτό που λέει ο epp: πρώτον τίποτα δε χαρίζεται και δεύτερον πρέπει να έχει κανείς μια σφαιρική άποψη της κατάστασης, όχι κλασικά να λέμε μόνο τα μισά ή μόνο αυτά που ισχύουν για τη μούρη μας. Εγώ εδώ πληρώνω για ασφάλιση 920 ευρώ το μήνα, 1200 νοίκι για άλλα 300 για θέρμανση/φως/νερό/κοινόχρηστα. Τραγικό ακούγεται... αν ξεχάσω να αναφέρω ότι η γυναίκα μου πλέον δεν εργάζεται και ακόμα κι έτσι τα οικονομικά μας είναι καλύτερα απ' ότι στην Ελλάδα. Οπότε πριν βγουν τα συμπεράσματα καλό είναι να τα έχουμε βάλει όλα στο τραπέζι. 2
Unabomber Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ανάλογα τη χώρα κλπ, σε κάποιες (αρκετές!) περιπτώσεις είναι τόσο ακριβά που αν δεν το έχεις ζήσει απλά δε μπορείς ούτε να φανταστείς. Κλασικό απλό συνηθισμένο παράδειγμα Αγγλια όπου σε οποιαδήποτε περιοχή που δεν είναι χωριό απλά δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις λεφτά να μείνεις σε σπίτι μόνος σου όταν είσαι ακόμα νέος. Όλος ο κόσμος στη φάση του νεαρού επαγγελματία απλά συγκατοικεί με άλλους 2 ή 3 για να βγαίνει το νοίκι. Εκτος Λονδινου, οι τιμες πεφτουν στο μισο….. ακομα και σε μεγαλουπολεις…. Το σπιτι που μενω τωρα London (κοντα στο κεντρο) , στο Manchester κοστιζει περιπου κανα 1000-1100 λιρες (bills included ) …. στα ιδια τετραγωνικα. και στο κεντρο…. Οποτε η Αγγλια εκτος του Λονδινου ειναι σχετικα νορμαλ…. Αλλα εντος ειναι κλαφτα…..
defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πιθανότατα ξέρεις καλύτερα από μένα. Μάλλον είμαι λίγο προκατειλημμένος από συγκεκριμένα πράγματα που ξέρω για Oxford και Reading που είναι επίσης πολύ ακριβά. 1
Unabomber Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 To Reading παρεπιπτοντως ειναι οντως ακριβο, και ακομα δεν εχω καταλαβει το λογο…. Οσο για Oxford, πιστευω ειναι δικαιολογημενα (εως ενα σημειο βεβαια) ακριβα, λογω του Uni. Liverpool, Newcastle, Manchester, Bristol, Bath, Leeds, Cantenbury ειναι σε νορμαλ τιμες. Παντα για UK εννοειται...
defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Η παρακάτω φωτογραφία ειναι απο το μπαλκόνι μου. Θεσσαλονίκη 13 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 15:10. Η παρακάτω φωτογραφία (δεν την έβγαλα εγώ, του μεσίτη ήταν, αλλά δεν έχει σημασία) είναι από τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μου. Βερολίνο κάποια στιγμή φέτος. Don't get me wrong λατρεύω τη Θεσσαλονίκη. Αλλά επειδή πέρασα την περισσότερη από τη ζωή μου εκεί, όχι επειδή είναι η καλύτερη πόλη evah. 1
Papakaliati Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ανάλογα τη χώρα κλπ, σε κάποιες (αρκετές!) περιπτώσεις είναι τόσο ακριβά που αν δεν το έχεις ζήσει απλά δε μπορείς ούτε να φανταστείς. Κλασικό απλό συνηθισμένο παράδειγμα Αγγλία όπου σε οποιαδήποτε περιοχή που δεν είναι χωριό απλά δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις λεφτά να μείνεις σε σπίτι μόνος σου όταν είσαι ακόμα νέος. Όλος ο κόσμος στη φάση του νεαρού επαγγελματία απλά συγκατοικεί με άλλους 2 ή 3 για να βγαίνει το νοίκι. Κατά τα άλλα αυτό που λέει ο epp: πρώτον τίποτα δε χαρίζεται και δεύτερον πρέπει να έχει κανείς μια σφαιρική άποψη της κατάστασης, όχι κλασικά να λέμε μόνο τα μισά ή μόνο αυτά που ισχύουν για τη μούρη μας. Εγώ εδώ πληρώνω για ασφάλιση 920 ευρώ το μήνα, 1200 νοίκι για άλλα 300 για θέρμανση/φως/νερό/κοινόχρηστα. Τραγικό ακούγεται... αν ξεχάσω να αναφέρω ότι η γυναίκα μου πλέον δεν εργάζεται και ακόμα κι έτσι τα οικονομικά μας είναι καλύτερα απ' ότι στην Ελλάδα. Οπότε πριν βγουν τα συμπεράσματα καλό είναι να τα έχουμε βάλει όλα στο τραπέζι. Ασφαλιση 920 ? Ε?
parlapipas25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια τα μαθαμε ολα εκτος απο το βασικο. Που εχει τις ποιο ωραιες και ευκολες γυναικες;; 1
defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ασφαλιση 920 ? Ε? Υγεία + σύνταξη + ανεργίας + αναπηρίας (ίσως να μη τα λέω ολόσωστα δεν το χω ακόμα το γερμανικό). Το περίεργο πού είναι;
LongTom Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια τα μαθαμε ολα εκτος απο το βασικο. Που εχει τις ποιο ωραιες και ευκολες γυναικες;; Εκεί που είσαι πλούσιος και όμορφος,όπως πάντα. 3
defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια τα μαθαμε ολα εκτος απο το βασικο. Που εχει τις ποιο ωραιες και ευκολες γυναικες;; Ο Ρώσος συνάδελφος όποτε πάει κάποιος να πει τίποτα του λέει "αγόρι μου στη Ρωσία έχεις έρθει;" 2
parlapipas25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εκεί που είσαι πλούσιος και όμορφος,όπως πάντα. Ε ενταξει,δεν ειναι ολες σαν τις ελληνιδες.Ο Ρώσος συνάδελφος όποτε πάει κάποιος να πει τίποτα του λέει "αγόρι μου στη Ρωσία έχεις έρθει;" Ρωσια εχω ακουσει και εγω καλα λογια η αληθεια ειναι.
Unabomber Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εδω, πανευκολες αλλα δεν βλεπονται…. χαχαχαχα Με ενα ποτηρι Mulled Wine, τις εχεις…..
LongTom Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ε ενταξει,δεν ειναι ολες σαν τις ελληνιδες. Ρωσια εχω ακουσει και εγω καλα λογια η αληθεια ειναι. Καλά εντάξει,οι αλλοδαπιές δεν τα προσέχουν αυτά και όλες οι εντόπιες είναι ελλεϊνίδες... Από εκεί και πέρα χρυσούς κανών:Εάν είσαι καλός με τις γυναίκες επί Πατρίου εδάφους είσαι και στο εξωτερικό. Δεν γίνεσαι from zero to hero επειδή μετακινήθηκες 1000χλμ μακρυά και οι γυναίκες μιλάνε άλλη γλώσσα. 1
Porg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα γυρνούσα Ελλάδα χτες, αυτόν τον ήλιο δεν τον βρίσκεις αλλού Άλλωστε με κάποιο πτυχίο πχ του φίλου έχεις και ένα συν για εποχικός στα jumbo κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, τους άλλους δέκα μήνες θα απολαμβάνεις τον ήλιο 1
Gtr34 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αν ζουσα εκτος Ελλαδας, ουτε για διακοπες δεν θα γυρνουσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα