Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ρε παιδιά

Επειδή έχω πολύ καιρό να ψαχτώ στην αγορά εργασίας λόγω σπουδών θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με τις δουλειές το τελευταίο χρονικό διάστημα .

Έχω ακούσει από φίλους μου ότι:

• Ο βασικός μισθός έχει φτάσει 420-480 καθαρά
  • Full εκμετάλλευση υπερωρίες χωρίς να πληρώνουν και λιγότερα ρεπό 
  • Δουλειές δεν υπάρχουν, μόνο αν έχεις κανένα βύσμα να σε χώσει κάπου
  • Ένα σορό άτομα σπούδασαν, απέκτησαν πτυχίο με καλό βαθμό και δουλειά στον τομέα τους δεν βρίσκουν 
  • Δουλειές με καθαρό μισθό άνω τον 1000 κανείς δεν παίρνει
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

υπάρχουν δουλειές πάνω από 1000 ευρώ το μήνα καθαρά (Δεν αναφέρομαι σε Δημόσιο έτσι?) απλά είναι πάρα πολύ λίγες αυτές οι θέσεις και ο ανταγωνισμός τεράστιος!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα πω ότι ξέρω την κατάσταση μιας και λείπω αρκετά χρόνια, αλλά προχθές μιλούσα με φίλο μου και μου είπε ότι ο αδεφός του βρήκε πρώτη δουλειά με 1500 ευρώ μεικτά χωρίς προυπηρεσία πέρα από μία πρακτική. Προφανώς είναι εξαίρεση, αλλά καλό είναι να ξέρουμε ότιυπάρχουν κι αυτε οι περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δουλειές με 1000+ παίρνουν μόνο όσοι έχουν βύσμα ή τις κατάλληλες διασυνδέσεις.

ή έχεις τα απαραίτητα skills και προυπηρεσία που σε κάνει να διαφοροποιήσε αρκετά σε σχέση με το υπόλοιπους στο τομέα σου.

• Like 3
Δημοσ.

Δουλειές με 1000+ παίρνουν μόνο όσοι έχουν βύσμα ή τις κατάλληλες διασυνδέσεις.

Οχι και στα δυο. Υπαρχουν τετοιες θεσεις και τις παιρνουνε οι καλυτεροι. Για αυτες τις θεσεις σε μεγαλες συνηθως πολυεθνικες οι διασυνδεσεις δεν περνανε και πολυ. 

Δημοσ.

ή έχεις τα απαραίτητα skills και προυπηρεσία που σε κάνει να διαφοροποιήσε αρκετά σε σχέση με το υπόλοιπους στο τομέα σου.

Οχι και στα δυο. Υπαρχουν τετοιες θεσεις και τις παιρνουνε οι καλυτεροι. Για αυτες τις θεσεις σε μεγαλες συνηθως πολυεθνικες οι διασυνδεσεις δεν περνανε και πολυ. 

για να το λετε

Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν βρίσκω πολυεθνικές που να εχουν budget πανω απο 1500 ευρω/μηνα.

Οπως προειπα, κατι θα ξερετε

τωρα το θυμηθηκα, το thread μιλαει για βασικο μισθο και οχι για κβαντικο φυσικο που λεει στον νολαν πως να κανει την μαυρη τρυπα

Δημοσ.

υπάρχουν δουλειές πάνω από 1000 ευρώ το μήνα καθαρά (Δεν αναφέρομαι σε Δημόσιο έτσι?) απλά είναι πάρα πολύ λίγες αυτές οι θέσεις και ο ανταγωνισμός τεράστιος!

Η και το ακριβως αναποδο.

Δημοσ.

Καλησπέρα ρε παιδιά

Επειδή έχω πολύ καιρό να ψαχτώ στην αγορά εργασίας λόγω σπουδών θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με τις δουλειές το τελευταίο χρονικό διάστημα .

Έχω ακούσει από φίλους μου ότι:

• Ο βασικός μισθός έχει φτάσει 420-480 καθαρά
  • Full εκμετάλλευση υπερωρίες χωρίς να πληρώνουν και λιγότερα ρεπό 
  • Δουλειές δεν υπάρχουν, μόνο αν έχεις κανένα βύσμα να σε χώσει κάπου
  • Ένα σορό άτομα σπούδασαν, απέκτησαν πτυχίο με καλό βαθμό και δουλειά στον τομέα τους δεν βρίσκουν 
  • Δουλειές με καθαρό μισθό άνω τον 1000 κανείς δεν παίρνει

Ο βασικός ειναι περίπου αυτος που λες και ειναι ο επίσημος βασικός μισθός του ελληνικού κράτους, τωρα αν τον θεωρείς εκμετάλλευση κλπ ειναι αλλο θέμα, αλλα μην ελπίζεις οτι θα βρεις δουλειά με 1000 ή 1500 ευρω, το θέμα σήμερα ειναι να βρεις δουλειά έστω και με αυτά του βασικου

http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18922

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...