Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μια γνωστη δεν θυμόταν μέιλ και κωδικό για το κανάλι στο you tube.Βρήκα την διαδικασία που απαντάς διαφορες ερωτήσεις στο you tube και σε ταυτοποιούν. Αλλά τώρα που μπαίνουμε στο κανάλι της, ενώ οι συνδρομές της είναι εκεί, τα βίντεο και οι συνδρομητές της χάθηκαν...δεν μου φαίνεται αυτό για restore γιατί δεν θα υπήρχε τίποτα. :huh:

Καμμία πρόταση? 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μια γνωστη δεν θυμόταν μέιλ και κωδικό για το κανάλι στο you tube.Βρήκα την διαδικασία που απαντάς διαφορες ερωτήσεις στο you tube και σε ταυτοποιούν. Αλλά τώρα που μπαίνουμε στο κανάλι της, ενώ οι συνδρομές της είναι εκεί, τα βίντεο και οι συνδρομητές της χάθηκαν...δεν μου φαίνεται αυτό για restore γιατί δεν θα υπήρχε τίποτα. :huh:

Καμμία πρόταση? 

Πηγες στην επιλογη ιστορικο? Υοutube και μετα ιστορικο πηγαινε και δες και πες μ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

τι εννοείς με το μεταφερθηκε?

Οτι το thread σου μεταφερθηκε απο την κατηγορια Windows που το ειχες ποσταρει, στη σωστη κατηγορια Internet, στην οποια βρισκεται τωρα.

Δημοσ.

είχε 13 μήνες να μπεί στο you tube.

Aaa....

Εγώ νόμιζα για το πρόβλημα μου έλεγες κάτι. :-D

JohnConstantine στο ιστορικό είναι όντως αυτά τα βίντεο που είχε ανεβάσει γιατί φαίνεται ότι τα χε δει αφού τα ανέβασε.. Γιατί δεν είναι εντός του καναλιού της, στα Playlist ή στο Βίντεο?

Λάθος. Μόλις έκανα εγγραφή στο παλιό κανάλι που ήταν τα βίντεο. Γίναμε συνδρομητές του εαυτού μας@?!/?@

Προφανώς η You tube εκανε κλώνο κανάλι με τα ίδια στοιχεία και όλα μέσα (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ και τις συνδρομές) και δεν μας άφησε να μπούμε στο παλιό της (το οποίο είναι δημιουργημένο περυσι,όχι πριν το 2009).

Δημοσ.

είχε 13 μήνες να μπεί στο you tube.

Aaa....

Εγώ νόμιζα για το πρόβλημα μου έλεγες κάτι. :-D

JohnConstantine στο ιστορικό είναι όντως αυτά τα βίντεο που είχε ανεβάσει γιατί φαίνεται ότι τα χε δει αφού τα ανέβασε.. Γιατί δεν είναι εντός του καναλιού της, στα Playlist ή στο Βίντεο?

Λάθος. Μόλις έκανα εγγραφή στο παλιό κανάλι που ήταν τα βίντεο. Γίναμε συνδρομητές του εαυτού μας@?!/?@

Προφανώς η You tube εκανε κλώνο κανάλι με τα ίδια στοιχεία και όλα μέσα (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ και τις συνδρομές) και δεν μας άφησε να μπούμε στο παλιό της (το οποίο είναι δημιουργημένο περυσι,όχι πριν το 2009).

Εκει στο Ιστορικο ειναι οσα βιντεο ειχε δει κατα σειρα. Απο την ημερα που ανοιξε το λογαριασμο. Οι συνδρομητες δεν εμφανιζονται κατω αριστερα αυτοματα?

Δημοσ.

Το βλεπω απο το κινητο τωρα. Εκει κατω αριστερα εμφανίζονται αυτοι στους οποιους εγγραφτηκε,αν δεν κανω λαθος. Αυτοι οι οποιοι κανανε εγγραφη για να την ακολουθουν,δεν υπαρχουν στο νεο καναλι.μηδεν συνδρομητες.

Το βλεπω απο το κινητο τωρα. Εκει κατω αριστερα εμφανίζονται αυτοι στους οποιους εγγραφτηκε,αν δεν κανω λαθος. Αυτοι οι οποιοι κανανε εγγραφη για να την ακολουθουν,δεν υπαρχουν στο νεο καναλι.μηδεν συνδρομητες.

Επίσης οταν ψαχνω στο youtube το καναλι εμφανιζεται το παλιο με τους 7 συνδρομητες και τα 7 βίντεο και καθόλου και πουθενα αυτο το νέο κανάλι. Και οταν συνδεομαι στο καναλι εχω 0 συνδρομητες και 0 βίντεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...