Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εχω δει και το αλλο φαινομενο στελνω βιογραφικο σε τηλεφωικες εταιρειες για θεσεις που λενε τεχνικη υποστιριξη-τηλεφωνικο κεντρο και οταν παω στα interview τελικα ειναι για πωλησεις και προωθηση
Porg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 1500-2000 (νεες δραχμες) ελαχιστος βασικος Και αυτό για τις πρώτες εκατό ημέρες, μετά θα δουλεύει όποιος θέλει εθελοντικά και το κράτος δικαίου θα του παρέχει 2000 αριστερές δραχμές Πέρα απτη πλάκα οι συνθήκες εργασίας είναι τραγικές και οι επαγγελματίες παπαρολόγοι που στηρίζουμε τις ελπίδες μας κάνουν το μέλλον ακόμη πιο αβέβαιο και τρομακτικό
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Οπως ειναι πλεον η κατασταση ο σοφος λαος λεει "απο δουλεια χορτασαμε, απο λεφτα δεν χορτασαμε". Παρτο εσυ αυτο οπως θες. 1
Miracle Worker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εχω δει και το αλλο φαινομενο στελνω βιογραφικο σε τηλεφωικες εταιρειες για θεσεις που λενε τεχνικη υποστιριξη-τηλεφωνικο κεντρο και οταν παω στα interview τελικα ειναι για πωλησεις και προωθηση Όλα τα φτασμένα στελέχη που δουλεύουν σε τεχνική υποστήριξη από πωλήσεις ξεκίνησαν. Ή αυτό είναι μόνο για τους ασφαλιστές;
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όλα τα φτασμένα στελέχη που δουλεύουν σε τεχνική υποστήριξη από πωλήσεις ξεκίνησαν. Ή αυτό είναι μόνο για τους ασφαλιστές; αλλο να ξεκινησεις απο χαμηλα και να φτασεις σε υψηλο επιπεδο ξεροντας το και να εχεις σταθερο μισθο και αλλο να σου λενε για 8ωρη εργασια που θελει αγγλικα και πτυχιο ΤΕΙ και τελικα να ειναι παρτ ταιμ με ποσοστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα